(tembellik)var mı başka ben gibi

ahhaa yeni bir ürün daha kızlar.bunu da hemen araştıralımmm

bunu geçen yemek yapan birinin videosunda görmüştüm ne olduğunu anlamamıştımbiraz araştırayım..

ahhaa yeni bir ürün daha kızlar.bunu da hemen araştıralımmm
Bu çok daha profesyonel bir ürün . Benim mutfağım küçük ayrıca buna ayıracak bütçem de yok ama imkanı olan alsın pişman olmaz . Dakikalar içinde çok şeyi pişirip ,fındık ,fıstık ezmesi yapabilirsiniz . Markayla hiçbir bağım yok bu arada

Ay anlatım tarzınız çok tatlı ya yeni evliyim ben. Benim de bazen içimden farklı biri çıkıyor sanki acayip enerjik oluyorum ve tüm evi manyak gibi temizliyorum Bazen de içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor tüm gün oturabilir vaziyette oluyorum. Bu sefer de suçluluk hissediyorum.

Bir şey yapayım diyorum bazen mesela sonra durup ona alternatif daha kolay ne yapabilirim bununla uğraşmasam diyorum kaçış yolları arar gibiyim

Kansızlık var bende, ona bağlıyorum ama biraz tembel olabilir miyim acaba bilmiyorum

nerdeyse tüm üniversite arkadaşlarım küstü aramıyorum diye halbuki içimden hepsini hâlâ seviyorum,unutlur mu arkadaşlıklar,anlamıyorlar beni,uzun konuşmak gerek e oda beni yoruyor,gereksiz görüyorum,e kısa da konuşulmuyor,akrabalar yine vefasız yaftası yapıştırıyor,ahh ahhh Allah daha büyük dert vermesin

kız oturduğun yerden konuşucan işte sen de.. ölmüşün de toprak atanın yok

Tembellik, uyuşukluk bana çok uzak şeyler.
9 aylık hamileyim. Bugün sabahtan işe gittim. Arabayı kendim sürdüm. İşten çıktıktan sonra Avm uğradım. Eşime yılbaşı hediyesi uzun kollu sweat aldım. Ordan market alışverişimi yaptım. Yemeği eşimle beraber hazırladık. Bulaşığı topladım. 2 depo çamaşIr yıkadım, serdim.
Doğumdan sonra en çabuk kaç günde ayaklanırım diye kara kara düşünüyorum.
Bugün yaşlı bir kadının pazarda banyo lifi satarken ülke ekonomisini yorumladığı müthiş bir video izledim. O insanların bile hayat mücadelesi varken, tüm gün yatmak beni huzursuz eder. Dünyayı kurtaracağımdan değil ama Allah gençlik ve sağlık vermişken bunun kıymetini bilmek lazım.
Sizde D vitamini eksikliği filan olabilir. Kan değerlerinizi ölçtürün.

sizi kutluyorum,bravo size ne güzel siz böyle devam.işte ama ben yapamıyorum,yaşlılığımı düşünüyorum da kocayı da ikna edip bi huzur evi bulmalı,o zamana örümcek düşer yoksa eve

Sitede yenisiniz bilmiyosunuz belki ama başkasının konusu icerisinde soru sormanız yasak kendinize jinekoloji gebelik bölümünde yeni konu açın lütfen

Tuvaletim gelince “aman şimdi dur gidersin” deyip üşengeçliğimin geçmesini beklediğim oluyor

Benim yerime konu açtığın için tşkrler
Bende birebir aynıyım ama aynı zamanda rahatsızım bu durumdan . işlerimi erteleye erteleye yaptığım için bütün güne yayılıyor ortaya yarım yamalak işler çıkıyor. Oturduğumdanda bişey anlamıyorum. çalışkan olmak için dua ettiğimi bilirim

Sabahtan öğlene kadar çalışkan fırfır dönüp bütün işlerini bitiren biri olsamda sonrasında içim rahat tembellik yapsam keşke

Ben de boş oturunca canım sıkılıyor durmadan evle uğraşasım geliyor hiçbirşey yoksa milleti arayasım dışarı çıkasım geliyor

Çocuk olmadan önce bende öyleydim aksama kadar otururum TV izlerdim akşama yakında kalkar yemek yapardım yapılacak iş varsa 1 saat içinde hepsini hallederdim. Şimdi çocuk olunca öyle oturmak yatmak tabiki yok ama usengeclik çok var kalkıp şunu yapayım diyorum ama yapamıyorum bazen tam formunda oluyorum 2 saat içinde heryeri siler süpürürüm ama içimden gelmesi lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…