• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz düzenli ev planlı yaşam

Sağol canım hoşbuldum ..hem zayıflama grubuna girdim hemde evde daha planlı düzenli olmaya karar verdim başladım bakalım ..
Haftasonu ev çok kötü olmuş gerçekten ..çocukların odasını toparladım süpürdüm sildim ..küçülenleri ayırdım o bu şu derken birşeyler yaptım ..diğer odalara hiç bakamadım valla ..
Sana da kolay gelsin tuvalet eğitiminde çok sabır lazım ..ben öğrenince halıları yıkamaya göndermiştim ..Allah kolaylık versin canım ..yoruldum valla bugünlük yeter dedim yarın başka bir yeri yapacağım bende bilmiyorum ne yaptığımı aslında :KK70:
Kız sen adını mı değiştirdin. Nerdesin vaz mı geçtin zayıflamaktan.

Kitap elime ulaştı sonunda okumaya başladım. Dolaplarımın içi gerçekten çok düzensizdi. evimdeki ve hayatımdaki bu düzensizliği giderirsem her şeye vakit ayırabilirim gibi geliyor. :dua: :rapci: işte gerçekten buna sevindim. :halay:
Eeee başladın mı canım atmaya :-)

Gunaydin herkese..
Bugün coook isim var. Sular kesilebilir ilk is yemeğimi yapmak istiyorum.
Evi artik supureyim yani utaniyorum kendimden.yine camasir ve ütü var.
Birde ayna silelim o zaman. Allahtan cok ayna yok.

Kızlar yazamadım. Ama izne çıktım ben

Pazartesi: full makina çalıştırdim bebetomun her şeyini yikadim astım etiket kestim

Salı: full mutfağımla ugrastim

Çarşamba: bebetomun tüm kıyafetlerini utuleme yerleştirme ve hastane çantası hazırlama inşallah :)

Pazartesi: full makina çalıştırdim bebetomun her şeyini yikadim astım etiket kestim

Çarşamba: bebetomun tüm kıyafetlerini utuleme yerleştirme ve hastane çantası hazırlama inşallah :)
Bi de ayna siliyoruz :)

Gunaydin herkese..
Bugün coook isim var. Sular kesilebilir ilk is yemeğimi yapmak istiyorum.
Evi artik supureyim yani utaniyorum kendimden.yine camasir ve ütü var.
Birde ayna silelim o zaman. Allahtan cok ayna yok.
Bende çok var çokkk... :işsiz:

Ben de bu gün balkonlarımı yıkayayım diyorum bakalım inşallah bebekten fırsat bulurum.

Dogum ne zaman canim.
Allah kolaylik versin?
Ilk bebek mi?

Eeee başladın mı canım atmaya :-)

eveeeeet... :KK76: işe önce kıyafetlerden başladım.. 3 çuval kullanmadığım kıyafet varmış dolabımda ( zayıflayınca giyerim, belki bir gün giyerim, evde giyerim diye ) biriktirmişim... :oha: Sonra kızların kıyafetlerini hallettim. Hepsini ihtiyaç sahiplerine ilettim.. Şu an kitabın 60. sayfasındayım ve Evim şu an için darmadağın ama kitabı bitirdiğimde evim de hayatım da daha düzenli olacak inşallah. :KK6: Bir de bu aralar bullet journal diye bir şey keşfettim. Hayatımızı daha düzenli hale getirmek için harika bir plan defteri.. Onu da uygulamaya koyduk mu harika olacak.. :KK73:

eveeeeet... :KK76: işe önce kıyafetlerden başladım.. 3 çuval kullanmadığım kıyafet varmış dolabımda ( zayıflayınca giyerim, belki bir gün giyerim, evde giyerim diye ) biriktirmişim... :oha: Sonra kızların kıyafetlerini hallettim. Hepsini ihtiyaç sahiplerine ilettim.. Şu an kitabın 60. sayfasındayım ve Evim şu an için darmadağın ama kitabı bitirdiğimde evim de hayatım da daha düzenli olacak inşallah. :KK6: Bir de bu aralar bullet journal diye bir şey keşfettim. Hayatımızı daha düzenli hale getirmek için harika bir plan defteri.. Onu da uygulamaya koyduk mu harika olacak.. :KK73:
Yaa ben de baktım dediğine de çok zevkli duruyor. Yaparsan bize de atar mısın resmini canım.

Dün mutfağı temizledim aha doğrusu birşey kelebeklenmiş bir bakayım dedim o sayede temizlik olmuş oldu :KK70:nerden başlayacağımı şaşırıyorum size uyayım bari

Back
X