- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
-
- Konu Sahibi teachercnn
O belli bir zamanda oluyor kendinize Hergün bir görev verirseniz devamı gelirBende de tam tersi bir durum oluştu. Daha çok dağınıklık, daha çok kusmuk kaka, daha çok yemek kırıntısı, daha çok batmış duvar ve yerler. Hiçbir şeye yetişemiyorum gibi hissediyorum
Sizinki ne kadarlık, küçükse ve ilkse normaldir amaBende de tam tersi bir durum oluştu. Daha çok dağınıklık, daha çok kusmuk kaka, daha çok yemek kırıntısı, daha çok batmış duvar ve yerler. Hiçbir şeye yetişemiyorum gibi hissediyorum motivasyonum azalıyor
Yine de çok dikkat edin,özel klozet temizleyiciler var.Ben onlardan kullanıyorum.Her gün çamaşır suyu döktüğünüz zaman leke kalmıyor zaten.Ben maske kullanıyorum ve havalandiriyorum ama klozete o ise yarıyor yada bana öyle geliyor
Evet çamaşır suyu ile birleşince zehirli gaz oluyor kimyager bir bayan bu yüzden vefat etmişti çok üzücüTek başına değil de başka kimyasallarla karışınca zehirli gaz üretiyormus, özellikle çamaşır suyuyla. Ben de pek sevmiyorum
Çamaşır suyu zamanla sarartiyor özel kullandığınız ürünün adını öğrenebilir miyimYine de çok dikkat edin,özel klozet temizleyiciler var.Ben onlardan kullanıyorum.Her gün çamaşır suyu döktüğünüz zaman leke kalmıyor zaten.
Onlar ise yaramıyor ben aldım kullandım maalesefViking klozet temizleyici var ama hiç işe yaramadı,şu yeşil olan, sadece günlük az miktar çamaşır suyu tertemiz yapıyor
Porcoz'ün Wc temizleyiciler var,döktüğünüzde mavi bir renk alıyor.Genel anlamda porçozün ürünlerini çok beğeniyorum zaten.Çamaşır suyu zamanla sarartiyor özel kullandığınız ürünün adını öğrenebilir miyim
Bı ara uzun süre evde yoktuk, azar azar su akmis klozet ve sapsarı lekeler olmuştu, ben oraya ne yaptımsa temizlenmemistiOnlar ise yaramıyor ben aldım kullandım maalesef
Bilmiyordum bir bakayım bende teşekkür ederimPorcoz'ün Wc temizleyiciler var,döktüğünüzde mavi bir renk alıyor.Genel anlamda porçozün ürünlerini çok beğeniyorum zaten.
İlk bir sene çok zordu zaten yeni yeni düzene koydum sayılır ama hala eskisi gibi dip köşe temizlik imkansız benim için, bebem sürekli bacağıma yapışıyor iş yapacağım zamanO belli bir zamanda oluyor kendinize Hergün bir görev verirseniz devamı gelir
İlk evet 21 aylık şuanSizinki ne kadarlık, küçükse ve ilkse normaldir ama
Rica ederim,yerel marketlerde daha çok bulunuyor sanırım.Benim bulaşık makinesi deterjanı Bike porçözBilmiyordum bir bakayım bende teşekkür ederim
Allah bağışlasın, tam ilgi zamanlarıİlk bir sene çok zordu zaten yeni yeni düzene koydum sayılır ama hala eskisi gibi dip köşe temizlik imkansız benim için, bebem sürekli bacağıma yapışıyor iş yapacağım zaman
İlk evet 21 aylık şuan
Aaa deterjanı da mı varRica ederim,yerel marketlerde daha çok bulunuyor sanırım.Benim bulaşık makinesi deterjanı Bike porçöz.
Bende daha önce yaşadığım yerde bekar bir erkek yaşamıs aman allahimBı ara uzun süre evde yoktuk, azar azar su akmis klozet ve sapsarı lekeler olmuştu, ben oraya ne yaptımsa temizlenmemisti
Var var,elde yıkama için de makine içinde var.Aaa deterjanı da mı var
Yarın marketen turunu çıkıyorum mutlaka bulmam lazımRica ederim,yerel marketlerde daha çok bulunuyor sanırım.Benim bulaşık makinesi deterjanı Bike porçöz.
Aman Allah'ımBende daha önce yaşadığım yerde bekar bir erkek yaşamıs aman allahimanlatmak bile istemiyorum klozeti değiştirmeyi düşündüm ev sahibi istemedi ben turizm ve otelcilik mezunuyum ve otellerde çalıştım akılma tuz ruhu geldi önce oraya bez ile tikadim döktüm tuz ruhunu 1 saat beklettim sonra fircaladim suyu çektim sonra tekrar tuz ruhu döktüm yine beklettim bu işlemi 4 kere tekrarladım ve süper oldu
Ben şok oldum hiç denk gelmedi banaVar var,elde yıkama için de makine içinde var.
Yerli marka mi porcoz acabaVar var,elde yıkama için de makine içinde var.