Temizlik görevlisi olduğum için aşağılanıyorum

Hayır tabii ki işten çıkmamalisiniz. Bu dünyada hiç kimse kimseden üstün değil sadece öyle zannediyor bazıları. Sadece çalışma hayatı da değil, hayatın her alanında birini statü için küçümseyen biri varsa bilin ki kendisini güçlü hissetmeye çalışan aşağılık kompleksli aciz biridir. Birine üzülecekseniz ona üzülün.

Böyle "olmamış" insanlar için işinizden gücünüzden olmaya değer mi Allah aşkına? Pis işler yapıp iyi para kazanıyor olsanız önünüzde el pençe olacak kadar küçük insanlar bunlar. Size değer vermeyen kimseye değer vermeyin. Ne cevap vermenize ne de kafaya takmanıza değer. Sizi siz yapan şeyler ruhunuz, kalbiniz ve fikirlerinizdir. Dünyada sadece bunlara değer veren çok güzel insanlar var, 3-5 kötü kalpli insan için canınızı sakın sıkmayın. Allah her zaman güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah 🙏🏻
Hala böyle düşünen insanlar olabilmesi bi nebze ümidimi yeşertti. Gözlerim dolu dolu okuyorum bütün yorumları çok teşekkür ederim güzel temmennileriniz için :)

Allah aşkına bırak anaokulu öğretmenliği yaptım, özel diye bana da hizmetçi gözüyle bakıyorlardı. Senin işin gayet düzgün bir meslek. Birinin parasını mı çalışıyorsun? İnsanları takma
Sizin adınızada çok üzüldüm.

member: 1025035"]
Herkes kendi yüreğinin ekmeğini yer boşver. Sen hakedene hakettiği cevabı ver. Sen böyle cevap verdikçe bir süre sana karşı daha dikkatli konuşmaya başlarlar. Sonuçta bir işin var. Bu süreçte çalışırken kendi alanından da iş aramaya devam et, atanmaya çalış. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.Kendini hiç üzme kibirli insanlar yüzünden. Her insan değerliyiz , hepimiz Allahın kuluyuz.Kimse kimseden üstün değil
[/QUOTE]
Dediğiniz gibi yapiyorum. Çok teşekkür ederim❤️

Insan gibi insan ara ki bulasın.
Terbiyesizleri sen gibiler yola getirecek.
Pes etme arkadaşım.

Herkes kendi yüreğinin ekmeğini yer boşver. Sen hakedene hakettiği cevabı ver. Sen böyle cevap verdikçe bir süre sana karşı daha dikkatli konuşmaya başlarlar. Sonuçta bir işin var. Bu süreçte çalışırken kendi alanından da iş aramaya devam et, atanmaya çalış. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.Kendini hiç üzme kibirli insanlar yüzünden. Her insan değerliyiz , hepimiz Allahın kuluyuz.Kimse kimseden üstün değil

Dediğiniz gibi yapiyorum. Çok teşekkür ederim❤️

Kötü insanlar için can sıktığınıza degmez bosverin.
Bazı insanlar makama mevkiye çok önem verir. O makam olmasa kendileri bir hiçtir çünkü. Hiç olan insanlar için uzulmeyin.

Sen ayaklarının üstünde duruyorsun, emeğinin karşılıgını alarak. Yozlaşma malesef her yerde, her kesimde insan gibi olmak, düzgün üslup zor bulunuyor artık. Kendinizi bilen birisisiniz yaşınızda genç hem dilediğiniz gibi iş bulursunuz inşallah 🙏

Canım he
Herkese merhaba. 25 yaşındayım üniversite bittikten sonra bir türlü iş bulamayıp en sonunda bir hastanede temizlik görevlisi olarak işe başladım. Yaptığım işten asla gocunmuyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim için, en önemlisi helaliyle para kazandığım için kendimle gurur duyuyorum fakat insanların, temizlik görevlisiyim dedikten sonraki aşağılayıcı tavırları beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Hastane içerisinde bile en alt kademe olduğum için müdürü, hemşiresiz sekreteri, şefi daha nicesi tarafından ezilmeye çalışıldım. Hatta bi defasımda hemşirenin kargosunu almadığım, güzel bi dille görevim olmadığını belirttiğim için "temizlikçilerde konuşmayı öğrenmiş" tarzında bi tavırla karşılaşıp hemşire tarafindan klinikten kovulmuştum :) . Bi defada tuvaleti çok pis kullanan bi hastayi uyarmak istemiştim. Afedersiniz ihtiyacını karşılayıp sifona bile basmiyordu. Tuvalet temizliğine biraz özen gösterir misiniz en azindan sifona basin diye uyardığımda, "hizmetçi değil misin ben yapıcam sen temizleyeceksin" cevabini aldim. Daha anlatacağim buraya sığmayacak o kadar çok şey var ki. Özetlemek gerekirse işimi seviyorum fakat insanlar tarafindan ötekileştirilmek zoruma gitmeye başladı. İşten çıkma noktasına geldim. İşten çıkmam mantikli bi hareket mi olur danişmak istiyorum sizlere de. Biraz uzun oldu bu arada yorduğum için özür dilerim :)
Her meslekte bunlar var malesef. Öğretmeni müdürü, şube müdür vs hor görebiliyor. Özel sektörde yeni başlayanlar çömez, sekreterler ayak işçisi, hemşireler de doktorlardan bu musmeleyi görebiliyor. Bunlar senin suçun değil, o kişilerin edepsizliği… maaşın iyiyse, zorlanmıyorsan boşver bu kişileri. Biz hizmetlimizle her gün kahve içerdik ve ne yalan söyleyim servis geç kalırsa temizliği beraber yapardık. Şimdi dahi arar sorarım hep iki yıldır uzakta olmama rağmen ki diğer iş arkadaşlarımla bağım koptu ama hizmetlimizle kopmadı. Umarım sen de böyle bir iş ortamına denk gelirsin

Herkese merhaba. 25 yaşındayım üniversite bittikten sonra bir türlü iş bulamayıp en sonunda bir hastanede temizlik görevlisi olarak işe başladım. Yaptığım işten asla gocunmuyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim için, en önemlisi helaliyle para kazandığım için kendimle gurur duyuyorum fakat insanların, temizlik görevlisiyim dedikten sonraki aşağılayıcı tavırları beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Hastane içerisinde bile en alt kademe olduğum için müdürü, hemşiresiz sekreteri, şefi daha nicesi tarafından ezilmeye çalışıldım. Hatta bi defasımda hemşirenin kargosunu almadığım, güzel bi dille görevim olmadığını belirttiğim için "temizlikçilerde konuşmayı öğrenmiş" tarzında bi tavırla karşılaşıp hemşire tarafindan klinikten kovulmuştum :) . Bi defada tuvaleti çok pis kullanan bi hastayi uyarmak istemiştim. Afedersiniz ihtiyacını karşılayıp sifona bile basmiyordu. Tuvalet temizliğine biraz özen gösterir misiniz en azindan sifona basin diye uyardığımda, "hizmetçi değil misin ben yapıcam sen temizleyeceksin" cevabini aldim. Daha anlatacağim buraya sığmayacak o kadar çok şey var ki. Özetlemek gerekirse işimi seviyorum fakat insanlar tarafindan ötekileştirilmek zoruma gitmeye başladı. İşten çıkma noktasına geldim. İşten çıkmam mantikli bi hareket mi olur danişmak istiyorum sizlere de. Biraz uzun oldu bu arada yorduğum için özür dilerim :)
Hiç kimseyi takma işine bak boşver eğer işin garantiyse kendini ezdirme

Zaten hepsi olmasada çoğu hemşireler doktorlardan daha havalı

Doktorda yok hemşiredeki hava olmayanlar da var elbet ama çoğu maalesef böyle

İnsanlar malesef statü kölesi olmuş

Memursan başka muamele avukat hakim vs başka muamele

Oysa çalışan herkes emekçidir ve emeğe saygı gösterilmelidir

İnsanın çalıştığı konum yüzünden aşalanması kadar korkunç bir şey olamaz

Hiç kimseyi takma işine bak boşver eğer işin garantiyse kendini ezdirme

Zaten hepsi olmasada çoğu hemşireler doktorlardan daha havalı

Doktorda yok hemşiredeki hava olmayanlar da var elbet ama çoğu maalesef böyle

İnsanlar malesef statü kölesi olmuş

Memursan başka muamele avukat hakim vs başka muamele

Oysa çalışan herkes emekçidir ve emeğe saygı gösterilmelidir

İnsanın çalıştığı konum yüzünden aşalanması kadar korkunç bir şey olamaz

Tanıdığım melek gibi hemşirelerde var, kahve istedi yapmadım diye sana ampullere varana kadar sildiririm diyenide. Şirket zamaninda kadro gelmeden önce eski ablalarimiz bunlarin ayak işlerini çok yaparmiş. Bizden de aynı şeyi bekleyip karşılık alamadıklarında zorlarına gidiyor. Birazda o yüzden böyleler

Canım he

Her meslekte bunlar var malesef. Öğretmeni müdürü, şube müdür vs hor görebiliyor. Özel sektörde yeni başlayanlar çömez, sekreterler ayak işçisi, hemşireler de doktorlardan bu musmeleyi görebiliyor. Bunlar senin suçun değil, o kişilerin edepsizliği… maaşın iyiyse, zorlanmıyorsan boşver bu kişileri. Biz hizmetlimizle her gün kahve içerdik ve ne yalan söyleyim servis geç kalırsa temizliği beraber yapardık. Şimdi dahi arar sorarım hep iki yıldır uzakta olmama rağmen ki diğer iş arkadaşlarımla bağım koptu ama hizmetlimizle kopmadı. Umarım sen de böyle bir iş ortamına denk gelirsin
Hizmetliniz çok şanslıymış. Umarım bende sizin gibi insanlara denk gelirim :)

Sen ayaklarının üstünde duruyorsun, emeğinin karşılıgını alarak. Yozlaşma malesef her yerde, her kesimde insan gibi olmak, düzgün üslup zor bulunuyor artık. Kendinizi bilen birisisiniz yaşınızda genç hem dilediğiniz gibi iş bulursunuz inşallah 🙏
Amin inşallah çok teşekkür ederim😊

Tanıdığım melek gibi hemşirelerde var, kahve istedi yapmadım diye sana ampullere varana kadar sildiririm diyenide. Şirket zamaninda kadro gelmeden önce eski ablalarimiz bunlarin ayak işlerini çok yaparmiş. Bizden de aynı şeyi bekleyip karşılık alamadıklarında zorlarına gidiyor. Birazda o yüzden böyleler
İnsanlar malesef böyle belli bir statüdekiler alttakileri hep ezer doktor hemşireyi hemşire yeni başlayan hemşireyi sonra sura temizlik görevlilerine korkunç bir şey

Ama benim iş yerimde de aynı eski işçiler yeni işçilere bunu yapıyor

Sanki gökten usta olarak inmişler

İnsanlar malesef böyle belli bir statüdekiler alttakileri hep ezer doktor hemşireyi hemşire yeni başlayan hemşireyi sonra sura temizlik görevlilerine korkunç bir şey

Ama benim iş yerimde de aynı eski işçiler yeni işçilere bunu yapıyor

Sanki gökten usta olarak inmişler
Eski işcilerin bize iş kitlemeye çalışmalarını saymıyorum bile ona alıştım ve üstesinden gelebiliyorum 😅

Şu süreçte işten çıkmak çok büyük bi hata olur maddi açıdan ayrıca yaptığın ayıp bisey deyil hakkınla emeyinle paranı kazanıyorsun bu çok güzel bisey utanılacak bişey yapmıyorsun insanlara kulağını kapat takılma illa ayrılacam diyosanda bi yandan çalış bi yandan iş bak

X