(tembellik)var mı başka ben gibi

şimdiki hedefim yemek için, yağsız pişiriciler var ya ondan almak.
sizi influence etmek gibi olmasın, şipşak yemek, kızartma vs yapıveriyor..iyi ki teknoloji çağındayız

aynı ben 24 saat tüm zamanımı yatak üstünde geçirebiirim. Uyandıktan sonra kahvaltı yapmam saatler alıyor mesela çünkü kim mutfağa gidecek

mesela makyajı önemli günlerde yaparım,o da bi iş benim için o da yoruyor,millet de sanıyor ki doğallıktan yana,ne gezer tembelim diyemiyorum kimseye,iş yerinde başka bi hanım arkadaş,hem çocuğu aktiviteye götürüyo,hem kocasıyla bilmem nere gidiyor,hem evini temizliyor,eşim dese sık sık gezelim diye,afakanlar basar bana,Allah bu çalışkanlara koyduğu bi şeyi bana koymamış olabilir mi?

şimdiki hedefim yemek için, yağsız pişiriciler var ya ondan almak.
sizi influence etmek gibi olmasın, şipşak yemek, kızartma vs yapıveriyor..iyi ki teknoloji çağındayız
ahahaha istesem de influence olamıyorum cüzdanım izin vermiyor sorun yok o yüzden mutfağım çok küçük olmasa ona da göz dikmiştim kesin, hayat kurtardıkları çok belli.
ayy kesinlikle ama teknoloji çağı üşengeçlikleri ya da isteklerini eşe veya anne, kv ye anlatmak çok zor. ayy çok işim var çamaşır yıkamam lazım diyorum, gözleri yuvalarından çıkacak gibi oluyor. çamaşır-bulaşık yıkamak iş miymiş. makine yıkıyormuş. ya makineye halay çekerek girip halay çekerek dolaplara geri dönmüyorlar ki. tamam elimizde yıkamıyoruz o konuda haklılar ama öğrenciyken uzuuun süre elimde yıkadım çamaşırlarımı onun zorluğunu da kesinlikle biliyorum yine de şimdi bu da iş yani ve yorabiliyor

bunu bir inceleyeyim.aynısının başka markasıysa kalsınnn.
çok övüyorlar parçaları da makinede yıkanıyormuş.. her şeyi mükemmel yapıyormuş.. fırın açmaya hiç gerek kalmıyormuş..
ben de gereksiz influence edilmiş olabilirim.. yapım influence edilmeye çok müsait

öyle raklamla ben de tembel işi robot süpürge aldım .artık evi süpürmem kendim dedim.o da heçç öyle değilmiş anca günlük şöyle bir ortalığı süpürüyor.tek kurtuluş zengünn olup eve bir katya hizmetçi almakkk

robottan bende aldım, şarjlıdan da aldım. şarjlı kesinlikle çok daha iyi
robot bir kere süpürene kadar ben üç kere geçerim..

philips airfry.. ay bi bak bakalım kız dediğinden mi
alıp rezil olmayalim..
O aletten bende var tamamen fırın görevi görüyor .Pisirmesi hızlı , yıkaması kolay fakat öyle kolaylaştıran bir durumu yok . Görünce araya girmek istedim :). Annem almıştı bana o aleti . İmkanınız varsa thermomix alın ,herşeyi kolayca yaparsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…