Temizlik Aşkımız

Düzenli temiz evi çok seviyorum. Ama temizlik yapmayı hiçç sevmiyorum. Nasil temizlik ve düzen için motive olup yapiyorsun7z? Var mı tüyolariniz?

Slm kızlar, temizlik Aşkıniz ne seviyede bazen gücümü son damlasına kadar kullandığımi hissediyorum ama yine de mutlu oluyorum yapınca. Sizde durumlar nedir
Ayy sormayın ya deliyim ben Her gün temizlik yaparım.Hatta bazen günde iki kez.İki küçük çocuğum var ve çalışıyorum.İşe gitmediğim zaman iki kez gittiğim zaman bir kez . Ama yanlış anlaşılmasın, temizliğim bir buçuk saatte bitiyor.Bazen bir saatte.Her gün temiz oldugu icin evim kısa sürer.Mesela mutfağımın yagını her gün silerim 5 dakkada sıcak su ve sirkeyle. O yüzden hic kir birikmez. Eşim bile sinirli olunca ben sen temizlige başlayamadın daha ondan diyor:))) Beni tek yoran kızlarim küçük ve onlarin sürekli arkalarıni toplayıp silmek filan.Onlarda büýüyünce daha rahat ederim diye umuyorum

Evet hergun yapınca günlük çok az bir zaman alıyor,yormuyor insanı yani Allah bağışlasın evlatlarımızı, büyüdüklerinde biz otururuz, onlar yapar inşallah

Son günlerde bingo soft sensitive beyaz ambalajli olana taktım çok güzel ve çok kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…