Temizlik dÜzen

Bi ara bende köpek besliyordum ama oğlumun kıl tüy vb şeylere alerjisi çıkınca ağlaya ağlaya ayrıldım kızımdan. Köpekde çocuk gibi bakımı zor =))

Her hafta nasıl siliyonuz halıları

Bi ara bende köpek besliyordum ama oğlumun kıl tüy vb şeylere alerjisi çıkınca ağlaya ağlaya ayrıldım kızımdan. Köpekde çocuk gibi bakımı zor =))
Evet yaaa . Cocuk en azindan kendi kendine tuvaletini yapiyor bunu hergun cikarmak gezdirmesi var cocugun tüyü dökülmüyor cok zor bazen babama birakiyorum ve kopek ayak bağı evde durunca apartmanı inletiyor hav hav sıkıntıdan . Yamyam iste ama cok seviyorum az evel bağırdım koridorda seni veren Allah'ıma kurban olurum birtanem diye kosa koşa geldi. Esime boyle guzel sozler soylemem hahahahahahhahahaha :)

Kopegi guvenilir bir yere verdiniz dimi gidip goruyor musunuz kesin unutmamistir sizi. Alerji olayida kötü ama ya benimde herseye alerjim var. Ama en cok insanlara,sonra tavuga naneye yumurtaya bazen..

Merhaba, şuan valiz hazırlıyorum yarın yola çıkacağız. Nasıl yaptınız biraz acar misiniz :)

1. Yüklük dolabi gereklimi? Benim evimde 2 yorgan, iki yastik ve 2 battaniye var fazladan :)
2. Kulaklikla Musik ac... ve 10 Sarki boyunca iş yapicam de... sonra 10 dakika mola... ve devam. Kendini sartlandirman lazim. Gerisi geliyor
Benim evimde 10 dan fazla yorgan var havalandırılıcak en büyük dert şimdiden

Benim evimde 10 dan fazla yorgan var havalandırılıcak en büyük dert şimdiden
Ay 10 yorgan mi neden ama aileniz kalabalık mı. Bizde 3 yorgan vardır. Biri kalın soğuk geceler için kullanırız diğeri ince normal serin gecelerde kullanırız kışın. Diğeri de annemin zorla verdiği 3. Yorgan onu da kızımın oynadığı yer yumuşak olsun diye altına seriyorum o kadar valla boşuna duruyorsa verin gitsin

Allah kolaylık versin canınıza yazık ben silemem silme huyum hiç yoktur mecbur kalmadıkça silmem yazın kirlensede yıkarım
Bana yıkamak çok zor geliyor öyle bir gücüm yok . Bulunduğum şehirde yıkamacılar çok kötü komşu yolladı halıyı çürütmüşler

4 kişilik aileyiz çocuklarım küçük ama evlenirken bana sormadan annem 3 yorgan oradan hediye kaynanamdan şuradan buradan derken başıma yığıldı birde bunlardan ayrı elyaf yorganlar var işkence gibi ya

Veremiyorum da kıyamıyom evimi sererken bana sormadan gerekli gereksiz her şeyi doldurmuşlar birçoğundan kurtuldum ata ata çok şükür

4 kişilik aileyiz çocuklarım küçük ama evlenirken bana sormadan annem 3 yorgan oradan hediye kaynanamdan şuradan buradan derken başıma yığıldı birde bunlardan ayrı elyaf yorganlar var işkence gibi ya
Yün o zaman 10uda Ah arkadaşım onların birde havalandırması falan gerekiyor çok zor. Bende evimden özellikle kıyafet atarken Kiyamam hep yepyeni olur Ama bir gün içine gireceğim inancıyla atamam. Çözümüm annemi çağırıp kendim evden gitmek. O da toplar ihtiyacı olana verir hangisini aldin diye de sormam bugüne kadarda hiç attığı şeye ihtiyacım olmadi

Eşler ne yapıyor bu arada bir de o konuya girer misiniz? Sanki sadece kadınlar sorumlu temizlikten!

Bana yıkamak çok zor geliyor öyle bir gücüm yok . Bulunduğum şehirde yıkamacılar çok kötü komşu yolladı halıyı çürütmüşler
Ay valla senede iki kere falan anca yıkarım öyle fazla beyaz halımda yok bitiremiyom böyleyken birde dikkat ettiğim halde cocukların ellerine ayaklarını temiz tuttuğum halde bitmiyor sofra olmadan ortaya bir yiyecek getirmem evde normal tuvalet birde klozet vardı klozeti kapattım bir tane yetmezmiş gibi iki tane

Bende normal wc kapalı normal wc ye nasıl oturulur onu bile unuttum

Aynı toz alır gibi bir su yapıyorum deterjanla halı bezım var oturuyorum siliyorum ve sürekli o su simsiyah oluyor halılarım beyaz bu arada tüm ev
Eşler ne yapıyor bu arada bir de o konuya girer misiniz? Sanki sadece kadınlar sorumlu temizlikten!
benim eşim polis memuru gece çalışıyor izni falan çok yanar ama yine de yemek yapma dışında bir çok şeyle ilgilenir süpürme silme falan zaten ben işteyken çocuğa da o bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…