- 7 Haziran 2013
- 2.740
- 10.125
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.541
:):):) ikisi de olabilir bitanem ama tek gerçek çok yetenekli biri olduğu.. Sen gerisini düşünme..
Evet yani şaşırtıyor dedikleriyle, gerçi önemli olan gelecek hakkında birkaç şey tutturması onu da göreceğiz ama ne bileyim az biraz tırstım.
Farkettim çok tatlısın yaa :) wala ben şuanki duruma da önem veriyorum sonuçda sordugum kişinin ne yaptıgını benim hakkımda ne düşündüğünü bilmek istiyorum :)
Canım bana da olumsuz konuştu ama ben ona takılmadım öylesine baktırmıştım ve robot falcı gibi birşey geldi.,sen de medyum fatimaya baktırdın sanırım onun dediklerini önemse bence.baksana hatun inanılmaz şeyler söylemiş herkese.katinadan harf bulmak ne demek?maşallah yaa...umarım benim falımda güzel gelir inşallah...hala 8.sıradayım
arkadaşlar tüm sayfaları tek tek okuyamadım ama sanırım genelin memnun kaldığı falcı fatima. Tellwe'de arattım ama ben rastlayamadım. Profilinde Türkan Şoray resmi olan dediğiniz aynı kişimi ? Onun adı klothoyagmur diye yazıyor.
yani olumsuz konuştu ama bir kaç şeyide çok iyi bildi:/ sen ne falı baktırdın milenaaya cnm benmki tarottu.Fatima ewet isim konusunda çok başarılı ben ona kahve atmıştım ama kendisi kart seçip destekledi.benm ona tekrar baktırmam lazım cvp alamadığım sorular var çünkü:/
cnm medyumfatima diye ara mavili bir profil resmi var.
Fatima online kızlar suanda ve fal alımı açık
evet bende gönderdim 20.sıradayım,ne zaman sıra gelir bilmem...
bende 13. sıradayım :S 2 günden önce gelmez walla
umarım hayal kırıklığına uğramayız,beklediğimize değer..
değer bence cnm yaa ben dün baktırdım iyi bakıyor cidden :) hem kötüde olsa 3 lira 5 lira bişe değil walla :)
evet canım ya bugüne kadar fallara döktüğümüz paraları düşününce 3-5 lira gitse ne olur..
yani olumsuz konuştu ama bir kaç şeyide çok iyi bildi:/ sen ne falı baktırdın milenaaya cnm benmki tarottu.Fatima ewet isim konusunda çok başarılı ben ona kahve atmıştım ama kendisi kart seçip destekledi.benm ona tekrar baktırmam lazım cvp alamadığım sorular var çünkü:/
Bende biraz önce c.içi yakaladım katina attım ne zaman yorumlar acaba 8. sıradayım
milenaaya mı attın cnm ?
fatimaya attım arkdslar o kadar guzel yorum yapmıski ilk defa heyecnla bekliyoum