-
- Konu Sahibi Memduha1230
Benim doğumuma nasipse 3 hafta kaldı. Öyle genel bi temizlik yapmadım tüm gebeliğim sürecinde hep parça parça temizledim. Evi süpürüp viledayla sildim . Banyoya deterjanlayıp bekletip sonra saplı bi fırçayla yıkıyorum. Sadece camlarimi silmedim onu da hamileliğimin öncesinden de silmezdimKızlar 1 ay sonra doğum yapacağım şükür ki hamileliğim rahat geçiyor ufak ufak evimi temizlemek istiyorum
Ama bu konuda çok becerikli sayılmam genelde çalıştığım için genel temizliğimi annem ve ablam ile yapardım
Ama şu anda onlar da çalışıyor
Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum
Günde ara vererek 2 saat temizlik işi yapmayı planladım
Sz nasıl düzen kuruyorsunuz
Verebileceğiniz alternatif çözümleri ve fikirleri bekliyorum
ben de bütun gun yogun temizlik yaptığım günün gecesi dogurdum. 37 hastalıktı.doguma yakinken temizlik yapma derim benim 3 hafta kala dogum temizligi yapayim dedim aksamina hastaneye zor yetistim cocuk yolda doguyordu az kalsin
Yoğun değil de parça parça yapayım diyorumben de bütun gun yogun temizlik yaptığım günün gecesi dogurdum. 37 hastalıktı.
Arkadaslara katiliyorum dogumuna 1 ay kala böyle seylere girişme bence yardimci cagir. Ben detayli ev isi yaparken canim cikiyor hamile olmadigim halde.Kızlar 1 ay sonra doğum yapacağım şükür ki hamileliğim rahat geçiyor ufak ufak evimi temizlemek istiyorum
Ama bu konuda çok becerikli sayılmam genelde çalıştığım için genel temizliğimi annem ve ablam ile yapardım
vuuu demekki fazla zorlamamak lazimmisben de bütun gun yogun temizlik yaptığım günün gecesi dogurdum. 37 hastalıktı.
valla ben bir gun oncesinden kontrolum vardi dr kendi dedi 3 haftan var belki daha fazla diye ertesi gun dogum yaptirdiAcaba ondan mı? Ben de 34. Haftada temizlik yaptım. O gece doğum başladı. Ilacla durdurdu doktor.
Ben o gün çok yorulmuştum.valla ben bir gun oncesinden kontrolum vardi dr kendi dedi 3 haftan var belki daha fazla diye ertesi gun dogum yaptirdibuyuk etkisi var birde ben kovalari kaldirdim.koltuklari cektim fln
aynenBen o gün çok yorulmuştum.
Neyse yaaa Allah canlarına sağlık versin aceleleri varmış minnaklarin
Niye sen yapıyorsun ki? Birini çağırsan bir günde yapar çıkar gider. Öyle ara ara temizlemekle bitmiyor gerçekten bir tarafı yaparken öbür odalar yine kirleniyor. Büyük temizliğine bir yardımcı çağır. Sonra d günlük temiz tutarsın doğuma kadarKızlar 1 ay sonra doğum yapacağım şükür ki hamileliğim rahat geçiyor ufak ufak evimi temizlemek istiyorum
Yardimci tutuyorsan tut haricinde bence birsey yapma,, evi kurtlar bastiysa ysp amanasilsa geri kirlencek hem bebek esyalari temiz utulu olsun yeter. Cocuk dogunca dolsp icine bardaklara mi bakicak:))
1 ay sonra oyalanacak öyle bişeyin olacak ki bence şu ayı gezerek ve dinlenerek geçir :) uyu diyeceğim ama uyunmuyorDoktora danıştım canım bi sıkıntı görmedi maddi açıdab da değil de oyalanacak bir şey istiyorum
Yok cnm uyku düzenim sıfır1 ay sonra oyalanacak öyle bişeyin olacak ki bence şu ayı gezerek ve dinlenerek geçir :) uyu diyeceğim ama uyunmuyor