Temizlik görevlisi olduğum için aşağılanıyorum

İnsanlıktan nasibini almamış insanlar için canınızı sıkmayın, kendinizi hiç sorgulamayın. Emek veriyorsunuz hakkıyla calisiyorsunuz. Kendini geliştirmemis dar beyinli insanlar asıl geceleri oturup düşünmeliler. Bence çok doğru yapmışsınız. Kargo almak zorunda değilsiniz, insanlar da genel temizlik kurallarına uymayı öğrenmeli.uyardiginiz için siz değil onlar uyarildiklari için utanmalilar
Ah utanabilseler keşke

Daha yenisiniz sanırım. Ben de hastanede çalışıyorum hemşireyim ama artık duyarsızlaştım bi kulagımdan giriyor ötekinden çıkıyor. Ayrıca o aşağılayan hemşireden fazla maaş alıyorsunuz nerdeyse bunu da onlara hatırlatmak lazım 😅 ekip ruhu yok demek ki , personellerimiz olmasa ortalıgı mok götürür afedersiniz, “temizlik görevliniz yok mu bal gibi temizleyecek” diyen hastayı ben kendim azarlıyorum ,evinde salonun ortasına çöp atmıyorsan burda da atmayacaksın diye. Evden yiyecek getirsem personeli de cagrıyorum. Kötü insanlara denk gelmişsiniz cok takılmayın işinizi yapın geçin.
Evet sizin gibi düşünebilen insanlara denk gelebilsem her şey daha güzel olacakta işte

Ya çok tatlısınız çok nahif biri olduğunuzu yazınızdan bile anladım 💕
İnsanlar kötü bırakın siz onları işinize gücünüze bakın
Ben de öğretmenim bazen ben de bu tiplerle karşılaşıyorum yani mevkiniz çok da önemli değil karşınızdaki cahilse kıracak bişey illa yapar söyler 🤷🏻‍♀️
Ya çok teşekkür ederim 🥰 evet insanlar kötü gerçekten

Bi cahil yüzünden hayatınızı etkileyecek kararlar vermeyin derim, Doktor’a da “senin maaşını benim vergilerimle ödeniyor.” diye bağıran, küçümseyen insanlar var. Yukarıda bir arkadaşta yazmış, mevkii vs bunlar önemli değil Cahil insan bulur söyleyecek bir şey. Aldırmayın ya da cevabı yapıştırın :) sadece üzülmeyin 🌸
Artik üzülmüyorum çok teşekkür ederim🥰

Bir tanıdığım çok lüks bir antika satış binasında temizlik görevlisi olarak çalışıyordu. Öyle ufak tefek şeyler değil, tablolar, mücevherler, vs. Sahibinin zenginliğini siz düşünün. Wc girdiğinde sifona basmıyormuş ve ışığı kapıyı açık bırakıp çıkıyormuş, temizlik görevlisi anlasın temizlesin diye! Böyle insan diyemeyeceğim tipler maalesef varlar. Kafanıza takmayın, işinize odaklanın gitsin. En önemli şey helalinden para kazanabilmek. Siz bunu başarıyorsunuz gerisi boş.

X