- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.581
Kızlar falım geldi.. Ben ne online da ne gerçek hayatta böyle bir fal baktırmadım hiç.. Suan saat çok geç ayrıntıları yazarım ama.. Olamaz gerçekten böyle birşey.. MedyumFatıma diyorum baska birşey söylemiyorum...
Aynen ya çekiyim ben de
Venüs nasıl öneriyormusunuz.
Tatlım venüse benim 4. Baktırışım durum analizi doğru bununla birlikte daha önceki falları büyük oranda cıktı bende
teşekkür ederim. birde saraylı hanım dan bahsediliyor o na baktırdınız mı
ben 34ten 22 ye düstüm, demekki bir çok kisi fallarini çekmis. Her ne kadar bende sabirizlikla beklesemde falimi çekmeyecegim...
Bir kaç güzel yorum okuyunca hepimiz hücum etmisiz...
Tellwe den KAHINOKEANOS ve FalaNiyetHakkaniyet a baktiran varmi ? dediklerinden çikan oldumu ?
Baktırdım canım cherrynin önerisiyle durum analizi iyi gibi gelecek için de 1 ay var bakalım ama benimkinin bi arkadasının hareketlerini falan bildi yani iidi bu açıdan
Falaniyet Hakkaniye te baktırdım güzeldi ama gelecek için zaman var
Venüs amber değil mi ? sistemde bir kaç venüs var da :)
Evet tatlım venüsamber dün gece online dı 20 tl falı ama öğrenciler için 10 tl yapmştı bundan sonra haftada bi gün öğrenciler için indirim yapcakmş indirimi bekle derim bi aciliyeti yoksa
krizim geldi :) gönderdim sonucu bildiririm.
Kime gönderdin bebeğim
venüs amber iyidir İnşallah
Venüsamber ii de online değil şu an beklersin
ya evet tellwe 2 .kez olacak sistemini yeni anladım fal kabul ediyorlar ama süre vermiyorlar
venüs amber iyidir İnşallah
Sen bilirsin canım çek ya da çekme ama beklemen tavsiyedir
anlik tespitler iyiydi
ama gelecege dair söylediklerinin tarihi geçti ve çikmadi bende
belkide enerjimiz tutmamistir
ama çok seveni var, belki sadece bende çikmadi
bekleyeceğim inşallah çok bekletmez ben gün içi aktif yazınca ona aldandım biraz