tellwe.com'da bakılan fallar!

ben de selenayı tek geçen isimlerden biriyim sana ne kadar güven veririm bilmiyorum ama Allah şahidimdir reklam değil. Ciddi ciddi memnun kaldığım tek insandır ama şunu da unutma bunu çok kez yaşadık burda birinden 10 kişi memnun kalır da 1 kişi memnun kalmaz ya da tam tersi ..

Zaman verilmesine ben inanmiyorum kizlar tutmuyo yani. Kiraze en tutarliydi bende fal bakarken 5 ay sonra olcak dedi dedigi tarihten 11 ay sonra oldu. Bu ara con kafa yordum engel olun banaaa :)

Kızlarr Estanbula baktırdım bugün geçmişi ve şu anı tam bildi gelecek ile iligili çok maalesef çok parlak değildi. eski sevgilimle barışabilmem için bazı dualar önerdi. ben çok beğendim. nokta vuruşları çok iyiydi. cafede metih ediyorlardı haklılarmış.

parlak değil di derken yani atmasyon mu ? yoksa yuvarlak kelimeler mi kullanıyor .

Yok parlak derken ilişkiniz yıpranmış düzelmesi çok zor adamın kalbin
parlak değil di derken yani atmasyon mu ? yoksa yuvarlak kelimeler mi kullanıyor .
Yok parlak derken ilişkiniz yıpranmış düzelmesi çok zor adamın kalbini çok kırmışsın iu an görüştüğü biri var. dedi aynen öyle çok net konuştu

Diğer fallar da bilmiyorum ama katina yı çok beğendim tarot istedim üst üste kart açtırma sağlıklı sonuç olmaz duaları oku haftaya bakalım tekrar dedi.

prenses34 ün yıldızları bizi yönlendiriyor

Yani muhtemelen kiz olmayacak bir seyin pesinden gidio bana fal yollasin cok merak ettim onun falina bakamk istiorum cok su mithat olayini cozmek icin :)

Canım bir çok yorumcuya açık açık yazmış çözmek için fala gerek kalmamış yani; Mithat evli, hatta bir ara Onur air de çalışmış, prenses den para almış borçlu her fırsatta ihanet etmiş v.s v.s

Kızlar estanbul bana promosyon bakmıştı. Promosyon olduğu için biraz kısaydı tabi. Bence ortalama bir falcı. Bildiği şeyler oldu ama gidişat yanlıştı gelecekle ilgili bir şey söylemediği için o konuda ne bir şey diyemicem. Yine de denenebilir tabi

E="ilknur46, post: 36658565, member: 421075"]canım biraz bekle benim arkadaşım attı şu an sırasın bilmiyorum ama yorumu gelince öğrenirim o zaman bir fikir oluşur[/QUOTE]
Tamam cnm sen durumu bizlerede bildirirsin:) hemen sazan gibi atlamayalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…