- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi teachercnn
Keşke foto çekseydim var ya herkes görüyor fenalık geçiyordu bayan çağırdım ben burayı temizlemem dediAman Allah'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke foto çekseydim var ya herkes görüyor fenalık geçiyordu bayan çağırdım ben burayı temizlemem dediAman Allah'ım
Evet sanırım bahsettiği oYerli marka mi porcoz acaba
Biraz gec almıs olabilirim ama robot supurge aldık hafta basında, o evı supururken ben de dıger ıslerı yapıyorum,, bu hafta temizlik cok eğlencelıydıSlm kızlar, temizlik Aşkıniz ne seviyede bazen gücümü son damlasına kadar kullandığımi hissediyorum ama yine de mutlu oluyorum yapınca. Sizde durumlar nedir
Ahu su eşimi ikna edebilecek kendisi supururmusBiraz gec almıs olabilirim ama robot supurge aldık hafta basında, o evı supururken ben de dıger ıslerı yapıyorum,, bu hafta temizlik cok eğlencelıydı
Benim ürünler bunlarYarın marketen turunu çıkıyorum mutlaka bulmam lazım
Ya süpersin çok teşekkür ederim foto paylaştığın içinBenim ürünler bunlar
Rica ederim,bende de temizlik ürünü bağımlılığı var.Ya süpersin çok teşekkür ederim foto paylaştığın için
Sarı leke de yok ediyormuş ben de markete yarınBenim ürünler bunlar
Keşke önce alsaymışım dıyecek o da vallaAhu su eşimi ikna edebilecek kendisi supururmus
Az daha direnicemhangi marka sizinKeşke önce alsaymışım dıyecek o da valla
Sanırım bu bağımlılık bütün bayanlarda var, güzel bağımlılık bana göreRica ederim,bende de temizlik ürünü bağımlılığı var.
Mi vacuum mop pro 2Az daha direnicemhangi marka sizin
Eşim hiç memnun değil,asla benimle alışverişe çıkmaz.Sanırım bu bağımlılık bütün bayanlarda var, güzel bağımlılık bana göre
Bı de şu pahalılıkta çamaşır suyu bile uçtu fiyatıEşim hiç memnun değil,asla benimle alışverişe çıkmaz.
Evet yaa, biraz araştırmıştım, pro lar bı tık pahaliydi, ama bayağı iyiymiş yorumlara göreMi vacuum mop pro 2
Fiyatlar her gun artıyor ona göre
Evet ya,aşiri pahalı herşey.Bı de şu pahalılıkta çamaşır suyu bile uçtu fiyatı
1haftadır kullanıyorum, cok memnunumEvet yaa, biraz araştırmıştım, pro lar bı tık pahaliydi, ama bayağı iyiymiş yorumlara göre