Temizlik düzen 🤔

Cidden bu tür konuların açıldığına inanamiyorum.. hiç mi süpürüp silmeyi temizlemeyi kafanızda bir düzen kurmayı bilmiyorsunuz :oha: anneye ablaya temizlik yaptırmak nedir ya cidden şaşırdım 😂

1 ay sonra dogum yapcak birine en cok uyumayı oneririm. Yapcak bisey bulamadigin zamanlarda vur kafayi yat :) dinlen. Temizlik icin birini cagir cunku sil supur toz disinda bence zorlar

Temizlik benim isim programina bak, temizlik sevmeyenleri sevke getiriyor Kadir.
Orda taktikte veriyorlar.
1. Tum halilari kaldir.
2. Camlardan( ama hamilesin dikkat)
3.Temizleye temizleye bitirip yerleri silip kapisini cek bitir o odayi.

Temizlik benim isim programina bak, temizlik sevmeyenleri sevke getiriyor Kadir.
Orda taktikte veriyorlar.
1. Tum halilari kaldir.
2. Camlardan( ama hamilesin dikkat)
3.Temizleye temizleye bitirip yerleri silip kapisini cek bitir o odayi.
Ya öyle cam çerçeve zaten yapmayacağım da gene de kıyı köşe temiz olsun istiyorum

Cidden bu tür konuların açıldığına inanamiyorum.. hiç mi süpürüp silmeyi temizlemeyi kafanızda bir düzen kurmayı bilmiyorsunuz :oha: anneye ablaya temizlik yaptırmak nedir ya cidden şaşırdım 😂
Bunda hak veriyorum.
Simdi hamile tabi, bisey diyemiyorum.
Ama evlilginin her aninda hamile degildi hani.
Kendi evini cekip ceviremiyosan ne diye evlendin?
Ablam tatile gittiginde annemle gidip temizleriz evini dip kose.
Gecen dedi ki annem " simdilik bekarsin benle temizlik yapiyosun ablanin evini bak bitirdik, sen ve kucuk kiz kardesinde evlenirse o zmn o 3 evi temizlemekte bana kalacak, nasil yapacagim tek basima?".
Dedim ki " ben kendi evimi cekip cevirmeyi bilirim, bana dertlenme, diger iki kizinada is yapmayi ogret. Sen neden temizleyesin ki? Herkes kendi evini temizlesin".

Şu an beş saatlik bir temizlikten çıkmış biri olarak yazabilirim sanırım :)

Madem günlere bölmek istiyorsun. Kirliyse önce halıları yıkamaya gönder. Makineye atılacak yolluk gibi halılar varsa onları yıka kaldır. Çekyat örtüsü, nevresim, yıkanacak ne varsa yıka. Yıkamak çok güzel ahsjsjs. Bir günü sadecee bunlara ayır. Yıka kurut katlayıp kenara koy.

Ertesi gün yıkanacak bir şey olmadığı için ve en boş olduğu için temizlik kolay olacak. Önce süpürgeyle evin her yerini süpür. Ama tam manasıyla her yerini. Bebek fırtlamasın bir şey kaldırıp süpürme. Narin narin ulaşabildiğin yerlere çok eğilmeden. Ben normalde vileda kullanmam ellerimle silince rahat ediyorum ama sen yapma tabi. Vileda ile her yeri sil. Mümkünse suyu her odada değiştir. Çok su koyma taşırken kendi suyun gelmesin.

İkinci gün de böyle bitsin. Sonraki gün her yerin tozunu al. Yorgun hissetmezsen banyoyu hallet.

Camlara dokunma bence. Son ayda cam temizliği pek uygun olmaz. Annen ya da ablandan yardım iste cam için. Camları silmeden önce de perdeleri yıka ki temiz temiz asılır hemen.

Oldu bitti işte. İmza: diz kapakları temizlikten aşınmış kadın.
Kankam ol benim yaaaaa😁

evin en karisik yerleri genelde yatak odasi ve mutfak olur enerjinizi bitirmeden once bunlarla baslayin gerisi temizligi kolay yerler zaten
temizlik yapacak gücü kendinizde buldugunuza gore dogum iyiliğiniz çökmüş sanirim dikkat edin

Sakın yapma diyen çok ama benim doktor çok söylenirdi temizliklerini bile annelerine yaptırıyorlar, çömele çömele sileceksiniz yerleri diye :KK53:
Daha son dönem için diyordur belki.

Canik bence sen yapma. Allah korusun düşersin falan. Ne gerek var. Kimse yoksa eşin yapsin. Sen de ufak tefek yardim edersin. Zaten doğum cok yorucu. Güç biriktir😁 Ama hafif egzersiz ce yürüyüş yap. Boşver temizliği.

X