Temiz düzenli ev planlı yaşam

Arkadaslar bnde sizdenim bir turlu isim bitmiyor 1 yasinda kizim da hamikeyim ama cocuk olmadan onvede oyledi bnde araniza gelebilrmiyim belki sizi okurup yaparm

Cok yoruldm bugun degdi
1 ortaligimi topladim
2 cektim sildim
3kizimla yemek yedik bulasiklar yikandi yerine atildi 4 yemek yapildi
5 utu yapaildi camasir makimeye atildi
6 giysi dolabi duzlendi simdide dinlenmenzamani kzim yemek yicek camasir serilcek bide lavbo banyoyu temizlersem bnden iyisi yok

Cok yoruldm bugun degdi
1 ortaligimi topladim
2 cektim sildim
3kizimla yemek yedik bulasiklar yikandi yerine atildi 4 yemek yapildi
5 utu yapaildi camasir makimeye atildi
6 giysi dolabi duzlendi simdide dinlenmenzamani kzim yemek yicek camasir serilcek bide lavbo banyoyu temizlersem bnden iyisi yok
Hoşgeldin aramıza. Bravo hem hamilesin hem küçük çocuğun var ve hem de bu kadar işi yaptın maşallah diyeyim. Ben de o şevkten istiyorum.

Yaa ben de baktım dediğine de çok zevkli duruyor. Yaparsan bize de atar mısın resmini canım.

Çok güzel bir şey youtube'da videoları da var. ve herkes için kullanımı çok faydalı, çalışanlar da ev hanımları da rahatlıkla uygulayabilir. İnşallah canım defterini araştırıyorum şu an. Alınca hemen başlıcam...

Ben dün akşam 18:00 gibi eve geldim. Soba kovasını doldurup sobayı yaktım, yemek hazırladım, yemek yendi. Eşim mutfağı topladı ben de çamaşır astım. Banyo ve tuvaleti yıkadım. Çamaşır katladım. Kendime limon ve sıcak su hazırlamıştım. içemeden uyuyakalmışım.. :KK42: sabah 06:45 uyandım, çamaşır vardı makinede onları astım kahvaltı falan :KK72:şimdi iş yerindeyim ve 'hayatı sadeleştirmek için derle,topla, rahatla' kitabını okuyorum fırsat buldukça :KK22:

Çok güzel bir şey youtube'da videoları da var. ve herkes için kullanımı çok faydalı, çalışanlar da ev hanımları da rahatlıkla uygulayabilir. İnşallah canım defterini araştırıyorum şu an. Alınca hemen başlıcam...
Yapacağım canım ben de resmim güzel değildir ama bakalım.

Ben dün akşam 18:00 gibi eve geldim. Soba kovasını doldurup sobayı yaktım, yemek hazırladım, yemek yendi. Eşim mutfağı topladı ben de çamaşır astım. Banyo ve tuvaleti yıkadım. Çamaşır katladım. Kendime limon ve sıcak su hazırlamıştım. içemeden uyuyakalmışım.. :KK42: sabah 06:45 uyandım, çamaşır vardı makinede onları astım kahvaltı falan :KK72:şimdi iş yerindeyim ve 'hayatı sadeleştirmek için derle,topla, rahatla' kitabını okuyorum fırsat buldukça :KK22:
Maşallah canım süpersin.
Kilo problemin mi var senin de.

Ben de varım diyorrrrrrrrr

Hamileler gelebiliyor demi

Ay bi de "sen hamilesin ay sen dur ay sen yapmacilar" yoktur demi:) insan kendini biliyor zatrn kötü hissettiğim an yapmam :)

Temiz ev temiz mutfak düzen ohhhh mis daha nolsun:)

Kiz benimde hic halim olmuyor. Surekli yatayim istiyorum
Birse okula git gel baya yorucu benim icn

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar. Bugün yarım gün çalışıyorum. Öğleden sonra benim oğlanı kontrole götüreceğim. Uzun sürmez eve gelince bişeyler yapayım diyorum ama ne yapsam acaba.

Oh isler bitti ev mis gibi olsu bugun yaptiklarim
1ortaligi topla kalvahalti yaptik kizimla
2bulasiklar makimeye atildi yikandi yerlerine atildi
3camasir atildi serildi toplandi katlandi
4 supurgeye cekildi silindi tozlar alindi
Yerler silindi elde iki kere
Beyaz esyalar mutfak dolaplarinin yuzu silindi bulasik yikandi iki parca birsey yerlerine atildi simdide dinlenme zami kizimida yedirsem super olck ck yoruldm

Oh isler bitti ev mis gibi olsu bugun yaptiklarim
1ortaligi topla kalvahalti yaptik kizimla
2bulasiklar makimeye atildi yikandi yerlerine atildi
3camasir atildi serildi toplandi katlandi
4 supurgeye cekildi silindi tozlar alindi
Yerler silindi elde iki kere
Beyaz esyalar mutfak dolaplarinin yuzu silindi bulasik yikandi iki parca birsey yerlerine atildi simdide dinlenme zami kizimida yedirsem super olck ck yoruldm
Hamile halinle yerleri neden iki kere ve elinde sildin.

Merhaba hanımlar...

Günlük ev işlerimi yetiştiremiyorum. Nedendir bilmiyorum ev isi bitmeden gün bitiyor. Ben doğru düzgün iş yapamadığım halde gün sonunda bitmiş oluyorum. Evim her daim dağınık bir tarafi yaparken diğer taraf dağılmış oluyor ve haliyle işler hiç bitmiyor. Bir müddet sonra bende bıkmış oluyorum.
Yapmak istedigim çok sey var ama ne çocuklara ne kendime vakit kaliyor.
Daha planlı olursam daha düzenli ve temiz bir evim olur belki. Böylece hem çocuklara hem kendime vakit ayirabilirim. Eve çat kapi biri gelirse göğsümü gere gere açar kapiyi içeri davet edebilirim belki.
Var mi benim gibi bir türlü evine düzen kuramayan. Haydi destek olalim birbirimize.
Tam olarak beni anlatmışsın sanki bende sni gibiyimmmmmmm

Aaaa kızlar ben de kimse yazmıyor sanıyordum bildirim gelmemiş. Ben bu gün de boş geçirdim.
Kızlar sabah ilk gelen bi görev versin hepimiz aynısını yapalım olmaz mı. Benim yarın mutlaka mutfak dolaplarına el atmam lazım. Bebek kapaklara biberondan sut fışkırtmış onları sileceğim. İçlerinde karışık yerler var onları düzenleyeceğim.

Back
X