- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 41
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.561
ya kızlar burda bir arkadaş paylaşmıştı sanırım fatimanın falını da bana çok genel gibi geldi yorumu ?? acaba hani konularını bilmediğim için mi? nokta atışı yapıyor mu? ben de deneyeyim de madamsalu fırtınasına döndü olay..
baktımı cnm sana ?? ne baktırdın?
geç kalmışsın cnm,performansın düşmüş senin
Kızlar 3 krediye iyi bakan biri varmı
bence chat işine son vermeli en azından elindekiler bitene kadar.. ha eğer ücreti düşük geliosa iade etmeli ki ben bunu da anlayışla karşılarım. yükseltip bakmak istiyorsa ona da birşey demem ama bu şekilde en fazla yarına kadar bekleyebiirim gibime geliyor..sürekli kontrol etmek çok yorucu
Fatima da 44..cu siradayim
Bu hanım dun 4 fal baktı bu sekide devam ederse size 10 gun sonramı sıra gelecek
Ben çekicem sanırsam, 10 güne kahve de değişşir kart da.Hayat durağan değil,hisler,düşünceler değişiyor.
Cok haklısın cherry ben de 17. Sıradayım falımı cekmeme sebep gelişmeler yaşadım
ben çektim venuse attım kızlarhayır merak da ediyordum ama napalım kısmet değilmiş demekki.. hatunun sistemini oturtması lazım..biraz profesyonelleşmesi gerek. nasılsa baktırırm ilerde diye düşündüm.. sorularına da cvp veremiyor yoğunluğundan.. ben soruya cvp işini seviyorum
Aynen ya çekiyim ben de