- Konu Sahibi Dertli Gizem
5,5.30 gibi uyanirim sabah. Erken kalkarsaniz isiniz de erken biter,kendinize de vakit ayirirsiniz. Yata yata siser insan
Şu erken uyanma mevzuunu nasıl beceriyorsunuz ben yapamıyorum yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5,5.30 gibi uyanirim sabah. Erken kalkarsaniz isiniz de erken biter,kendinize de vakit ayirirsiniz. Yata yata siser insan
5.5 mu aman alladım cenaze haberi almıstım heralde anca o zaman uyanırım o saatte zaman durr yaa 5.5 nedir demekki cok işin var allah kolaylık versin5,5.30 gibi uyanirim sabah. Erken kalkarsaniz isiniz de erken biter,kendinize de vakit ayirirsiniz. Yata yata siser insan
Aliskanlik. Gece 2de yattigim zaman bile yine ayni saatte kalkarim ben.Şu erken uyanma mevzuunu nasıl beceriyorsunuz ben yapamıyorum yaaa
tüm gün eşiniz çalışıyor siz vitrin bakıyorsunuz spora gidiyorsunuz evi temizlediğinizde yemek yapmıyorsunuz doğru evi tek başınıza batırmıyorsunuz doğru . pardon da siz ne işe yarıyorsunuz erkekler kadınları kullanır ya sizde erkekleri kullananlardasınız .bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
Benim bahsettiğim konuyla sizinki apayrı bi şey. Evet yardımcı olabilir onu da yazdım ama kadının eşini kullanır gibi yazması hoş değil. O kadar yazıdan bi cümleyi alıntı yapıp onun üzerinden konuşmayın lütfenBenim babam da yaşlı, agir da bir isi var.
Annemse yılların ev hanımı. Evde bir de benim gibi genç kız var.
Yine de perdeleri asar, makinanın bitme sesini duymussa çamaşırları asar ,yazın balkon yıkar, her pazar ve bayram günleri kalkar kahvaltı hazırlar, alışveriş görevi tamamen ondadır. Fındıkları cevizleri o kırar, balkabagini o oyar , kestaneyi o çizer :)
Ne var yani, çalışıyor diye evde hicbirseye elini sürmeyecek mi?
Şimartmayin bu kadar kocaları :)
Filazof Erict Fromm'un da dediği gibi : insan ugruna emek harcadığı şeyi sever
Herseye vakit bulmak lazim. Eve,cocuga,disariya,esime,kendime. Su anda calismiyorum ama calisirken de boyleydim. Erkenden kalkardim erken de yatardim. Simdi erken yatamiyorum ama yine kalkma saatim ayni.5.5 mu aman alladım cenaze haberi almıstım heralde anca o zaman uyanırım o saatte zaman durr yaa 5.5 nedir demekki cok işin var allah kolaylık versin
yurt dısınada oldugunu biliyorum ne sanslısın burası bi dip notTatlım benim zaten her yerimiz ithal emin ol bizde köy pazarından alışveriş yapmıyoruz heee keşke yapabilsek ama mümkün olmuyor bulamıyoruz..
Önemli olan burda ne yediğini üstüne basa basa belirtmen .
Bende severim seni şahsına münhasır bir yapın var ,böyle yaşadığını da yalan söylemediğini de düşünüyorum ama bunları sözle belirtmek itici oluyor bence .
Yani benim en büyük hatam sürekli dışarda yemek yemek mesela ama bunu karşıdaki insanlara matah bir şeymiş gibi anlatsam sanırım hakkımda ne görgüsüz bu witch yeaaa derler
Yediğin içtigin sana kalsın derler
Boşuna da demezler aslında...
tüm gün eşiniz çalışıyor siz vitrin bakıyorsunuz spora gidiyorsunuz evi temizlediğinizde yemek yapmıyorsunuz doğru evi tek başınıza batırmıyorsunuz doğru . pardon da siz ne işe yarıyorsunuz erkekler kadınları kullanır ya sizde erkekleri kullananlardasınız .
banlanacagimi bile bazi seyler soyliycem bakalik sizde ne kadar etki yaratacak.bazi erkekler vardir kadini hor goren insan yerine koymayan kadin hem evde hem iste ayri yorulur eve gelir işlere devam.siz iste o erkekler gibisiniz evde bos bos oturacaginiza hayaya katilin uretin verimli olun.evde oturup butun gun gezen tozan uretime hic bir katkisi olmayan ama etrafindaki herkesten beklenti icerisinde olan kadinlari anlayamiyorum.gun gelir o herseye susan esiniz sizi birakir ve ortada kalirsiniz.ayrica o ithal kahvalti kismini hic anlatmiyorum bizim evde oturup gezen keyfine bakan kadinlara degil ureten verimli olan kadinlara ihtiyacimiz var.not: kocanizdan dusmaniniz gibi bahsetmissiniz
Temizlik rutini isteyen kızcağıza ithal ürünlerle kahvaltı anlatırsan tabi öyle derizvalla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))
haa sunu yazmayı unuttumtüm gün eşiniz çalışıyor siz vitrin bakıyorsunuz spora gidiyorsunuz evi temizlediğinizde yemek yapmıyorsunuz doğru evi tek başınıza batırmıyorsunuz doğru . pardon da siz ne işe yarıyorsunuz erkekler kadınları kullanır ya sizde erkekleri kullananlardasınız .
Selamun aleykum kardeş ve ablacıklarım benim derdim temizlik günlük iş rutininiz ne kaçta kalkıp neler yapıyorsunuz? Haftalık ve günlük iş rutininiz nasıl. Hadi paylaşıp motive olalımevinizi nasıl her daim ve temiz tutarsınız program sunun şu bacınıza
![]()
ama gunluk rutın istediTemizlik rutini isteyen kızcağıza ithal ürünlerle kahvaltı anlatırsan tabi öyle deriz![]()
butun kadınların yaptıgı seydir vitrin bakmak hanginiz yapmıyosunuz söylememeniz beni baglamaz ben söylerim yada gün dedigniz evde degil her hafta baska mekan baska konsep neden olmadan ev sıkıcı bu hosumuza gidiyo yeni yerler yeni tatlar neden gocunuyım valla gerine gerine söylerimvallahi ayakta alkışlıyorum sizi...kendine saygısı olmayan, günlere gitmeyi veyahut vitrin bakmayı atom parçalamak gibi anlatan bi hemcinsimiz.Çok garip ya!!! Bir kadın nasıl kendini bu kadar pasifize edebilir ki? kim bu kahrı niye çeksin ki? çok ilginç vallahi. Not: günlere gitmeyi kötü birşey olarak söylemedim sadece arkadaş çok bi marifetmiş gibi yazmış.
cogu kadin boyle ben niye calisayim kocam getirsin yapsin diyor.bu mantikta oldugu surece hic bi yere varamayizvallahi ayakta alkışlıyorum sizi...kendine saygısı olmayan, günlere gitmeyi veyahut vitrin bakmayı atom parçalamak gibi anlatan bi hemcinsimiz.Çok garip ya!!! Bir kadın nasıl kendini bu kadar pasifize edebilir ki? kim bu kahrı niye çeksin ki? çok ilginç vallahi. Not: günlere gitmeyi kötü birşey olarak söylemedim sadece arkadaş çok bi marifetmiş gibi yazmış.
Limoncu günlük temizlik rutini istiyor yediğini içtiğini napsın kız hey Allahımama gunluk rutın istedi
ben detaylı yazdım
sonucta burda köy ürünlerini yazanlara ayyy ne sanslısn deniliyo kız gururla köyden salca domates geldi dediklerinde imrenere bakılıyo
bende bunu ithal ürünlerde hosuma gidiyo bu ön yargıları yıkalım