- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 26
- Konu Sahibi havaylapek
-
Ben kendim onu yıkıyorum duşa girmeden yanı duşakabin kısmınıHer girmeden yıkayın elinizi yıkayın kolonya sürün illa duşa girmek zorunds değilsiniz. Hayir banyoda pistir wcyi yıkamayan duşu yıkar m
Klozet alışkanlığım yok O yüzden. Rahat edemiyorumEşinizle neden aynı tuvaleti kullanmıyorsunuz ona şaşırdım ben
Benim kv de pek temiz değil wcyi artik haftada bir mi üç güne bir mi yıkıyorlar bilmiyorum. Yeni evlendigimde hamileyken kalmıştık eğitim vardi onların şehirde o zamanlar görümcem küçüktü ona diyordum. Duş cok acaipti saçı toplayıp oraya bırakıyordu ben şimdi orada asla duş almam iki üç gün gidiyoruz yapamam cok gerekmedikce bayramda arife günü gittik evde duşumu aldim iki gun kaldik yapmadım. Ama wcyi simdi her girdiğimde kendim yıkıyorum Allah'tan alaturka tuvaletleri kullanim alanlarını yıkıyorum. Elimi iyice yikayip çıkıyorum sonra birde. Kolonya döküyorumBen kendim onu yıkıyorum duşa girmeden yanı duşakabin kısmını
Ay bizde ayrı giriyoruz daha önceki evdekilerde alaturka ve klozet vardi esim alaturka kullanıyordu simdi ikiside alafranga oğlumla.ben bir esim ayri wcye giriyor neden bilmem böyle yapıyoruz esimin ailesi ve misafir geldiğinde de esimin wcye girdiriyoruz hahahaEşinizle neden aynı tuvaleti kullanmıyorsunuz ona şaşırdım ben
Milletin evinden size ne ki? Gereksiz eşyalar atılacaksa da başkaları kararını versin çünkü sizi pek sağlıklı bulmadım.Dediğiniz her şeyi yaptım. Tuvaleti her gün yıkamak gerekiyor diye de dedim. Beraber evi de temizledik. Çok gereksiz eşya var atalım evi boğuyor da dedim ama maalesef
Tuvalet yıkadıktan sonra duş alanı ilk defa duyuyorum. Duvarları da mı yıkıyorsunuz napıyorsunuz?Tuvaleti yıkadıktan sonra duş almak gerekiyor ya. Ayrıca hasta deme hakkına sahip değilsiniz. Sonuçta yıkarken üstümüze su sıçrayabilir
Millet değil eşimin ailesi. Yoksa x kişisinden bana ne?Milletin evinden size ne ki? Gereksiz eşyalar atılacaksa da başkaları kararını versin çünkü sizi pek sağlıklı bulmadım.
Üstüne sıçramıyorsa sorun yoktur sizin için. Duvarlar değil de lavabo vs. İlla üstüme sıçrar görmesem deTuvalet yıkadıktan sonra duş alanı ilk defa duyuyorum. Duvarları da mı yıkıyorsunuz napıyorsunuz?
Oral bi eviliğin gulü çiçeğa bilen bilirOral olması şart değil gibipisleşesim var ban yiyesim yok
E ben ayrıca tutup atmadım. Eşim de kayınbabam da bu evde çok gereksiz eşya var dediler. Onlar bile rahatsız ama kimse ilgilenmediği için ben burada içimi dökmek istedim ama herkes buna takıldı. Yoksa ben kaynanamın buzdolabının bile açmam bana neMilletin evinden size ne ki? Gereksiz eşyalar atılacaksa da başkaları kararını versin çünkü sizi pek sağlıklı bulmadım.
Sonuçta aşırı titizlik normal değil diyoruz ama elinizde değil anlıyorum, iyi bir uzmandan destek alın çünkü çocuk olunca o da olumsuz etkilenir, takıntılı olabilir, yazık, günah.. Önleminizi alın.. 5 günde idare ediverin, kendiniz günlük temizleyin, böyle bir konuda biz size ne tavsiye verebiliriz ki başka..Allah çaresiz dert vermesin..Hanımefendi niye yalana söyleyip büyük günaha gireyim tanımadığım insanlar için? İsterseniz özelden atayım e nabızdan. Garipsiniz gerçekten. Burada iftira atmak ne kolaymış arkadaş. Kimse için yalan söyleme günahına girmeye değer mi? İnsanoğlu o kadar önemli mi? Yani size hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun.
E gittim ama doktor bunu sorun etmedi. İlaç verdi ama çok etkiliyordu beni bıraktım çok alışmadanBiran önce eandevu alıp hastaneye gidin. Masumlar apartmanı vakası
Yani siz beni en azından bu konuda anlarsınız. Çünkü benimki de yıkamıyorBenim kv de pek temiz değil wcyi artik haftada bir mi üç güne bir mi yıkıyorlar bilmiyorum. Yeni evlendigimde hamileyken kalmıştık eğitim vardi onların şehirde o zamanlar görümcem küçüktü ona diyordum. Duş cok acaipti saçı toplayıp oraya bırakıyordu ben şimdi orada asla duş almam iki üç gün gidiyoruz yapamam cok gerekmedikce bayramda arife günü gittik evde duşumu aldim iki gun kaldik yapmadım. Ama wcyi simdi her girdiğimde kendim yıkıyorum Allah'tan alaturka tuvaletleri kullanim alanlarını yıkıyorum. Elimi iyice yikayip çıkıyorum sonra birde. Kolonya döküyorum
Tamam siz psikoloğa niye gitmediniz buna ek olarak. Psikiyatri bölümüne gitmiş ilaç almışsınız fakat terapi yok, ve ilacı düzenli kullanmamışsınız. Diyelim ki tedavi size hitap etmedi verim alamadınız başka doktora niye gitmediniz. İnsanlar iyileşmediklerinde veya başka bir şeyden huylanınca üç beş doktora gider. Çok ağır vakasınız diyemem ama tamamen de normal değilsiniz. Öğretmenim siz de pedagojik formasyon aldığınız için az çok bilirsiniz bazı durumları o yüzden bilinçli olduğunuzu düşünüyorum. Fakat insan içinde olduğu durumu bazen göremez normal gelir. İlaç kullanmak istemiyorsanız bir psikolog seçeneğini değerlendirmenizi öneririm düzenli seansları devam ettirdiğinizde sonra karar verirsiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu diyeE gittim ama doktor bunu sorun etmedi. İlaç verdi ama çok etkiliyordu beni bıraktım çok alışmadan
Aynen sorun etmediği için ilaç vermiş zaten doktorlar eğer birşeyi sorun etmiyorsa mutlaka ilaç verirlerE gittim ama doktor bunu sorun etmedi. İlaç verdi ama çok etkiliyordu beni bıraktım çok alışmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?