- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi haydehaydehayde
-
ahhaa yeni bir ürün daha kızlar.bunu da hemen araştıralımmmO aletten bende var tamamen fırın görevi görüyor .Pisirmesi hızlı , yıkaması kolay fakat öyle kolaylaştıran bir durumu yok . Görünce araya girmek istedim :). Annem almıştı bana o aleti . İmkanınız varsa thermomix alın ,herşeyi kolayca yaparsınız .
bunu geçen yemek yapan birinin videosunda görmüştüm ne olduğunu anlamamıştımO aletten bende var tamamen fırın görevi görüyor .Pisirmesi hızlı , yıkaması kolay fakat öyle kolaylaştıran bir durumu yok . Görünce araya girmek istedim :). Annem almıştı bana o aleti . İmkanınız varsa thermomix alın ,herşeyi kolayca yaparsınız .
Bu çok daha profesyonel bir ürün . Benim mutfağım küçük ayrıca buna ayıracak bütçem de yok ama imkanı olan alsın pişman olmaz . Dakikalar içinde çok şeyi pişirip ,fındık ,fıstık ezmesi yapabilirsiniz . Markayla hiçbir bağım yok bu aradaahhaa yeni bir ürün daha kızlar.bunu da hemen araştıralımmm
baktım bu en mantıklısı.ama fiyatı tuzluymuşbunu geçen yemek yapan birinin videosunda görmüştüm ne olduğunu anlamamıştımbiraz araştırayım..
Malzemeleri yıkayıp soyup doğrayıp içine atmıyorsa pek de pratik olduğu söylenemezbunu geçen yemek yapan birinin videosunda görmüştüm ne olduğunu anlamamıştımbiraz araştırayım..
başta 5.990 görmüştüm meğer 15.990mışbaktım bu en mantıklısı.ama fiyatı tuzluymuş
zorunda olduklarımı yapıyorum işte işe gitmek çocuk yapmak hepsi saatli şeyler,misafirdir telefondur bunlar benim inisiyatifimde olduğu için,keyfime karşı gelemiyorum acil bi durum varsa herkesi her an arayabiliyorum meselaNeyse ki nefes almaya üşenmiyorsunuz
kız oturduğun yerden konuşucan işte sen de.. ölmüşün de toprak atanın yoknerdeyse tüm üniversite arkadaşlarım küstü aramıyorum diye halbuki içimden hepsini hâlâ seviyorum,unutlur mu arkadaşlıklar,anlamıyorlar beni,uzun konuşmak gerek e oda beni yoruyor,gereksiz görüyorum,e kısa da konuşulmuyor,akrabalar yine vefasız yaftası yapıştırıyor,ahh ahhh Allah daha büyük dert vermesin
Tembellik, uyuşukluk bana çok uzak şeyler.
9 aylık hamileyim. Bugün sabahtan işe gittim. Arabayı kendim sürdüm. İşten çıktıktan sonra Avm uğradım. Eşime yılbaşı hediyesi uzun kollu sweat aldım. Ordan market alışverişimi yaptım. Yemeği eşimle beraber hazırladık. Bulaşığı topladım. 2 depo çamaşIr yıkadım, serdim.
Doğumdan sonra en çabuk kaç günde ayaklanırım diye kara kara düşünüyorum.
Bugün yaşlı bir kadının pazarda banyo lifi satarken ülke ekonomisini yorumladığı müthiş bir video izledim. O insanların bile hayat mücadelesi varken, tüm gün yatmak beni huzursuz eder. Dünyayı kurtaracağımdan değil ama Allah gençlik ve sağlık vermişken bunun kıymetini bilmek lazım.
Sizde D vitamini eksikliği filan olabilir. Kan değerlerinizi ölçtürün.
Sitede yenisiniz bilmiyosunuz belki ama başkasının konusu icerisinde soru sormanız yasak kendinize jinekoloji gebelik bölümünde yeni konu açın lütfenMerhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap
Qma adetim e 12 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?