Temizlik görevlisi olduğum için aşağılanıyorum

Hay ağzınıza sağlık

Malesef yok

Bende güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Kendi ayaklarin üzerinde durabildigin parani helaliyle kazanabildigin için kendinle gurur duy. Kulaklarini tika yeri gelince hakkini savun. Kimse kimseden ustune degildir. Gidecegimiz yer ayni.

Kendimi geliştirmek adına elimden gelen herşeyi yapiyorum bir sürü sertifikam var ve daha da almaya çalışıyorum körelmek istemiyorum. Ve bulabildiğim başvurabileceğim her yere başvuruyorum çok teşekkür ederim ince düşünceniz için

Kendi ayaklarin üzerinde durabildigin parani helaliyle kazanabildigin için kendinle gurur duy. Kulaklarini tika yeri gelince hakkini savun. Kimse kimseden ustune degildir. Gidecegimiz yer ayni.
Doğru söylüyosunuz

İşinizden memnunsanız tavırlar dışında direnin bence, ya da oradaki bir iş arkadaşınıza yakının, duyulsun biraz çeki düzen versinler kendilerine.

Paraya ihtiyacıniz varsa sabredin.Onlar utansın.

Bende sağlıçıyım benim bulunduğum bölümdeki temizlik görevlileri ile biz çok iyi anlaşıyoruz. Sizin yaşınız çok genç bundan dolayı garip karşılanmış olabilir. Bence bazı edepsiz insanların davranışlarını veya sözlerini hiç üstünüze almayın. onların davranışları onların kişilikleri ilgili . Eğer işe ihtiyacınız varsa kendiniz yeni bir iş bulana kadar devam edin.

Şu an için çalişmak zorundayim. Ama çok büyük ikilemdeyim bilmiyorum. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim
Canım benim işine devam et, bırak zirvalasinlar, kötü söz sahibine aittir. Sen eğitimini almışsın, ilerde yeni kapilar da açılabilir önünde. Sen doğrudan şaşma bırak konuşsunlar. Ne elbiseler gördük içinde insan yok!

Çok üzüldüm, ama lütfen siz üzülmeyin. Olabildigince takmamaya çalışın, hatta salağa yatın yapabiliyorsanız kendileriyle mutsuz ,sonradan görme insanlarla yaşamak cok zor ve bu insanlar inanın her yerdeler.

Herkes kendi yüreğinin ekmeğini yer boşver. Sen hakedene hakettiği cevabı ver. Sen böyle cevap verdikçe bir süre sana karşı daha dikkatli konuşmaya başlarlar. Sonuçta bir işin var. Bu süreçte çalışırken kendi alanından da iş aramaya devam et, atanmaya çalış. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.Kendini hiç üzme kibirli insanlar yüzünden. Her insan değerliyiz , hepimiz Allahın kuluyuz.Kimse kimseden üstün değil

Asla düşünmeyin, calismaya devam edin. Isten ciktiginizda sizi asagilayanlar vermeyecek maaşınızı, onlar doyurmayacak karnınızı. Her çalışan eleştiriliyor. Duymazdan gelin. Vicdaniniz rahatsa gerisini düşünmeyin. Kaldi ki siz zaten olumsuz ve haksiz elestiri yapanlarla ayni pencereden bakmiyorsunuz hayata.. kolay gelsin çalışmaya devam..

Allah aşkına bırak anaokulu öğretmenliği yaptım, özel diye bana da hizmetçi gözüyle bakıyorlardı. Senin işin gayet düzgün bir meslek. Birinin parasını mı çalışıyorsun? İnsanları takma

Böyle dimdik ayakta durdugunuz icin sizi tebrik etmek istiyorum. Dediklere kullak asmayin lütfen. Siz hepsinden daha güclüsünüz

Sen değil, üniversite bitirmene rağmen bu işi yapmana neden olanlar utansın. Kazancın son ter damlana kadar helal.

Hayır tabii ki işten çıkmamalisiniz. Bu dünyada hiç kimse kimseden üstün değil sadece öyle zannediyor bazıları. Sadece çalışma hayatı da değil, hayatın her alanında birini statü için küçümseyen biri varsa bilin ki kendisini güçlü hissetmeye çalışan aşağılık kompleksli aciz biridir. Birine üzülecekseniz ona üzülün.

Böyle "olmamış" insanlar için işinizden gücünüzden olmaya değer mi Allah aşkına? Pis işler yapıp iyi para kazanıyor olsanız önünüzde el pençe olacak kadar küçük insanlar bunlar. Size değer vermeyen kimseye değer vermeyin. Ne cevap vermenize ne de kafaya takmanıza değer. Sizi siz yapan şeyler ruhunuz, kalbiniz ve fikirlerinizdir. Dünyada sadece bunlara değer veren çok güzel insanlar var, 3-5 kötü kalpli insan için canınızı sakın sıkmayın. Allah her zaman güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…