- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptiklarimizi mi yazcaz gun icerisinde ?Hoşgeldiniz,
hyppolite_ E ehl-i keyf
zms rainbow
Burası aktif oldukça insan çok gaza geliyor.
Geçen hafta evim hiç olmadığı kadar düzenli oldu. Ama hafta sonu evde 3 erkek olunca yine birbirine girdi.
Ben düzenli olmaya bir alışayım onlarıda alıştıracağım.
Ben dün ocak-davlunbaz silemedim. Yaptıklarım;
Mutfak toplandı
Yemek yapıldı
İki makine çamaşır yikandi.
Askidakiler toplanip katlandi.
Kışın hiç cam silesim gelmiyor. Perdelerim yıkanacak. Storlar konusunda ne yapacağım bilmiyorum. Burda yıkayan bir yer yok.benim de hiç fikrim yok
daha dışarı çıkıp alışveriş yapacağız
en azından evi dip köşe süpürürüm
akşam ütü yapacağım
güya cam silecektim en iyisi sadece toz alıp geçeyim
Dolap içi düzeni de dağılıyor mu acaba onu merak ettimHoşgeldin canım.
O kitabı ben de okudum bir gazla evde ne var ne yok herşeyi attım. Ben biraz fazla abartmışım bazı şeylerin yokluğunu aramadım değilama yine de sadeleşince ev gayet kolaylaştı herşey... Yine de 3 çocuk olunca herşey karışıyor.
Yok canım orda anlattığı gibi yerleştirirsen dağılmıyor.Dolap içi düzeni de dağılıyor mu acaba onu merak ettim
Hoşgeldiniz. Ben de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. İnşallah birbirimizi gaza getiririz.Ev işlerini ben de hiç yetiştiremiyorum size katılabilir miyim ?yap yap aynı o düzeni koruyamıyorum
İnşallah canım ..dün plan yaptım ..çocukların odasını elden geçireceğim bugün ..bazı oyuncakları çaktırmadan kaldıracağım bazaların altını elden geçirip sil süpür düzen yapacağım ..her yer berbat evde ..bebek olduğundan tüm evi asla yetiştiremiyorum barı oda oda yapayım dedim ama inşallah olurHoşgeldiniz. Ben de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. İnşallah birbirimizi gaza getiririz.
Kolay gelsin. Parça parça yapmak daha kolay oluyor. Ben de genel temizliği öyle yapıyorum. Ah o oyuncaklar her yerdeler. Kıyamıyorum da çocuklar diledikleri gibi oynasinlar istiyorum. Onlar yatınca eşimle hızlıca toparliyoruz ama sabah yine aynı. O konuda eskisinden daha rahatım. Sinirlenmiyorum varsın dagitsinlar.İnşallah canım ..dün plan yaptım ..çocukların odasını elden geçireceğim bugün ..bazı oyuncakları çaktırmadan kaldıracağım bazaların altını elden geçirip sil süpür düzen yapacağım ..her yer berbat evde ..bebek olduğundan tüm evi asla yetiştiremiyorum barı oda oda yapayım dedim ama inşallah olur
Kitap elime ulaştı sonunda okumaya başladım. Dolaplarımın içi gerçekten çok düzensizdi. evimdeki ve hayatımdaki bu düzensizliği giderirsem her şeye vakit ayırabilirim gibi geliyor.Yok canım orda anlattığı gibi yerleştirirsen dağılmıyor.
Sağol canım hoşbuldum ..hem zayıflama grubuna girdim hemde evde daha planlı düzenli olmaya karar verdim başladım bakalım ..@Lubitza hoşgeldin.
Ya kızlar bugünde günü boşa geçirdim.
Haftasonu ev darmadağın oluyor cildiricam.
Hic birseye elimi süresim gelmedi sabahtan berii. Birde küçük oğlana tuvalet eğitimine başladim. Saat başı tuvalet nöbetine gidiyorum.
Ama bu böyle olmayacak. Hala planli değilim aklimda ki plan ya değişiyor ya da uyamiyorum.