- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Çok severim ama evde benden başka kimse yemiyorDüdüklüde yeşil fasulye :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok severim ama evde benden başka kimse yemiyorDüdüklüde yeşil fasulye :)
Merhabalar ben de aynı durumdayım ve bu sıralar evimi iyice aksattım bir toparlanmam gerekli beni de aranıza alır mısınızMerhaba hanımlar...
Günlük ev işlerimi yetiştiremiyorum. Nedendir bilmiyorum ev isi bitmeden gün bitiyor. Ben doğru düzgün iş yapamadığım halde gün sonunda bitmiş oluyorum. Evim her daim dağınık bir tarafi yaparken diğer taraf dağılmış oluyor ve haliyle işler hiç bitmiyor. Bir müddet sonra bende bıkmış oluyorum.
Yapmak istedigim çok sey var ama ne çocuklara ne kendime vakit kaliyor.
Daha planlı olursam daha düzenli ve temiz bir evim olur belki. Böylece hem çocuklara hem kendime vakit ayirabilirim. Eve çat kapi biri gelirse göğsümü gere gere açar kapiyi içeri davet edebilirim belki.
Var mi benim gibi bir türlü evine düzen kuramayan. Haydi destek olalim birbirimize.
Ooo süpersin canım. Silince resim de atalım mıGünaydın kızlar. Günlerdir sessizsiniz. Ben ocak fırın davlumbaz üçlüsüne varım çok ihtiyaçları var çünkü. Buzdolabina da varım ama önce günüm var ancak akşam üzeri yapabilirim. Hepimize kolay gelsin
Kızlar ben de çalışan ve 1 bebek(1.5) 1 çocuklu (6 yaş) bir anne olarak ev işlerini yetiştirmekte zorlanıyorum açıkçası. Bebeğime annem bakıyor, yakın oturuyoruz, bir de işten gelince ona ev işlerinde yardım etmek zorundayım akşama kadar çocukla bir şey yapamadım diye şikayet ediyorDaha sonra kendi evime gidiyorum, sobalı evde oturuyoruz, yemeği zor yetiştiriyorum. eşim Allah razı olsun çok yardımcı oluyor. ama yine de evdeki dağınıklığa engel olamıyorum.
![]()
Geçen Hafta çok güzel bir kitap gördüm internette Japon yazar Marie Kondo'nun 'Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle Topla Rahatla' kitabı hemen sipariş verdim. Bu arada internetten de konu ile ilgili blogları okudum, önce evdeki kıyafetlerden başladım toplamaya, kitap henüz elime ulaşmadı. Ama ne kadar gereksiz ve fazla kıyafet varsa hepsinden kurtuldum (3 koca çuval çıktı) Dolaplarımda o kadar fazla yer açıldı ki, önceden dolaplarım yetmiyordu.. düşünün... Şimdi sıra mutfak düzenine geldi.
Evdeki fazla ve gereksiz ne varsa her şeyden kurtulucam inşallah..Sadeleştikçe ev düzeni daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
![]()
Hoşgeldin canım.Kızlar ben de çalışan ve 1 bebek(1.5) 1 çocuklu (6 yaş) bir anne olarak ev işlerini yetiştirmekte zorlanıyorum açıkçası. Bebeğime annem bakıyor, yakın oturuyoruz, bir de işten gelince ona ev işlerinde yardım etmek zorundayım akşama kadar çocukla bir şey yapamadım diye şikayet ediyorDaha sonra kendi evime gidiyorum, sobalı evde oturuyoruz, yemeği zor yetiştiriyorum. eşim Allah razı olsun çok yardımcı oluyor. ama yine de evdeki dağınıklığa engel olamıyorum.
![]()
Geçen Hafta çok güzel bir kitap gördüm internette Japon yazar Marie Kondo'nun 'Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle Topla Rahatla' kitabı hemen sipariş verdim. Bu arada internetten de konu ile ilgili blogları okudum, önce evdeki kıyafetlerden başladım toplamaya, kitap henüz elime ulaşmadı. Ama ne kadar gereksiz ve fazla kıyafet varsa hepsinden kurtuldum (3 koca çuval çıktı) Dolaplarımda o kadar fazla yer açıldı ki, önceden dolaplarım yetmiyordu.. düşünün... Şimdi sıra mutfak düzenine geldi.
Evdeki fazla ve gereksiz ne varsa her şeyden kurtulucam inşallah..Sadeleştikçe ev düzeni daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
![]()
Sen yapacak mısın9 ARALIK CUMARTESİ
GÖREV
ocak fırın davlumbaz 3lü silmek
YAPANLAR
1.
şu an için kimse yok ama olacak:)
Sen yapacak mısın
ben bugün mikrodalga fırınımı temizledimKızlar neredesiniz... Yok mu temizlik yapan.
yesa
innuk
Huuu tembeller siziiiş kalkın bakim
E ehl-i keyf hoşgeldin canım. Çalışıyor musun?
Kızlar burda her gün bir görev yazalım. Hep beraber onu yapalım kızlar.
Bu gün mesela ocak fırın davlumbaz üçlüsünü silelim mi. temiz olanlar da buzdolabını düzenlesin . O da düzenleyse zaten bu topik için fazla![]()
evet çalışıyorum öğretmenim 5 ve 3 yaşlarında iki çocuğum varKızlar neredesiniz... Yok mu temizlik yapan.
yesa
innuk
Huuu tembeller siziiiş kalkın bakim
E ehl-i keyf hoşgeldin canım. Çalışıyor musun?
Kızlar burda her gün bir görev yazalım. Hep beraber onu yapalım kızlar.
Bu gün mesela ocak fırın davlumbaz üçlüsünü silelim mi. temiz olanlar da buzdolabını düzenlesin . O da düzenleyse zaten bu topik için fazla![]()
ben yaptım kuzu yarın buzdolabına el atacağım9 ARALIK CUMARTESİ
GÖREV
ocak fırın davlumbaz 3lü silmek
YAPANLAR
1.
şu an için kimse yok ama olacak:)
hoşbulduk cnmGec de olsa silicem ben de insallah. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.