- Konu Sahibi haydehaydehayde
-
Aktif burayi bulabildim kb lutfenBu kısma nasıl geldik
sizdeki tembellik olamazz, bu baya baya zamanı verimli kullanmak. iş dağılımı yapıp keyif yapmaya zaman ayırmak. çok imrendimmbende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririmçoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım
içimden öfleye pöfleye dışımdan memmun gibi giderim napcan arkadaş sonuçta,ama avm ler çok yoruyor beni yoğun gürültüsü mü yoğun ışıkları mı bilemiyorum,esneme tutuyor bi süre sonra,ah şu sosyal olma derdi olmasa arkadaşım da olmaz sanırım da içimde yine de yaşam kıpırtıları var sankibende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririmçoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
hee ama sen gel bana de ki, avmye gidelim.. farklı şehirlere gidelim..yemeğe gidelim. 5 dkya kapıdayım
Öncelikle anlatım tarzınıza bayıldım.Ben de ya çok temiz ve düzenli oluyorum,simetri takıntım da var.Ya da öyle bir salıyorum ki kendimi parmağımı oynatacak halim olmuyor.Akdeniz anemisi taşıyıcısı,belki de bu yüzden.gün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
12 gun bekleyin o zaman :)) yada bir hafta kala tedte gidinMerhabalar bi sorum olacak benim adetim bitikten 2 gun sonra soğan suyuna başladım 6 gun sonra bıraktım aradan iki hafta gecti kahverengi akintim oluyor ve kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor karnıma kramp girip göğsüme kadar çıkıyor neden olabilir lütfen cevap
Qma adetim e 12 gün var
ünlü şirketler tembel insanları işe alırmış diye bir yazı okumuştum.. tembel insanlar işlerin daha çabuk ve kolay nasıl yapılacağını iyi bilirmişsizdeki tembellik olamazz, bu baya baya zamanı verimli kullanmak. iş dağılımı yapıp keyif yapmaya zaman ayırmak. çok imrendimm
Iste bende boyleyim komsularim bu pratiklige sasiriyorünlü şirketler tembel insanları işe alırmış diye bir yazı okumuştum.. tembel insanlar işlerin daha çabuk ve kolay nasıl yapılacağını iyi bilirmişbenimki de öyle bir şey herhalde..
Ayni ben .hemen hazırım farklı şehire AVM yebende tembelim ama sizinkinden az farklı. uyanıp günlük süpürgemi yapıp, dağınık yerleri toplarım. baktım her şey yerli yerinde, o zaman oturur yerimden kalkmamaya özen gösteririmçoğu zaman yemek yapmak canım istemiyor, o yüzden önceden evdeki malzemelerle yemek planını yaparım..süreç uzamasın diye..
Bekliyim en iyisi12 gun bekleyin o zaman :)) yada bir hafta kala tedte gidin
ya bunu şimdi gördüm eşime çok dedim büyyük zamlar gelmeden önce bak şarjlı süpürge hayat kurtarıyor o hantal süpürgeyi fişe tak çıkar tak çıkar hayat ışığım sönüyor, eskiden olsa mecbur olduğumu bilirdim şimdi daha iyisi varken niye buna mecbur kalıyorum diye. o beni duygu sömürüsü yapıyorum sandı halbuki kanıtı sizdeymiştembelliğimden dolayı iki süpürgem var biri robot kız hahah diğeri de şarjlı.. benim için süpürmek en fazla 10 dk. ya uygulamaya girip tıklıyorum ya da şarjlı ya kolay oluyorher gün süpürünce de mis..
tembellik ve uyuşukluk ayrı bir şey ama.. ben mesela işleri hemen halletmek isterim. yarına ve ya bir kaç saat sonraya bırakma huyum yok. örneğin yemek yendi, hemen toplansın ki oturulsundur düşüncemIste bende boyleyim komsularim bu pratiklige sasiriyor
O gezmek mi kızBana gezmekte zor gelir esim cocugu yuruyerek git okuldan almaya dedi brn yine araba ile gidip geldimkim yuruyecek o yolu
ay yok ayol duygu sömürüsü hiç değil.. yüzde yüz hayat kurtarıyor.. bir de tüylü bir evladımız var -kedi-ya bunu şimdi gördüm eşime çok dedim büyyük zamlar gelmeden önce bak şarjlı süpürge hayat kurtarıyor o hantal süpürgeyi fişe tak çıkar tak çıkar hayat ışığım sönüyor, eskiden olsa mecbur olduğumu bilirdim şimdi daha iyisi varken niye buna mecbur kalıyorum diye. o beni duygu sömürüsü yapıyorum sandı halbuki kanıtı sizdeymiş
bazen kaynanam gelir ya da bi gideriz"dur kızım yardım edeyim daha bir sürü işin var"diyo,e yapıyorum da,mecbur olunca,günlük halimi bilmiyor tabi,ama o gidene kadar nasıl yoruluyorum,bu ne yaaa başım falan dönüyor alışık olmayıncaBir haftadır aramızda bunun esprisini yaptığımız, 2 tembel misafirim vardı. Resmen ruhum daraldı aynı evde.Mümkünse dışarıda görüşelim, uzun süreli vakit geçirmeyelim dedim
Kendim tembel olmadığım gibi tembel insanlara da aynı evde tahammül etmekte zorlandığımı farkettim.
çok iyi anlıyorum çünkü elinin altında gözüne batan yeri hoop süpürüver ya da odadan odaya giderken bile çalıştır elin boş gitme. bizim de aynı şekilde bir tüylümüz var Allah'tan tüy nerdeyse hiç dökmüyor, yoksa halimiz haraptıay yok ayol duygu sömürüsü hiç değil.. yüzde yüz hayat kurtarıyor.. bir de tüylü bir evladımız var -kedi-
robottansa şarjlıdan daha çok verim alıyorum
1 aylığına hayalimdeki hayat bugün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?