- 9 Kasım 2015
- 6.043
- 10.805
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kpssye de çalişiyorum ama yeteri kadar değil. Hep iş hem kpss çalişmak biraz yoruyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizin gibi insanlara ihtiyacimiz varTekrar kpss ye çalışıp başka bi yere geçiş yapabilirsin. Ben de kamuda büyük bi kurumda çalışıyorum, biz temizlikçilerle kahvaltı ediyoruz
İşletme mezunuyum bi çok yer için şansimi denedim fakat deneyim istedikleri için hep geri çevrildimÇok üzücü,ne mezunsunuz ? Sekreter,bilet alimi,ofis asistani vb. gibi bir işe girseniz daha iyi olur. Yükselme şansınızda olur, temizlik görevi için fazla gençsiniz, univde bitirmişsiniz öyle ya da böyle. Ilerleyebileceginiz bir iş, sizin için daha uygun
Tabiki iyi anlaşabildiğim insanlarda var. Ama bi çok klinikte o sınıfsal ayrımı iliklerime kadar yaşadım diyebilirimSağlıkçıyım. Çok çalıştım farklı farklı hastanelerde. Enn iyi anlaştığım en kafa insanlar temizlik yapan ablalarımdı. Sizin ordaki gibi davranan da hiç görmedim onlara. Sizin orda var bi sıkıntı sanırım. Hiç takmayın beş para etmez insanları
Herkes sizin gibi düşünemiyor işteBen adliyede staj yaparken valla bazen öğlen temizlikçi ablaların odası vardı orada otururdum ertesi gün savcımla yemeğe giderdim hiç de gocunmadım bir fark da yoktu benim için. İnsan olmakla alakalı bu ve bazılarında o yok.
Ben hastaneye girmem kovitin patladiği denk geldi mülakat falan olmadan girebildim yoksa imkansız gibi bişeydi. Hastane içinde ilerlemek mümkün fakat torpilin olmadan biraz zor gibiSize sabır ve kolaylık diliyorum, hadsiz insanlarla uğraşmak çok zor. Ben üniversitedeyken bir arkadaşım lise mezunu olarak kpss puanıyla hastaneye atanmıştı, mezun olduktan sonra aynı hastanede mühendis kadrosuyla devam etti. Acaba sizin öyle bir imkanınız olabilir mi? Süreç nasıl işliyor, arkadaşımın torpili var mıydı bilmiyorum. Siz de deneseniz işten ayrılmadan?
İnşallah çok teşekkür ederim güzel duan içinKardeşim kendini bilmeyen hadsiz insanlar her yerde inan. Bir yerde genel müdür bile olsan o pozisyonda bile itelemek isteyen insanlar çıkacaktır. Evet insanın zorunda gidiyor bu, çok haklısın. Ama kişiselleştirmemeye çalış. Bu onların kötü huyu, senin değil ki :)
İnşallah o kadar güzel bereketli kapılar karşına çıkar ki bu günleri gülerek anlatırsın. Hayırla <3
Lütfen size küstahlık yapanlara,siz de aynı şekilde cevap verin.Orada çalışan hemşirenin ayak işlerini yapmak zorunda değilsiniz.Siz de orada kadrolu bir çalışansınız.Diğer kadın insan değil zaten,ona uygun bir sıfat bulamadım.Acayip sinir oldum ya.Evet kadroluyum
Ben üniversite hastanesinde çalışıyorum. Kovitin patladığı dönemde başvurup kurada adım çıktıktan sonra mülakat olmadığı için şans eseri girdim bu işe. Tamamen şans işiydi. Hangi hastanelerden bahsediyosunuz bilmiyorum ama inanin benim çaliştiğim hastanedeki sistem hiçte sizin bildiğiniz gibi değil. Kimseye yakın maaş aldığımda yok.Valla bu hastanedeki temizlik personeli konusunda çok şey söylenir de konu siyasete girer, onun için söylemiyorum.
Siyasete bulaşmayan kısmından bahsedeyim. Hastanelerde her zaman gereğinden fazla temizlik personeli bulunur ve kişi başına düşen iş yükü diğer bölümlerle kıyaslandığında gerçekten azdır. Maaş konusunda ise kendilerinden kat kat fazla iş yapan kişilere yakın bir maaş alırlar.
Şimdi burada bir kaç kişinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden demogoji yapmanın alemi yok. Size bu uslüpla konuşan hasta, doktora hemşireye de aynı tavırda konuşur. Ne yapsın onlar da mı işi bıraksın? Ya da başka mesleklerde böyle şeyler olmuyor mu?
Siz de bu işi bırakmayacağınızı biliyorsunuz. Kpss yi kazanıp atansanız bile bu maaşa bu rahatlıkla iş bulamayacağınızı da biliyorsunuz. Polemik oluşturmak için konu açmışsınız gibi geldi bana.
O zaman inşallah kpss ile yüzünüz gülerBen hastaneye girmem kovitin patladiği denk geldi mülakat falan olmadan girebildim yoksa imkansız gibi bişeydi. Hastane içinde ilerlemek mümkün fakat torpilin olmadan biraz zor gibi
Inşallah çok teşekkür ederimO zaman inşallah kpss ile yüzünüz güler
Ezdirmemeye çalişiyorum teşekkür ederimTürkiye malesef bu konuda hiç geliştirmiyor kendini. Sürekli bir ego, mesleğe kiyafete gore insana davranis şekli var, tuhaf.
Bi süre hastanede çalıştım, en sevdiğim kişiler temizlik personelindendi. Yemeğe birlikte çıkar, bazen is çıkışı çay kahve içip öyle dağılırdık evlere ve biz asla temizlikçi gözüyle bakmadık çünkü mesleğin ne önemi var. Temizlik personeli veya herhangi bir başka meslek dalını aşagılayanlarin kendileri ile alakali kompleksleri olduğunu düşünüyorum.
Hastane temizlenmezse sağlık çalışanları görevini doğru düzgün yapamaz, oranın yapı taşı sizlersiniz. Lütfen kendinizi ezdirmeyin.
Evet tam olarak öyle. Haklisiniz ben biraz kötü insanlara denk geldimSorun sizin mesleğiniz de değil insancıklarda..sırf parasını verip özel hocaya muayene olup dayı kesilen, özel oda tuttuğu için hastaneyi satın aldığını düşünen hanzoları çok görüyoruz.
Çok sevdiğim bir abla var ne zaman başım sıkışsa dertlendim ona giderim. O da çok sever işini. Herkesşnde çok saydığı biri. Size denk gelenler çöp
İnşallah çok teşekkür ederimİşte bunlar hep cahillikten eğitimli liyakatsizlerden.Adabı muhaşeret bilmeyen insanlar öyle çoğaldı ki doktorlara saygı duymayan insanlar kimseye saygı duymaz..Liyakatsizler de kendilerini kabul ettirmek için insanları ezerler maalesef moral veremiyorum.İnşallah eğitiminize hakkettiğiniz işi bulursunuz
O kadar güzel konuştunuz ki :)kararmış ve pis kalpleri temizlemek hastane koridorlarını temizlemekten daha zor ne yazık ki.
aileden gelir bazı şeyler, sonradan öğretmek imkansızdır.
o yüzden hiç tasalanmayın derim, hatta duymayın bile.
kendinizi sırtınıza destek yapın, kimse sizi deviremez zaten :)
Ah benimde sana sarılasım geldi :) Evet ben güler yüzlü neşe dolu bi insandim zamanla insanlara tahammülüm kalmadığını farkettimSarılasım geldi sana hastanelere her çeşit insan geliyor. Medeni insanlar da geliyor, 20 tane suç kaydı olan herif de geliyor. Yani karşılaştığın insanların içlerinde mutlaka ayılar olacak. Sana böyle davrananlar trafikte yol vermedi diye levyeyle millete saldırıyor. Bunlar toplumca kanayan yaramız.
O değil de dünden beri hizmet sektöründeki insanları suratsız olduğuyla ilgili bir konu okuyorum. Bunun ülke şartlarında normal olduğunu savunuyordum şu konu da tam üstüne geldi. Yani hizmet sektöründe çalışan insanlar suratsız olmasın da napsın.