- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.181
Hanimlar Ask3 ile ilgili yorumlari niz izlenimleriniz nelerdir acaba benim tellwe de il baktirdiarimdan acaba baktirip soyledigini yasayanlar varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm sen durumu bizlerede bildirirsin:) hemen sazan gibi atlamayalim :)[/QUOTE]E="ilknur46, post: 36658565, member: 421075"]canım biraz bekle benim arkadaşım attı şu an sırasın bilmiyorum ama yorumu gelince öğrenirim o zaman bir fikir oluşur
Canım bir çok yorumcuya açık açık yazmış çözmek için fala gerek kalmamış yani; Mithat evli, hatta bir ara Onur air de çalışmış, prenses den para almış borçlu her fırsatta ihanet etmiş v.s v.s
Abooo Mithat evli mi
Ben onun resmine bakinca hic pozitif enerji alamiorum o yuzden ben atsam sayet bana olumsuz yorum yazar biliorum[/QUOTE]Tamam cnm sen durumu bizlerede bildirirsin:) hemen sazan gibi atlamayalim :)
Hic atma cikan bisi olmadi zatenHanimlar Ask3 ile ilgili yorumlari niz izlenimleriniz nelerdir acaba benim tellwe de il baktirdiarimdan acaba baktirip soyledigini yasayanlar varmi?
Arkadaşlar şu FalcıAlim hiç yorum alanınız var mı
Ben almıştım, galiba hem kahve hem tarottu. Ama sanırım vadesi doldu çıkan bir şey olmadı. Durum tespiti için diyorsanız iyiydi.
Yok cnm fal atmicam brn ona subatta atmistim ilk fallarimdan biriydi agustos sonu bir gelisme olucak demisti de oda patladi sanirimHic atma cikan bisi olmadi zaten
teşekkür ederim canım.
Hmmm efsunlar sdc duymak istediklerini soyleyen bastan sona sallasmasyon pembe tablocu ve asla asla sorulara cevap vermio
Kocaalemde onun daha tatli erdiyonu ama cok pembe tablo
Ikisini de faldan anladigi yok cok belli
selam herkese. yine fal baktıracağım tellwe'de. şöyle bir liste çıkardım, hangisini tavsiye edersiniz?
kehanettin (8 kredi)
kocaalem (10 kredi)
FLCI (10 kredi)
efsunlar (10 kredi)
asmara (5 kredi, %100 başarılıymış?)
mikelanjelo (10 kredi)
acikahvem (10 kredi)
Kızlarr Estanbula baktırdım bugün geçmişi ve şu anı tam bildi gelecek ile iligili çok maalesef çok parlak değildi. eski sevgilimle barışabilmem için bazı dualar önerdi. ben çok beğendim. nokta vuruşları çok iyiydi. cafede metih ediyorlardı haklılarmış.
bence bu listedekilerin hepsi çöp.. inan bana.. az buz da değilmiş kredileri.selam herkese. yine fal baktıracağım tellwe'de. şöyle bir liste çıkardım, hangisini tavsiye edersiniz?
kehanettin (8 kredi)
kocaalem (10 kredi)
FLCI (10 kredi)
efsunlar (10 kredi)
asmara (5 kredi, %100 başarılıymış?)
mikelanjelo (10 kredi)
acikahvem (10 kredi)