- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.601
canım onun facebooku var, ordan ulaşıp duvarına yaz ya da msj atıp sor.. kibar biridir, cvp veriyor genellikle..biz oradan ulaşıp fiyat indirttik :) yoksa günlerce gireceği yoktu
teşekkür ederim dur atayım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım onun facebooku var, ordan ulaşıp duvarına yaz ya da msj atıp sor.. kibar biridir, cvp veriyor genellikle..biz oradan ulaşıp fiyat indirttik :) yoksa günlerce gireceği yoktu
teşekkür ederim dur atayım .
Anında cvp verdi :) akşam 20.00 den sonra sisteme girecekmiş.
Fatima da şu sıra yorumda 2.sıradayım inşallah bana sıra gelmeden sistemden çıkmaz sonucu bildireceğim
ayy Fatima yorumlarsa lütfen bana değerlendirmeni yazar mısın? ben beklemeye dayanamayıp çektim venuse attım..zaten bana hayatta sıra gelmezdi de..
ben 34ten 22 ye düstüm, demekki bir çok kisi fallarini çekmis. Her ne kadar bende sabirizlikla beklesemde falimi çekmeyecegim...
Bir kaç güzel yorum okuyunca hepimiz hücum etmisiz...
Tellwe den KAHINOKEANOS ve FalaNiyetHakkaniyet a baktiran varmi ? dediklerinden çikan oldumu ?
canım beğenmene çok sevindim inan ben birini boşuna övmem
mutlaka yazarım ilk kez bir fal için ben de heyecanla bekliyorum hayal kırıklığı olmaz inşallah
Wala öle oldu bitanem yaa Allah razı olsun senden :) mujxx
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne demek canımcım madem para ödeyip fal baktırıyoruz ki istemeden de umut bağlıyoruz o halde işin erbabı olsun dimi :) bir de umudunu kırmak istemem ama Fatima benim mülakatım olan bankanın adını dahi bildi lakin olumlu olacak demişti fakat bugün olumsuz haber geldi bankadan, bu biraz aklımı çeldi bilemedim şimdi
Ama canım bence zaten gelecek her an her saniye değişebilir ve bilinemez de fazla ben daha çok geçmişte veya suanda bilemediklerim için baktırıyorum gelecek olayı ise bi umut .. :) öle işte..
Ama canım bence zaten gelecek her an her saniye değişebilir ve bilinemez de fazla ben daha çok geçmişte veya suanda bilemediklerim için baktırıyorum gelecek olayı ise bi umut .. :) öle işte..
Gelecek tabiiki bir ümit ama çıkar çıkmaz ama belki yazılı faz olduğu için mi o enerjiyi alamadım açıkçası yani Firuzenin cıvıl cıvıl konuşması Mert Reiki nin kırılacak gibi konuşması :) v.s ama genede iyi bir fal dı en azından atmasyon değil di .
ne demek canımcım madem para ödeyip fal baktırıyoruz ki istemeden de umut bağlıyoruz o halde işin erbabı olsun dimi :) bir de umudunu kırmak istemem ama Fatima benim mülakatım olan bankanın adını dahi bildi lakin olumlu olacak demişti fakat bugün olumsuz haber geldi bankadan, bu biraz aklımı çeldi bilemedim şimdi
Arkadaşlar Fatima nı yorumu geldi :)
Bir çok yorumcu gibi geçmiş şu an karakter analizi süper.
Özellikle yorum isteyen kişinin geçmişi yaşadıkları çok iyi (çoğumuz ben geçmişimi biliyorum, bizim için gelecek önemli dediğinizi duyar gibiyim)
Gelecekle ilgili benim kisi olumsuz du ama yuvarlak kelimeler kullanmıyor, bu beklentin olumsuz olacak ama seni şu harfli biriyle şu tarihte bunlar bekliyor diyor.
Yani kısacası arkadaşlar özür dileyerek sonucu farklı yorum olsada Rezzan dan, Mert Reiki den, Melek Hn Öz den Firuzu den aman aman çok üstün bir tarafı yoktu.
evet sen de haklısın, geçmiş ve suanki durum analizi on numara beş yıldız. Kadın sevdiğimin adını dahi bildi daha ne olsun ..
Kuzum geçmiş olsun mülakatın hayırlısı olsun