- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 26
- Konu Sahibi havaylapek
-
Onu da dedim yaptık da birlikte ama mesela mutfak halısı gerçekten çok kirliydi. Yıkamaya göndersene anne dedim. Göndermemiş.. halıdaki lekeleri kör olan görürdüTemizliğinden emin olduğunuz otelde kalın. Veya evi kendiniz temizleyin.
O kıyafetleri çıkarırsınız olur biter ben wc yi yıkadıktan sonra alt kıyafetimi kirli sepete atarım olur da sıçradıysa diye ayrıca duş almıyorum yaniTuvaleti yıkadıktan sonra duş almak gerekiyor ya. Ayrıca hasta deme hakkına sahip değilsiniz. Sonuçta yıkarken üstümüze su sıçrayabilir
O dediğini zaten yapıyorum yani girmeden ve çıkmadan şu dökmeyi.. hem de sabunlu su döküyorum zaten. Ama ben duvardaki kirli dışkı atıklarından bahsediyorumBen kayınvalidede aşırı bir pislik görmedim. Size ne kadının evinde çok eşya olmasından. Biraz obsesif görünüyorsunuz. Kim günde 2 defa tuvalet yıkayacak kadar boş oturur evde Allah aşkına. Madem rahatsız oluyorsunuz girmeden ve çıktıktan sonra bi su dökün. Ben de dikkat ederim temizliğe de sizinki başka bir şey. Tam gelmese diye gözünün içine bakılan ev sahibine eziyet misafir tarzı. Evlerden ırak
Yok artık. Safiye sen misinYıkayıp da giriyorum ama sonradan duş almak zorunda oluyorum. Başkasının evi her dk duş alamam ki
Dışarıda giydiklerini eve gelince cikariyormus yani. Ev kiyafetlerini giyiyormus Biz de öyle yapıyoruz.Gittiğim yerde temizlik konusuna ben de takılırım hele tuvalet hassas noktamdır ama sizin şu kısmı anlamadım dışarıdan eve geldiğinizde dışarıdaki giydiğiniz kıyafetleri evde giymemeniz abartı geldi bir de wc yıkadıktan sonra niye banyo yapalım ben alt kıyafetimi değiştiririm sıçradıysa diye hepsi bu yani
İyi de annen temizlesin diyorsunuz ve kadın temizliyor. Buna nasıl güvenip o tuvaleti kullanabiliyorsunuz? Sizin temizlediğiniz gibi oluyor mu? Sizin mantığa göre asla kullanamamanız gerek. İş buyurmak iş yaptırmaktan öte gitmiyor, kapris oluyor resmen. Evinizden çıkmadan yaşamaya doğru gider bu. Okul gezisi olacak, çocuklarla gitmeniz gelmeniz gerekecek, her durumda kendi eviniz ya da annenizin evini bulamayacaksınız. Öğretmenler odasında size ait özel sandalye mi var? Sınıfta ders anlatırken hiç bir şeye dokunmuyor musunuz?Çorap meselesi şöyle. Ben namaz kılan biriyim bu yüzden çoraplarım dışarıdaki okul mescidinde ister istemez kirleniyor maalesef kız öğrenciler yeteri kadar dikkat etmiyor. Her kullandığımda yıkamıyorum yanlış anlamışsınız orasını. Yıkadıktan sonra duş alıyorum. Doktorum bana bunun aksini iddia etmediği için bunu karşı bulmuyorum
Ben dışarıda giydiğimi eve gelince hemen çıkarmıyorum aksine üzerimde tutuyorum dışarı giderken ekstra güzel giyindiğim içinDışarıda giydiklerini eve gelince cikariyormus yani. Ev kiyafetlerini giyiyormus Biz de öyle yapıyoruz.
S.çarken duvarlara mı püskürtüyorlar kakayı. Evde ne tür memeliler yaşıyor anlamadım. Ama her cevabınızda anlıyorum ki ciddi OKB lisinizO dediğini zaten yapıyorum yani girmeden ve çıkmadan şu dökmeyi.. hem de sabunlu su döküyorum zaten. Ama ben duvardaki kirli dışkı atıklarından bahsediyorum
Yok aynı konu sahibi gibiyim çorabım dahil herseyi çıkarırım. İşe gidip geliyorum toplu taşıma ile. 100 bin kişinin oturduğu koltuklara oturduktan sonra evde sandalyeye nasıl oturayimBen dışarıda giydiğimi eve gelince hemen çıkarmıyorum aksine üzerimde tutuyorum dışarı giderken ekstra güzel giyindiğim içinayrıca dışarıda niye pislensin yahu bana biraz abartı geldi
Ortak koltuklar ya da sandalyelerde ne tür insanlar oturuyor bilemeyiz. Hayvan oturtmanı bile gördükten sonra kimse beni dışarıdaki koltukların ya da sandalyelerin temiz olduğuna inandıramaz maalesef. Elini yıkamadan tuvaletten çıkanları biliyoruz sonuçta.Ben dışarıda giydiğimi eve gelince hemen çıkarmıyorum aksine üzerimde tutuyorum dışarı giderken ekstra güzel giyindiğim içinayrıca dışarıda niye pislensin yahu bana biraz abartı geldi
Arttırıyorum , gece pijamalarıyla da asla salonda oturmamYok aynı konu sahibi gibiyim çorabım dahil herseyi çıkarırım. İşe gidip geliyorum toplu taşıma ile. 100 bin kişinin oturduğu koltuklara oturduktan sonra evde sandalyeye nasıl oturayim
Ben de bunu diyorum ama nerede.. öğretmenler odasındaki koltuklar sanki çok mu temiz? Ya da sınıftaki öğretmen sandalyesi. Elini yıkamadan tuvaletten çıkan öğrenciler var ve oraya oturuyorlar biz derse gelmeden önceYok aynı konu sahibi gibiyim çorabım dahil herseyi çıkarırım. İşe gidip geliyorum toplu taşıma ile. 100 bin kişinin oturduğu koltuklara oturduktan sonra evde sandalyeye nasıl oturayim
Anladım doğru otobüsle yolculuk yapınca ben de alt kıyafetimi falan çıkarıyorum ve çoraplarımızı haklısınız otobüsten inince ellerimi hemen yıkar dezenfektan sıkarım.Yok aynı konu sahibi gibiyim çorabım dahil herseyi çıkarırım. İşe gidip geliyorum toplu taşıma ile. 100 bin kişinin oturduğu koltuklara oturduktan sonra evde sandalyeye nasıl oturayim
Hayvanın oturduğu yere çok rahat oturabilirim hiç tiksinmem insanlardan temizler çünkü biliyorum dışarıda da gidilen yere göre değişiyor tabii sandalye temizliğiOrtak koltuklar ya da sandalyelerde ne tür insanlar oturuyor bilemeyiz. Hayvan oturtmanı bile gördükten sonra kimse beni dışarıdaki koltukların ya da sandalyelerin temiz olduğuna inandıramaz maalesef. Elini yıkamadan tuvaletten çıkanları biliyoruz sonuçta.
Kaynanam düzgün yıkamıyor ve o yüzden kirler nokta kadar da olsa duvarda kalıyor. Her hafta bile yıkamadıgına eminimS.çarken duvarlara mı püskürtüyorlar kakayı. Evde ne tür memeliler yaşıyor anlamadım. Ama her cevabınızda anlıyorum ki ciddi OKB lisiniz
Anladım da duvarda kaka nasıl oluyor onu anlamadım. Alaturkaysa püskürmeyi falan anlarım da bunlar duvara nasıl yapıyorlar onu anlamadımKaynanam düzgün yıkamıyor ve o yüzden kirler nokta kadar da olsa duvarda kalıyor. Her hafta bile yıkamadıgına eminim
Dediğim zaten alaturka tuvalet.Anladım da duvarda kaka nasıl oluyor onu anlamadım. Alaturkaysa püskürmeyi falan anlarım da bunlar duvara nasıl yapıyorlar onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?