Temizlik Aşkımız

Viking klozet temizleyici var ama hiç işe yaramadı,şu yeşil olan, sadece günlük az miktar çamaşır suyu tertemiz yapıyor

O belli bir zamanda oluyor kendinize Hergün bir görev verirseniz devamı gelir
İlk bir sene çok zordu zaten yeni yeni düzene koydum sayılır ama hala eskisi gibi dip köşe temizlik imkansız benim için, bebem sürekli bacağıma yapışıyor iş yapacağım zaman

Sizinki ne kadarlık, küçükse ve ilkse normaldir ama
İlk evet 21 aylık şuan

Bı ara uzun süre evde yoktuk, azar azar su akmis klozet ve sapsarı lekeler olmuştu, ben oraya ne yaptımsa temizlenmemisti😕
Bende daha önce yaşadığım yerde bekar bir erkek yaşamıs aman allahim 😂 anlatmak bile istemiyorum klozeti değiştirmeyi düşündüm ev sahibi istemedi ben turizm ve otelcilik mezunuyum ve otellerde çalıştım akılma tuz ruhu geldi önce oraya bez ile tikadim döktüm tuz ruhunu 1 saat beklettim sonra fircaladim suyu çektim sonra tekrar tuz ruhu döktüm yine beklettim bu işlemi 4 kere tekrarladım ve süper oldu

Bende daha önce yaşadığım yerde bekar bir erkek yaşamıs aman allahim 😂 anlatmak bile istemiyorum klozeti değiştirmeyi düşündüm ev sahibi istemedi ben turizm ve otelcilik mezunuyum ve otellerde çalıştım akılma tuz ruhu geldi önce oraya bez ile tikadim döktüm tuz ruhunu 1 saat beklettim sonra fircaladim suyu çektim sonra tekrar tuz ruhu döktüm yine beklettim bu işlemi 4 kere tekrarladım ve süper oldu
Aman Allah'ım 😱😱

X