- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.085
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.161
Selenaya baktirmistim 2 kez ama hic tutan bisi olmadi herkesin begendigi insanlar farkli oluyor
ben de selenayı tek geçen isimlerden biriyim sana ne kadar güven veririm bilmiyorum ama Allah şahidimdir reklam değil. Ciddi ciddi memnun kaldığım tek insandır ama şunu da unutma bunu çok kez yaşadık burda birinden 10 kişi memnun kalır da 1 kişi memnun kalmaz ya da tam tersi ..tamam canım önce denerim aynı kapatıcının loreal markası var bende pek memnun kalmamıştım öylece duruyor. tavsiye için teşekkürler:)
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama medyum selenanın adı çok fazla geçmiş forumda acaba reklamını yaptırıyor olabilir mi?
Ben de birkaç falcıya fal baktırdım ama beni şaşırtan falcı olmadı daha hep yuvarlak şeyler söylüyorlar.Selena farklı mı diyorsunuz?
Hangi falci?
Kızlarr Estanbula baktırdım bugün geçmişi ve şu anı tam bildi gelecek ile iligili çok maalesef çok parlak değildi. eski sevgilimle barışabilmem için bazı dualar önerdi. ben çok beğendim. nokta vuruşları çok iyiydi. cafede metih ediyorlardı haklılarmış.
Yok parlak derken ilişkiniz yıpranmış düzelmesi çok zor adamın kalbini çok kırmışsın iu an görüştüğü biri var. dedi aynen öyleparlak değil di derken yani atmasyon mu ? yoksa yuvarlak kelimeler mi kullanıyor .
PEMBE KAHVE
Okuyacaktim ama goremedim tellwe de uzakta konuma gecmis anlasilan yine
Bir de Auygun die birini gordum pek bir iddiali 14 senedir kahve fali bakiomus ve dediklerini hic yanilmazmis ama prenses 5 yildiz verdigind gore biraz sallasmayoncu olabilir die dusundum :)
Yani muhtemelen kiz olmayacak bir seyin pesinden gidio bana fal yollasin cok merak ettim onun falina bakamk istiorum cok su mithat olayini cozmek icin :)prenses34 ün yıldızları bizi yönlendiriyor
Yani muhtemelen kiz olmayacak bir seyin pesinden gidio bana fal yollasin cok merak ettim onun falina bakamk istiorum cok su mithat olayini cozmek icin :)
Fal atayim dedim ama estanbula kesin cok sira vardir :/ buraya yazdiniz ya borsa tavan olmustur :)Diğer fallar da bilmiyorum ama katina beğendim tarot istedim üst üste kart açtırma sağlıklı sonuç olmaz duaları oku haftaya bakalım tekrar dedi.
Bende baktim ama fiyatlari yukseltmis daha yeni 5 krediydi nolmus da hemen yukseltmis :)Fal atayim dedim ama estanbula kesin cok sira vardir :/ buraya yazdiniz ya borsa tavan olmustur :)
Fal atayim dedim ama estanbula kesin cok sira vardir :/ buraya yazdiniz ya borsa tavan olmustur :)
Hadi ya ben okdrini okumamaisim o zmn bu kiz cok saf herhalde erkeerin ne kdr cikarci bencil oldugunu anlayamamis :)