Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten bıktım. 30 yaşındayım. Ve bu huy suy o kadar zarar verdi ki... Özgüvensiz oldum böyle çok bunaldım. Defalarca baştan başlayıp degiscem dedim bı başaramadım. Kendimi, evimi, duygularımı, aklımı yönetmekte zorlanıyorum. Çünkü hicbisey yapmıyorum. Hep bı yatma hali. Cidden sıkıntı. Nasıl degiscem bilmiyorumKendine yaptığın kötülüğün sende farkındasın ama o güç sende var tekrardan toparlanabilirsin sabah yürüyüş yapabilirsin temiz hava iyi gelecektir bir sahil kenarinda kitabini okuyabilirsin kısacası kendinden vazgeçme sen çok güçlüsün eminim...
Başka bir sıkıntın mi var kafani kurcalayan bir meseleGerçekten bıktım. 30 yaşındayım. Ve bu huy suy o kadar zarar verdi ki... Özgüvensiz oldum böyle çok bunaldım. Defalarca baştan başlayıp degiscem dedim bı başaramadım. Kendimi, evimi, duygularımı, aklımı yönetmekte zorlanıyorum. Çünkü hicbisey yapmıyorum. Hep bı yatma hali. Cidden sıkıntı. Nasıl degiscem bilmiyo
Yok. Sanırım karakterim olmuş durumda. Değiştiremiyorum. Söyle kendimi kaldırıp sonuçta hergun yapmamız gereken şeyler var. Kendime bakmıyorrum. Suyumu, yemeğimi düşünmüyorum. Evin işlerine bakmıyorum.Yani hep tembeldim ama değişmek istiyorum bu konuda. Zarar verici bişey çokBaşka bir sıkıntın mi var kafani kurcalayan bir mesele
Değişmek istiyorum bende. Bu huylar zarar verici. Artık beden de zarar goruyor sürekli yatmaktanHerkes farklı oluyor demek ki ben de gün içinde oturmaktan yatmaktan nefret ederim
Bak ben 29 yaşındayım ve basımdan kötü bir evlilik geçti çok şükür kurtuldum ve o evliliğin içindeyken özgüven ve herseyim sıfırdı boşandım ve rahatladım Rabb'im bana 2. Bir şans verdi o yüzden bu hayatta isek hala daha şansımız var demek kıymetini bilmeliyiz değil miYok. Sanırım karakterim olmuş durumda. Değiştiremiyorum. Söyle kendimi kaldırıp sonuçta hergun yapmamız gereken şeyler var. Kendime bakmıyorrum. Suyumu, yemeğimi düşünmüyorum. Evin işlerine bakmıyorum.Yani hep tembeldim ama değişmek istiyorum bu konuda. Zarar verici bişey çok
Haklısın. Aslında her an bi fırsat umutsuzluğa kapılmamak gerek. Herkesin yaşadığı sıkıntı farklı. Önemli olan olumlu bı bakış açısı belki de. Olanı, yaşananı kabullenip, geleceğe daha umutlu bakmak ve kendin için ufak ufak da olsa güzel adımlar atabilmek. Bu bile iyi gelecek biliyorum. Sizin için de öyle. Hayırlı olsun inşallah daha güzel şeylerle karşılaşırsınız. Mutsuz, evin cehennem olduğu bi yerdense bazen olmaması tabi başta çok üzücü, hayal kırıklıkları olur ama sonradan belki de şükür diceksiniz. Ayrılmak isteyip bosanamayanda var. Dediğiniz gibi güzel bakmak önemli. İşte yine de bu huyum bana çok zarar verdim, kendi kendime çok zarar verdim. Ve degisemedim. Ondan ne yapsam nasıl yapsam bilemiyorum bazenBak ben 29 yaşındayım ve basımdan kötü bir evlilik geçti çok şükür kurtuldum ve o evliliğin içindeyken özgüven ve herseyim sıfırdı boşandım ve rahatladım Rabb'im bana 2. Bir şans verdi o yüzden bu hayatta isek hala daha şansımız var demek kıymetini bilmeliyiz değil mi
Kızlar merhaba. Kendimi bildim bileli çok tembelim kızlar ya. Yani yatmayı seviyorum rahatima çok düşkünüm. Ama bana aşırı zarar veriyor. Kaslarım iyice eridi çok gucsuzum. Kafamı da calistirmamaktan zekamda geriledi resmen. Her anlamda tembellik var. Çok sıkıntı yaşıyorum.
Ayy bende ayni durumda oluyorum bazen. Sürekli uyumak istiyorum en ufak bir iş bile yapasım gelmiyor. Enerjim 0 oluyor. Sürekli uyuyayim gün bitsin akşam olsun tekrar uyuyayim istiyorum. Ama bende d vitamini eksikliği vardı ciddi bir şekilde eksikmiş yani ilaç felan kullandım biraz geçer gibi oldu ama yine aynıyım, bence karakterim böyle.Böyle boyun bel ağrıları, varisler, eklem problemleri yani bunalimlar yatmaktan yani bana her anlamda zarar goruyorum ama şu huylardan bı kurtulamiyorum. Çok psikiyatri, psikologla görüştüm. Hani benim gibi olan var mı ne önerirsiniz. Kendimi sarsip zorlayıp bı kendime gelemiyorum. Kan degerlerimde filan sıkıntı yok bu arada. Önerilerinize açığım. Ciddi anlamda sıkınti yaşıyorum. Bıktım uyusuklugumdan, tembelligimden. Diyorum ya kafam da çalışmıyor calistirmamaktan. Hani öyle herşeyi anlamiyorum uğraşmıyorum da öyle işte
Şuan bir firsat doğdu işte sana mesela yarın sabah her zamankinden erken uyanmayla baslayabilirsin bence cami açıp o tertemiz havayı içine çekmek çok büyük şans bizim için var mısın bunu yapmayaHaklısın. Aslında her an bi fırsat umutsuzluğa kapılmamak gerek. Herkesin yaşadığı sıkıntı farklı. Önemli olan olumlu bı bakış açısı belki de. Olanı, yaşananı kabullenip, geleceğe daha umutlu bakmak ve kendin için ufak ufak da olsa güzel adımlar atabilmek. Bu bile iyi gelecek biliyorum. Sizin için de öyle. Hayırlı olsun inşallah daha güzel şeylerle karşılaşırsınız. Mutsuz, evin cehennem olduğu bi yerdense bazen olmaması tabi başta çok üzücü, hayal kırıklıkları olur ama sonradan belki de şükür diceksiniz. Ayrılmak isteyip bosanamayanda var. Dediğiniz gibi güzel bakmak önemli. İşte yine de bu huyum bana çok zarar verdim, kendi kendime çok zarar verdim. Ve degisemedim. Ondan ne yapsam nasıl yapsam bilemiyorum bazen
Bende sürekli ama cidden bunaldım.. Yaş oldu 30 diyorum ya bedensel zihinsel çürütüyor artık.Ayy bende ayni durumda oluyorum bazen. Sürekli uyumak istiyorum en ufak bir iş bile yapasım gelmiyor. Enerjim 0 oluyor. Sürekli uyuyayim gün bitsin akşam olsun tekrar uyuyayim istiyorum. Ama bende d vitamini eksikliği vardı ciddi bir şekilde eksikmiş yani ilaç felan kullandım biraz geçer gibi oldu ama yine aynıyım, bence karakterim böyle.
Yapacağım bilmiyorum neden böyle oldum hicbisey yapmayan beceremeyen çok üzülüyorum. Sürekli yatan... Teşekkür ederim sizde bozmayın kalbinizi ferah tutunŞuan bir firsat doğdu işte sana mesela yarın sabah her zamankinden erken uyanmayla baslayabilirsin bence cami açıp o tertemiz havayı içine çekmek çok büyük şans bizim için var mısın bunu yapmaya
Çok sıkıntılı. İnsanın kendine yapabileceği en büyük zararlardan bu tembellik.Benim bir akrabam böyle birisi. Evi berbat halde. Saçları bile taranmamaktan, böyle nasıl anlatayım anlatamam.
Sende canım bol şansYapacağım bilmiyorum neden böyle oldum hicbisey yapmayan beceremeyen çok üzülüyorum. Sürekli yatan... Teşekkür ederim sizde bozmayın kalbinizi ferah tutun
Maşallah. Bende aynı fikirdeyim. Evliyim. Eşim degistiremedi çok catistik bu sebeplerden. Ama çocuk istiyorum tedavi görüyoruz hatta. Zorunda kalırsam yapacağımı düşünüyorum bende dediğiniz gibi. Hiç bi zorunda hissetme olayı yok bende. Hep bı keyfine düşkünlük tembellik. Bakalım inşallahÇoğu zaman 2 saatlik uykuyla ise gidip 10 saat çalışan kendimi tebrik ediyorum. Hafta sonu sadece bir gün 11 de kalkiyorum ona da eşim surat asip burnumdan getiriyor :)
Acil evlenip çocuk yapman lazim o zaman 2 saatte bir emzirmek için mecbur uyaniyorsun :))