Ne kadar iğrenç insanlar var ya .. işin iyisi kötüsü mü olur . Helal para kazanarak vicdanınız ne kadar da rahat kimseye aldırmayın o insanlar görgüsüzler ve kibirliler .Herkese merhaba. 25 yaşındayım üniversite bittikten sonra bir türlü iş bulamayıp en sonunda bir hastanede temizlik görevlisi olarak işe başladım. Yaptığım işten asla gocunmuyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim için, en önemlisi helaliyle para kazandığım için kendimle gurur duyuyorum fakat insanların, temizlik görevlisiyim dedikten sonraki aşağılayıcı tavırları beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Hastane içerisinde bile en alt kademe olduğum için müdürü, hemşiresiz sekreteri, şefi daha nicesi tarafından ezilmeye çalışıldım. Hatta bi defasımda hemşirenin kargosunu almadığım, güzel bi dille görevim olmadığını belirttiğim için "temizlikçilerde konuşmayı öğrenmiş" tarzında bi tavırla karşılaşıp hemşire tarafindan klinikten kovulmuştum :) . Bi defada tuvaleti çok pis kullanan bi hastayi uyarmak istemiştim. Afedersiniz ihtiyacını karşılayıp sifona bile basmiyordu. Tuvalet temizliğine biraz özen gösterir misiniz en azindan sifona basin diye uyardığımda, "hizmetçi değil misin ben yapıcam sen temizleyeceksin" cevabini aldim. Daha anlatacağim buraya sığmayacak o kadar çok şey var ki. Özetlemek gerekirse işimi seviyorum fakat insanlar tarafindan ötekileştirilmek zoruma gitmeye başladı. İşten çıkma noktasına geldim. İşten çıkmam mantikli bi hareket mi olur danişmak istiyorum sizlere de. Biraz uzun oldu bu arada yorduğum için özür dilerim :)
Takma kafana insanlar her alan da ayni yaptığın işte de gocunulacak zaten bir şey yok egolu insan egoludur kendini patron zanneder o hemşirelerin çoğu özellikle hastaneye gittiğimiz de doktorlar daha egosuz sekreter ve hemşirelerin egosu tavan yapmış oluyor genelde iş tanımın da kargo almakta mi var sorsaydın o hemşireye görev tanımım nedir benim diye takılma hayat kısaHerkese merhaba. 25 yaşındayım üniversite bittikten sonra bir türlü iş bulamayıp en sonunda bir hastanede temizlik görevlisi olarak işe başladım. Yaptığım işten asla gocunmuyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim için, en önemlisi helaliyle para kazandığım için kendimle gurur duyuyorum fakat insanların, temizlik görevlisiyim dedikten sonraki aşağılayıcı tavırları beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Hastane içerisinde bile en alt kademe olduğum için müdürü, hemşiresiz sekreteri, şefi daha nicesi tarafından ezilmeye çalışıldım. Hatta bi defasımda hemşirenin kargosunu almadığım, güzel bi dille görevim olmadığını belirttiğim için "temizlikçilerde konuşmayı öğrenmiş" tarzında bi tavırla karşılaşıp hemşire tarafindan klinikten kovulmuştum :) . Bi defada tuvaleti çok pis kullanan bi hastayi uyarmak istemiştim. Afedersiniz ihtiyacını karşılayıp sifona bile basmiyordu. Tuvalet temizliğine biraz özen gösterir misiniz en azindan sifona basin diye uyardığımda, "hizmetçi değil misin ben yapıcam sen temizleyeceksin" cevabini aldim. Daha anlatacağim buraya sığmayacak o kadar çok şey var ki. Özetlemek gerekirse işimi seviyorum fakat insanlar tarafindan ötekileştirilmek zoruma gitmeye başladı. İşten çıkma noktasına geldim. İşten çıkmam mantikli bi hareket mi olur danişmak istiyorum sizlere de. Biraz uzun oldu bu arada yorduğum için özür dilerim :)
Devlet memurusunuz değil mi?İl içi tayin isteyebiliyormusunuz?Hemen iş bulamam bi de devlet kurumu olduğu için kestirip atmakta istemiyorum emin değilim :)
UmarımGece gece yüreğimizi dağlandınız yaSizin utanılacak neyiniz var ya bırakın size bunları yapan haysiyetsizler kibirinde boğulsun. En çok hiçbir işe yaramayanlar konuşur, emekçinin halinden anlamaz terbiyesizler. Siz hiç üzülmeyin, umarım ileride bölümünüzle ilgili bir iş imkanınız olur
Bir kişi üzerinden neden belirli meslek gruplarını aşağılıyorsunuz? Kötü örnek örnek değildir. Senin bakış açınla bakarsak buradaki küstah doktor, öğretmen vs. gibi türünün kötü örnekleri yüzünden bir sürü meslek grubunu zan altında bırakmış oluruz.Takma kafana insanlar her alan da ayni yaptığın işte de gocunulacak zaten bir şey yok egolu insan egoludur kendini patron zanneder o hemşirelerin çoğu özellikle hastaneye gittiğimiz de doktorlar daha egosuz sekreter ve hemşirelerin egosu tavan yapmış oluyor genelde iş tanımın da kargo almakta mi var sorsaydın o hemşireye görev tanımım nedir benim diye takılma hayat kısa
Malesef üniversiteye bağli olduğumuz için tayin hakkimiz yok . Çok teşekkür ederimDevlet memurusunuz değil mi?İl içi tayin isteyebiliyormusunuz?
Ben sizinle gurur duydum.Emeğinize sağlık.
Şu an için çalişmak zorundayim. Ama çok büyük ikilemdeyim bilmiyorum. Güzel temennileriniz için teşekkür ederimmaalesef cevremizde bu sekilde kötü düsünceleri olan ve bunlari sözlerine, davranislarina yansitan bireyler hep olacaktir. Önemli olan siz onlari, söylemlerini ne kadar önemsiyorsunuz, sadece isinizi yapip görmezden gelebilirseniz en iyi cevap olur.
Tum bunlarla siz muhattap oldugunuz icin bos verin demek bizler icin kolay olsa da icinde bulunan sizi nasil incittigini anlayabiliyorum, calismak zorunda misiniz su an isi biraksaniz geciminiz aksar mi? Maddi olarak idare edemeyecekseniz ve yeni bir yerde rahat edecekseniz baska bir is bulunca ayrilabilirsiniz.