- 21 Kasım 2017
- 27.588
- 120.707
-
- Konu Sahibi teachercnn
Ne kadar da ben.Yaşayacak kadar temizlik yapabiliyorum onu da mecbur gördüğümden. Temizliğe başlamak yapmaktan daha çok büyür gözümde. Yapınca rahatlamış hissederim o ayrı ama her gün temizlik aşkıyla yanıp tutuşmuyorum, hele çocuk olduktan sonra daha da zor gelmeye başladı. Temizlik düzen aşıklarından feyz alırım biraz belki bende takipteyim
Covid yokken de aynı temizliği yapıyormuşum farkettim benBırde malum covid hayatımıza girdi maalesef insan daha çok titizleniyor
Ya ben sanki az temizlik yapmışım gibi hissediyorum ya suçluluk oluşuyor bendenCovid yokken de aynı temizliği yapıyormuşum farkettim ben
Prizleri ben de bugün sildim, karbonatlı sirkeli su ile, mis gibi olduAynen bu hafta cuma geceden başlayacağım camlae, kapılar prizler oğlum hep parmak izi yapmış
Yaaa tuz ruhu ve porcozteachercnn yarin porcoz, çamaşır suyu, tuz ruhu, yağ çöz ve yumuşatıcı alacağım şimdiden hangi odadan başlayacağımı bile düşündüm
Benim oğlum biraz mizmizlandi artık normal şekilde yaptım cuma o uyunca yapmaya başlarımPrizleri ben de bugün sildim, karbonatlı sirkeli su ile, mis gibi oldu
Allah bağışlasın, kaç yaşında minikBenim oğlum biraz mizmizlandi artık normal şekilde yaptım cuma o uyunca yapmaya başlarım
Tuz ruhunu klozet için asla birbirine karıştırmiyorum kesinlikle porcoz de mataryalar ve duş başlığı için malum bizim buranın sulari yüksek kireçli ondanYaaa tuz ruhu ve porcozben bunları pek sevmiyorum. Sen neresi için kullanıyorsun bunlari
4 yaşında teşekkürlerAllah bağışlasın, kaç yaşında minik
Tabi haklı olarak ister4 yaşında teşekkürlerhaftaici o okulda oluyor bende işte birtek haftasonu görüşünce eziyet doruklarda ilgi istiyoruz
Tuz ruhu çok tehlikeli,benim kayınvalidem onun yüzünden ölümden dönmüş ve astım hastası olmuş.teachercnn yarin porcoz, çamaşır suyu, tuz ruhu, yağ çöz ve yumuşatıcı alacağım şimdiden hangi odadan başlayacağımı bile düşündüm
Evet tekstilde çalışıyorum onda mecbur akşama kadar okulda benden sonra geliyor eve geç geliyor yemekti oydu buydu derken 22.00 uyumaya geçiyoruz oda doğal olarak haftasonu ilgi istiyorTabi haklı olarak isterne iş yapıyorsunuz acaba, akşama kadar mı okulda
Tek başına değil de başka kimyasallarla karışınca zehirli gaz üretiyormus, özellikle çamaşır suyuyla. Ben de pek sevmiyorumTuz ruhu çok tehlikeli,benim kayınvalidem onun yüzünden ölümden dönmüş ve astım hastası olmuş.
Ben maske kullanıyorum ve havalandiriyorum ama klozete o ise yarıyor yada bana öyle geliyorTuz ruhu çok tehlikeli,benim kayınvalidem onun yüzünden ölümden dönmüş ve astım hastası olmuş.
Bütün haftanın acısını o zaman sen haftasonu çıkarıyorsunuzEvet tekstilde çalışıyorum onda mecbur akşama kadar okulda benden sonra geliyor eve geç geliyor yemekti oydu buydu derken 22.00 uyumaya geçiyoruz oda doğal olarak haftasonu ilgi istiyor
Ben asla hiçbir malzemeyi birbirine karıştırmam ağzımda maske ve camları açıp havalandırma yaparımTek başına değil de başka kimyasallarla karışınca zehirli gaz üretiyormus, özellikle çamaşır suyuyla. Ben de pek sevmiyorum
AynenBütün haftanın acısını o zaman sen haftasonu çıkarıyorsunuz
Bende de tam tersi bir durum oluştu. Daha çok dağınıklık, daha çok kusmuk kaka, daha çok yemek kırıntısı, daha çok batmış duvar ve yerler. Hiçbir şeye yetişemiyorum gibi hissediyorum motivasyonum azalıyorBende aslında çocuktan sonra daha çok oldu bu his, daha temiz, daha sağlıklı,daha düzenli diye diye katlandı bu aşk