Temizlik derdi

Haha cok tatlisiniz benim oglum on yasinda kucuk bes biraz fazla daginiklar perdeler temizse ev daha gec tozlanir ocak damlumbaz tarzi seyleri yemek pistikce temizlerim bende Kisin haftada bir nevresim yazin 5 gunde pikeleri degistiririm perdeleri 20 gunde yikarim camları ben duzenli olarak haftada bir silerim banyo fayanslarini 15 gunde bir silerim tuvalet banyoyu hergun yikarim mecbur ikisde erkek cocugu yastıklar kirlentlerde girince isin icine amannnn makine hic susmuyor dogal olarakta aylik 200 tl elektrik o yüzden beni baz alma sen ama en onemli kural duzen düzenli olmayinca isler biraz zorlasiyor Ben hem duzenliyim hemde elim cabuk sizin cocugunuzda kucukmus cok kasmayin ama duzenide elden birakmayin birde Ben. sadeliği severim evde kullanılmayan giyisi esya mutfak esyasi asla bırakmam veririm birilerine oyuzden isim cabuk biter
Hafta da bir mı camlar dediniz ben onu ayda 1 olarak algıladım aldım kabul ettim o şekilde yoksa canım çıkar benim evin her yeri cam nerdeyse hafta da bir silsem 1ay sonra camlar temiz evi pok goturur bi halde bende hastanelik olurum heralde :) maşallah size iyi dayaniyosunuz bu tempoya.. yalnız su eski eşya birakmama olayı süper ama eşimle eski elbiseleri arasinda cok seviyeli bir ask var ne giyer nede attirir:halay: evde annesinin antika bunlar antika diye getirdiği sacma sapan eşyalar var sadece görüntü kirliliği başka hiç bişey deyil

Biraz uzun olcak ama :)
Ocak demirlerini (gri olan yer) beyaz sabunu rendelediktenn sonra telle ovun pırıl pırıl oluyor...
Siyah olan demirlerini de bulasik tableti eritin ve 1 gece bekletin tüm yağını alır, aynı şey Aspiratör için de geçerli. .
Her gün banyo ve tuvalet yikanmali bence..
Mutfak dolaplarinin da tozunu alırsanız mesela 2 günde 1 çabuk kirlenmez. .
Benim sırrım beyaz sabunda :KK66:

1 tane kalıp sabunu rendeleyip kaynar su döküyorum , sabaha kadar katilasiyor bidaha kaynar su döküp 5 lt'lik şişeye koyuyorum sıvı sabun gibi bişey oluyor.
Koltukları halıları onunla max yarım saatte pırıl pırıl edersiniz ..durulamaya gerek yok.
Hatta yüzeylerde dolaplarda beyaz çamaşır ve perdelerde bile kullanabilirsiniz.

Camlarinizi aynalari şampuanli suyla silin. (Kremsiz)
Durulamaya gerek kalmadan temizlenir.

Gel gelelim oyuncaklara. . 10 ve 20 lt lik saklama kapları kullanın inanin çok rahatlicaksiniz.
Ben legolar i ayrı ,küçük oyuncakları ayrı, benzer oyuncakları ayni kutulara koyuyorum. Büyük sepetlere de büyük parçaları koyuyorum.
Bütün oyuncakları aynı anda dagitmiyorlar ; onları toplayinca diğerlerini veriyorum.
Çok rahat ettim böyle tavsiye ediyorum.
Zaten günlük silme supurme herkeste aynıdır saniyorum.
Aklıma gelenler bunlar ..
Bence evin olmazsa olmazı düzen .. O olmayınca istediğiniz kadar temizlik yapın yine kirli görünecek .
Size kolay gelsin umarım yardimci olabilmisimdir :))
Olmazsiniz hiiiic:KK68:oyuncaklar için en kısa zamanda saklama kabi alcam çok teşekkür ederim

Back
X