Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam bir temizlik hastasıyım
dısarıdan geldigimde cantamda ne varsa kolanya ile silerim cantamda dahil dahada fazlada yaptıklarımı anlatmayım sok olursunuz =)biraz temizlik olayını abartıyorum ama içime sinmıyor diger turlu napayım
Bunun sonu yok hanımlar..yap yap aynı...annem hep der ev işi nankördür diye..gerçekdende öyle yaa..Zamanında ellerim egzama dökmüştü çamaşırsuları deterjanlar..gençlikde vardı tevekkelli daha bi azimle koşturup dururdum evin içinde..İnsan belli bir yaşdan sonra bıkıyor artık.sonu gelmeyen bitmeyen bişey..sen topla dur geleni bırak,akşama eşin çocukların batırsınlar..kıymede binsek ne ala mualla....
EN iyi yolu evden dışarı atmak kendimizi..evde ne kadar az vakit geçirirssek iş çıkarmıyoruz kendimize..ben kıl oluyorum çünkü..kendi kendimin psikoloğu oldum napıyım.. kadın alırım temizliğe kadından çok yorulurum..akşam eşim temizliğe gelen kadına rast gelirse şayet''senmi yaptın temizliği yoksa omu ''der..çünkü o şen şakrak dinamik gider, ben yamulurum...niye.?ondan çok ortada dönerim de ondan...kaydirigubbakcemile2
Öbür tarafda da bundan hesaba çekilecez oda ayrı bi konu..elimizi ayağımızı nerde kullandık ?hep dünya işi...!...
Sağlıklı , kararında temiz günler diliyorumm