Temizlik Aşkımız

Çok içten istedim sanırım 🤗
IMG_20220801_103611.jpg

Düzenli temiz evi çok seviyorum. Ama temizlik yapmayı hiçç sevmiyorum. Nasil temizlik ve düzen için motive olup yapiyorsun7z? Var mı tüyolariniz?

Slm kızlar, temizlik Aşkıniz ne seviyede😇 bazen gücümü son damlasına kadar kullandığımi hissediyorum ama yine de mutlu oluyorum yapınca. Sizde durumlar nedir
Ayy sormayın ya deliyim ben :KK43: Her gün temizlik yaparım.Hatta bazen günde iki kez.İki küçük çocuğum var ve çalışıyorum.İşe gitmediğim zaman iki kez gittiğim zaman bir kez . Ama yanlış anlaşılmasın, temizliğim bir buçuk saatte bitiyor.Bazen bir saatte.Her gün temiz oldugu icin evim kısa sürer.Mesela mutfağımın yagını her gün silerim 5 dakkada sıcak su ve sirkeyle. O yüzden hic kir birikmez. Eşim bile sinirli olunca ben sen temizlige başlayamadın daha ondan diyor:))) Beni tek yoran kızlarim küçük ve onlarin sürekli arkalarıni toplayıp silmek filan.Onlarda büýüyünce daha rahat ederim diye umuyorum

Evet hergun yapınca günlük çok az bir zaman alıyor,yormuyor insanı yani 🤗🤗 Allah bağışlasın evlatlarımızı, büyüdüklerinde biz otururuz, onlar yapar inşallah 😇

X