- Konu Sahibi havaylapek
Öyle çok mecbur olunca giriyorum tabii ki. Daha geçen hafta bayramda mecburen girdim mesela.Üniversite ismini vermicem ama diplomalı lisans mezunu psikoloğum. Sizde bariz bir şekilde okb var ve başlangıç falan değil baya ileri düzeyde. Gittiğiniz psikiyatrist devletse malesef insanların sadece 5-10 dksı var hasta görmek için. Size tavsiyem özel bir psikoloğa veya psikiyatriste gitmeniz. Ciddi ve uzun bir terapi gerektiriyor durumunuz. Günde 2 kez tuvalet temizlemek, eşle aynı tuvaleti kullanAmamak falan bunlar çok uç noktalar. Yaz sıcağında her gün hatta günde 2 kez duş almak normal ama kışın vs her gün duş almak da normal değil. Saçlarınız, cildiniz ne hale geliyor haberiniz var mı? Hayatı kendinize de başkalarına da zehir etmeyin. İlerde çocuğunuz olursa evin dağınıklığından, 1 hafta temizleyemediğiniz tuvalet banyodan dolayı kaba tabirle kafayı yersiniz. Bir gün dışarı çıktığınızı düşünün, çok acil tuvalete gitmeniz gerekiyor arabanız bozuldu vs terslikler sizi buldu ve gidebileceğiniz tek tuvalet o an bulunduğunuz restoranın tuvaleti. Ne yapacaksınız? Bağırsaklarınızı mı bozacaksınız? Dışarda bir çim alan mı bulacaksınız kedi gibi? Kendinizi sıkıp hastanelik mi olacaksınız? Hayat bazen size uymaz, sizin hayata uymanız gereken durumlar oluşabilir. İyi geceler dilerim.
Eve geldim duş aldım her şeyimi yıkattım makinede