- 1 Mart 2014
- 296
- 569
-
- Konu Sahibi havaylapek
Ben de bunu anlamiyorum. Sokaktaki hayvan nasil insandan temiz oluyorHayvanın oturduğu yere çok rahat oturabilirim hiç tiksinmem insanlardan temizler çünkü biliyorum dışarıda da gidilen yere göre değişiyor tabii sandalye temizliği
Aynen öyle. Kediler çöpten çıkıyo bazen nasıl tamamen temiz olabilir kiBen de bunu anlamiyorum. Sokaktaki hayvan nasil insandan temiz oluyor
Her turlu pisligin icine giriyolar, binbir cesit hastalik tasiyolar, paraziti filan... Insandan temiz demek biraz abarti olmus.
Yeri geliyo evde el bebek gul bebek bakilan, asisi temizligi vaktinde yapilan hayvandan bile mikrop bulasiyo. Sokaktakilere temiz demek biraz degisik geliyo bana.
Sevisiyoruz diye kakamizi illa ortak yere yapmamiz gerekmiyor ayolEvde aynı tuvaleti bile kullanmayan eşler nasıl sevişiyorsevişiyorsa ayrı tuvalet konusunda neden bu kadar kasıyor anlamadım.
Kayınvalideniz de az temizliyor bana da öyle geldi ama oraya gittiğinizde her gün bir kere de olsa “Valide tuvaleti temizle hadi” demeniz olmamış. Otelde mi kalsanız acaba?
Benim gittiğim oteller gıcır gıcır tertemiz oluyor valla. Konu sahibi otel paralı ya da eşim istemez diyememiş, daha kötü demiş.Oteller daha mı kötü?
yok11 sayfa okuyamicam, konu sahibini hasta olduğu konusunda ikna edebildiniz mi?
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7 aylık evliyim. Bugüne kadar bir kere geldiler sadece. Geçen ay gelmek istediler ama çalışıyorum diye bahane ettim eşime. (Öğretmenim) önümüzdeki ay 2 haftalığına şehir dışına çıkacağız nasipse 1 hafta da onların yanında kalacağız. Şöyle ki kaynanam temizliğe hiç dikkat etmiyor. Tuvaleti bile Allah bilir ne kadar sürede yıkıyor. En son ramazan sonu gittiğimizde eşime söylüyordum annen yıkasın giremiyorum diye. O da sağ olsun diyordu. Bir kere en son ben kendim yıkadım. Sonra direkt duşa girdim. Çünkü ben kendi evimde bile her gün yıkıyorum bazen günde iki kere bugün olduğu gibi
Genelde iki kere duş alıyorum ben zaten. Başkasının evinde yaşamak işkence. Halıya basamıyorum ve koltuğa rahat oturtamıyorum kendimi. Her neyse sağ olsun ben dediğimde de yıkıyor anne yıkar mısın diyorum hiç öyle surat asmıyor tebessüm eder hep zaten. Çünkü ben eşimle dahi aynı tuvaleti kullanmıyorum.
Bunun dışında evinde aşırı eşya biriktirmiş. Eşim bile dedi aynı şekilde kayınbabam da dedi “bu evde çok gereksiz eşya var evi boğuyor” diye. Ama kendisi gereksiz görmüyor. Buzdolabında da çok yemek biriktirir kolay kolay bir şeyi atmaz dolapta nefes alacak yer yok. Eşim de zaten dolabı açıp bir şeyleri çöpe atmıştı çünkü bizim evimizde asla öyle olmaz. 5 günlük yemek niye dolapta mesela? Ben ne yapacağım ya of? Kendi annene de mi böylesin demeyin aynen böyleyim. Annem sağ olsun benim oraya gideceğim gün yıkar her yeri temizler. Zaten temizdir o benim kadar dikkat etmese de.
Biz kendi evimde asla dışarıdan geldiğim kıyafet veya çorapla dolaşmayız eşimle Çorabı girişte indiririz. Duşa gireriz hava eksiye inmedikçe.. ne yapacağım ben?
Hayır ya otellerde o yataklarda insanların yattığını düşünmek midemi bulandırıyor. Ne alaka paralı? İkimiz de memuruz ayda 100 kazanıyoruz niye parayı dert edelim bilmeden kafanıza göre bir şeyler uyduruyorsunuz. Eşim oteli benden daha çok sever hattaBenim gittiğim oteller gıcır gıcır tertemiz oluyor valla. Konu sahibi otel paralı ya da eşim istemez diyememiş, daha kötü demiş.
Benim eşim oteli benden daha çok sevse boşanırım. En çok beni sevmeliEşim oteli benden daha çok sever hatta
Tamam artık allah aşkına anlatmaMesela kayınpederin pis çorabı yemek masasının üstünde duruyodu son gittiğimizde
Evde dyson son modeli var kullanan yok
Kayınvalidem çok hoşlanıyo öyle pislik içinde yaşamaktan. görümcemin odasına girdim şok oldum heralde o yastıkta 10 senedir yatıyodur simsiyah
Çarşaf desen yok direkt yatağın üstünde yatıyomuş meğer
Düğün vardı evde hazırlandılar, yazın sıcağında bi duş almadan terli terli saçlar desen yıkamıyolar ama yağlanmıyor da
Nasıl yağlanmıyor hayret ben 1 gün yıkamasam kafama sanayağ sürmüş gibi olur
Öyle yıkamadan etmeden saç yaptılar bi full makyajlar yaptılar dışarıdan görsen ne kadar bakımlılar valla aklım almıyorrr
Evlerinde hiç çamaşır serdiklerini görmüyorum. Yıkanmıyor demek ki
Haha tüm virüslere bağışıklığım gelişti çok şükürTamam artık allah aşkına anlatma
Evet haklısınız. Daha 7 aylık evliyim ve eşimin ailesi iyi severim de onlar da öyle.merhaba, uzun süre tuvaleti yıkamaması 5 günlük yemeklerin dolapta durması ve dışardaki kıyafetler ile evde gezilmesi bana hiç de takıntı gelmedi. genel hijyen kurallarıdır bunlar. uygulamayan pistir. benim de kv dikkat etmez ben de rahat oturamazdım artık hiç gitmiyorum çeşitli bahaneler ile. ne kendimi ne onu huzursuz etmeye gerek yok. eşiniz gitsin ziyarete biz mecbur değiliz bir ton işimiz gücümüz var telefonla arayıp sorun yeterli. ne kendime işkence ne kvye herkes sağ salim kendi evinde olsun. kaç yıllık evlisiniz ki bu kadar mecbur hissediyorsunuz gidip gelmeye? 10 seneye yaklaştık biz o rahatlık var üstümde bu zamana kadar gidip geldim yeterli
Nevresimler temiz olduğu sürece yatarım ben. Siz tedavi oldunuz mu bununla ilgili?Hayır ya otellerde o yataklarda insanların yattığını düşünmek midemi bulandırıyor. Ne alaka paralı? İkimiz de memuruz ayda 100 kazanıyoruz niye parayı dert edelim bilmeden kafanıza göre bir şeyler uyduruyorsunuz. Eşim oteli benden daha çok sever hatta
NeeeeeeMesela kayınpederin pis çorabı yemek masasının üstünde duruyodu son gittiğimizde
Evde dyson son modeli var kullanan yok
Kayınvalidem çok hoşlanıyo öyle pislik içinde yaşamaktan. görümcemin odasına girdim şok oldum heralde o yastıkta 10 senedir yatıyodur simsiyah
Çarşaf desen yok direkt yatağın üstünde yatıyomuş meğer
Düğün vardı evde hazırlandılar, yazın sıcağında bi duş almadan terli terli saçlar desen yıkamıyolar ama yağlanmıyor da
Nasıl yağlanmıyor hayret ben 1 gün yıkamasam kafama sanayağ sürmüş gibi olur
Öyle yıkamadan etmeden saç yaptılar bi full makyajlar yaptılar dışarıdan görsen ne kadar bakımlılar valla aklım almıyorrr
Evlerinde hiç çamaşır serdiklerini görmüyorum. Yıkanmıyor demek ki
Siz yaparsınız ben yatmam. Herkesin kendi tercihi. Daha önceden insanların çıplak şekilde o nevresimlerin üstünde yattığını düşünmek yeteri kadar soğutuyor.Nevresimler temiz olduğu sürece yatarım ben. Siz tedavi oldunuz mu bununla ilgili?
Otel daha mı kötü demişBenim gittiğim oteller gıcır gıcır tertemiz oluyor valla. Konu sahibi otel paralı ya da eşim istemez diyememiş, daha kötü demiş.