Temizliğe gelen abla

Yani annemin,en yakın arkadaşımın hatta kendi öz ablamın evinde ben 2 çocuğumu sağa sola salmıyorum,biraz sesleri çıkmasa gidip 50 kere kontrol ediyorum. Temizlik yaparken çocuk zaten sıkıntı,50 kere sesleniyor,ben topluyorum o dağıtıyor vs. Demem o ki ne cesaret çocukla geliyor işine.
Hangimiz çocuğumuzu işyerine götürüp rastgele bir odaya bırakıp çalışabiliyoruz. Haftada 1 gün kayınvalidesi bakacak yani olmasi gereken bu.
Hayır birde mahçup olacağına gelip yalap şalap iş yapıyor. Yerinizde olsam çalışmak istiyorsa şayet çocuğu kayınvalidesinde bırakıp gelmesini söylerim, o pis bıraktığı yerler konusunda da tekrarı olmaması konusunda uyarırım.
Bu şekilde olmaz. Siz onun akrabası falan değilsiniz,iş verenisiniz. Bunun ayrımına varsın.

Çok ince düşünüyorsun
Size güvenip borç yapan insan, işini kaybetmek istemez, tavır koyarak eksik yapmaz
Öncelikle direk konuşun, laf ağızdan ağıza gitmesin, kendisine söyleyin, belli ki bir yanlış anlaşılma var. Aynı binada olduğuna göre çocuğu kayınvalidesine bırakabilir. Yapmadığı yerleri söyleyin, hem normal ücretinden fazla verip hem de kapris çekmeyin baş edemezsiniz sonra

İncik boncuk dediği takılarınız altın,pırlanta da olabilirdi. Eve gelen misafir çocuğu bile eşyalarımı karıştıramaz, size çalışmaya gelen kadının çocuğu her yeri karışıtırıyor ve o kadın tarafından normal görülüyor. Asla çağırmazdım, evin o halini görünce de parayı eksik verirdim ya da tekrar temizlemesini isterdim. terbiyesizlik.

Benim yardımcım da bazen çocuğunu getiriyor ama çocuk ya ders çalışıyor ya telefonla oynuyor. Kadın elli kere gelip kontrol ediyor uslu dur diye tembihliyor. Daha bir kere yaramazlık yapmadı çocuk. Sizin gelen kadın cidden sorumsuzmuş. Ayrıca benimki işi bitince gösteriyor şunu yaptım bunu yaptım. Yerinizde olsam bir daha bu kişiyle çalışmazdım

Yorumlar için teşekkür ederim hanımlar sabah aradım dün eksik kalmış çoğu yer acelen vardı sanırım abla bugün gidip devam edebilir misin dedim, her yeri hallettim ben senin odana kimse girmeyecekmiş öyle söylemişsin ondan girmedim dedi. O zaman ücretin yarısını gönderirsen sevinirim abla evin yarısı temizlenmemiş dedim eksik olan yerleri saydım. 2 gibi gelecekmiş temizliğe, son cağırışım olacak sanırım.

Yapmadığı şeyler için eksik ücret ödeyin ve artık ihtiyacınız kalmadığı için yol verin bence. O size değil siz ona uyuyormuşsunuz gibi geldi

Çok naziksiniz. İyi insanlar çok çabuk suistimal ediliyor.kadinda ki ego da sapka cikartmalik

Kesinlikle tekrar çağırmayın derim. Bir de çocuğu eşyalarınıza zarar verdiği için özür dileyeceğine trip atıyor.

Okurken elimde kaldı.

Bana mi sormur borca girerken. Hic dusunmez ugrasmaz işine son veririm.

vayy ne rahatlık... bende babanızdan rahatsız oldu çok fazla yapamdım, hemen hallederim der sanmıştım...

Atin gitsin bu ne munasebet ya

Çok kati kuralcisiniz belki çocugu birakacak kimsesi yoktur o yuzden getiriyordur biraz nazik olun
Cocukla is yapilmaz birakacak birileri yoksa bence cocuk yapmasin? O kizin da makyajlari ne kadar kim bilir bu devirde ekonomi kötü. Tavir olarak da temizlik yapmamis bilmem ne vallah kimse kusura bakmasin. Isi yapamayacaksa kovarim o net

Cocukla is yapilmaz birakacak birileri yoksa bence cocuk yapmasin? O kizin da makyajlari ne kadar kim bilir bu devirde ekonomi kötü. Tavir olarak da temizlik yapmamis bilmem ne vallah kimse kusura bakmasin. Isi yapamayacaksa kovarim o net
Söylemek istemedim ama 350 lira o rujlar İçim yandı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…