• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz düzenli ev planlı yaşam

Hoşgeldiniz,
hyppolite_ hyppolite_ E ehl-i keyf zms rainbow zms rainbow
Burası aktif oldukça insan çok gaza geliyor.
Geçen hafta evim hiç olmadığı kadar düzenli oldu. Ama hafta sonu evde 3 erkek olunca yine birbirine girdi.
Ben düzenli olmaya bir alışayım onlarıda alıştıracağım.
Ben dün ocak-davlunbaz silemedim. Yaptıklarım;
Mutfak toplandı
Yemek yapıldı
İki makine çamaşır yikandi.
Askidakiler toplanip katlandi.

Hoşgeldiniz,
hyppolite_ hyppolite_ E ehl-i keyf zms rainbow zms rainbow
Burası aktif oldukça insan çok gaza geliyor.
Geçen hafta evim hiç olmadığı kadar düzenli oldu. Ama hafta sonu evde 3 erkek olunca yine birbirine girdi.
Ben düzenli olmaya bir alışayım onlarıda alıştıracağım.
Ben dün ocak-davlunbaz silemedim. Yaptıklarım;
Mutfak toplandı
Yemek yapıldı
İki makine çamaşır yikandi.
Askidakiler toplanip katlandi.
yaptiklarimizi mi yazcaz gun icerisinde ?
ben daha pek birsey yapmadim kahvti da yapmadim cocugu yikadim makineye camasir yaptim simdi de kendim yikancam :)

BEn bugün dip köşe temizlik yapacağım. Haftaiçi zamanım olmuyor.
Bir makine çamaşır yikarim.
Çocuklar yıkanacak.
Yemek yapılacak. Pazar balık günümüz.
Bir kaç dolap içi düzenleyim diyorum.

benim de hiç fikrim yok
daha dışarı çıkıp alışveriş yapacağız
en azından evi dip köşe süpürürüm
akşam ütü yapacağım
güya cam silecektim en iyisi sadece toz alıp geçeyim

benim de hiç fikrim yok
daha dışarı çıkıp alışveriş yapacağız
en azından evi dip köşe süpürürüm
akşam ütü yapacağım
güya cam silecektim en iyisi sadece toz alıp geçeyim
Kışın hiç cam silesim gelmiyor. Perdelerim yıkanacak. Storlar konusunda ne yapacağım bilmiyorum. Burda yıkayan bir yer yok.

Ben dün gece çamaşır katladim. Şu bahsettiğim'derle topla rahatla' kitabı yarın elime ulaşacak inşallah. Bugün bir şey yapamıyorum evde değilim çalışıyorum. Gidince yemek yaparım. Tezgahın üstünü toplarim. Bir de çocukları yikarim o kadar.

Hoşgeldin canım.
O kitabı ben de okudum bir gazla evde ne var ne yok herşeyi attım. Ben biraz fazla abartmışım bazı şeylerin yokluğunu aramadım değil :KK70: ama yine de sadeleşince ev gayet kolaylaştı herşey... Yine de 3 çocuk olunca herşey karışıyor.
Dolap içi düzeni de dağılıyor mu acaba onu merak ettim

Ben de iki makine çamaşır yikadim. İkincisini sermedim henüz. Katlama ve yerleştirme işini sevmiyorum. Dip köşe temizlik de tamam. Tuvalet yıkanacak ve toz alınacak ama önce yemeği halletmem lazım

Hoşgeldiniz. Ben de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. İnşallah birbirimizi gaza getiririz.
İnşallah canım ..dün plan yaptım ..çocukların odasını elden geçireceğim bugün ..bazı oyuncakları çaktırmadan kaldıracağım bazaların altını elden geçirip sil süpür düzen yapacağım ..her yer berbat evde ..bebek olduğundan tüm evi asla yetiştiremiyorum barı oda oda yapayım dedim ama inşallah olur

İnşallah canım ..dün plan yaptım ..çocukların odasını elden geçireceğim bugün ..bazı oyuncakları çaktırmadan kaldıracağım bazaların altını elden geçirip sil süpür düzen yapacağım ..her yer berbat evde ..bebek olduğundan tüm evi asla yetiştiremiyorum barı oda oda yapayım dedim ama inşallah olur
Kolay gelsin. Parça parça yapmak daha kolay oluyor. Ben de genel temizliği öyle yapıyorum. Ah o oyuncaklar her yerdeler. Kıyamıyorum da çocuklar diledikleri gibi oynasinlar istiyorum. Onlar yatınca eşimle hızlıca toparliyoruz ama sabah yine aynı. O konuda eskisinden daha rahatım. Sinirlenmiyorum varsın dagitsinlar.

Yok canım orda anlattığı gibi yerleştirirsen dağılmıyor.
Kitap elime ulaştı sonunda okumaya başladım. Dolaplarımın içi gerçekten çok düzensizdi. evimdeki ve hayatımdaki bu düzensizliği giderirsem her şeye vakit ayırabilirim gibi geliyor. :dua: :rapci: işte gerçekten buna sevindim. :halay:

@Lubitza hoşgeldin.
Ya kızlar bugünde günü boşa geçirdim.
Haftasonu ev darmadağın oluyor cildiricam.
Hic birseye elimi süresim gelmedi sabahtan berii. Birde küçük oğlana tuvalet eğitimine başladim. Saat başı tuvalet nöbetine gidiyorum.
Ama bu böyle olmayacak. Hala planli değilim aklimda ki plan ya değişiyor ya da uyamiyorum.

@Lubitza hoşgeldin.
Ya kızlar bugünde günü boşa geçirdim.
Haftasonu ev darmadağın oluyor cildiricam.
Hic birseye elimi süresim gelmedi sabahtan berii. Birde küçük oğlana tuvalet eğitimine başladim. Saat başı tuvalet nöbetine gidiyorum.
Ama bu böyle olmayacak. Hala planli değilim aklimda ki plan ya değişiyor ya da uyamiyorum.
Sağol canım hoşbuldum ..hem zayıflama grubuna girdim hemde evde daha planlı düzenli olmaya karar verdim başladım bakalım ..
Haftasonu ev çok kötü olmuş gerçekten ..çocukların odasını toparladım süpürdüm sildim ..küçülenleri ayırdım o bu şu derken birşeyler yaptım ..diğer odalara hiç bakamadım valla ..
Sana da kolay gelsin tuvalet eğitiminde çok sabır lazım ..ben öğrenince halıları yıkamaya göndermiştim ..Allah kolaylık versin canım ..yoruldum valla bugünlük yeter dedim yarın başka bir yeri yapacağım bende bilmiyorum ne yaptığımı aslında :KK70:

Back
X