tellwe.com'da bakılan fallar!

kuzum bilmiyorum ben ara verdim sahsen fala sizede oneririm daha iyi hissediyorum kendimi 2 ayda 1 hak verdim kendime
Bende valla arada klmıştım baktırmak pek hevesimde yoktu sırf merakımdan yuleenin ismini bikaç sfer duymuştum döndüğünü duyunca atayım dedim:/ inanki bir süre karar verdim bende baktırmıcam

Bende valla arada klmıştım baktırmak pek hevesimde yoktu sırf merakımdan yuleenin ismini bikaç sfer duymuştum döndüğünü duyunca atayım dedim:/ inanki bir süre karar verdim bende baktırmıcam
ben eskiden cok baktirmazdim ama bi kac aydir servet doktum resmen simdi kendimi cok daha iyi hissediyorum umarim sizde birakabilirsiniz

Kızlar selam, yakın zamanda tecrübe edip karşıdaki kişinin durumunu, neden öyle davrandığını bilen falcı tavsiyeniz var mı? Gelecek değil ama anlık durumda başarılı olan bir falcı denemek istiyorum.

Arkadaşlar hislinin size de yorumları şu şekildemi:sordugum cocuk için seni cok kadınsı buluyor tensel cekim vs hissediyor diyor cocuk bana aşık olmuş güya. Pembeci değil diye okudum yorumlarda,aksine genelde memnun da kalınan bir falcı.

Bana ole seyler demedi ama karsi tarafin bos olmadigini amaa hayirsiz oldugunu hep soluyor.. bide kotu aliskanliklarinin hep oldugunu soyler

Bana ole seyler demedi ama karsi tarafin bos olmadigini amaa hayirsiz oldugunu hep soluyor.. bide kotu aliskanliklarinin hep oldugunu soyler
Çıkıyo mu peki? Açıkcası 1 ay önce baktırdıgım birine (ki ons baya bi fal baktırdım serkan tek vs) bi tek o kadın enerjisi aldı ki öyle cıktı. Ama 1 ay önce senden hoşlanıyo ama sevgililik enerjisi alamadkm dediği cocuga da simdi sana baya aşık olmuş diyor çözemedim. Anda serkan tek iyi gibiydi ama hayatındaki dşil enerjiyi hisli bildi

Bende vadesi henuz dolmadi ama kisilik analizi, gecmisi bilmesi efsoydu. Serkan Tek vade olarak bende patladi. Ve acikcasi cok begenmedim onu ama bildigi ufak tefek seyler oldu gecmisle ilgili. Hisli bi falinda bana imam nikahli olabilir demisti ya inan coook fal baktirinca kendine kotuluk ediyosun. Banada ucuncu kisi var diyo bazilari bazilari asla yok diyo bende arada kaldim. BYV Berk’e baktirdinmi? O ucuncu kisileri genelde tutturuyo. Iki arkadasada bildi 3cu kisi oldugunu

Baktırıcam galiba berk e de aklımda.. ama olumsuz yorum forumda fazla gibi geldi 500 tl ye değermi bilemedim

Kızlar bir yolun var’a üye olamıyorum. Mail ile üye oldum aktifleştirme maili gönderildi diyor ama gelmiyor mail. O mail gelmeden aktifleştirmedi üyeliğimi. Facebook ile direkt bağlanayım dedim onda da hata veriyor. Param cebimde kaldı napalım

goklerden gelen bi isaret var sana baktirma iste kiz

kızlar ben dün kurşun döktürdüm sizede tavsiye ediyorum bir iyi geldi bana üsttümde bu enerji kanalımıza giriyorlar bizim bakarken bir resmen kalıp gbi bişey kalktı resmen hissettim!!inanılmaz kuş gbi hafifledim bir süre asla kimseyi sokmucam enerji alanıma ve esma ya duaya yönelicem ara verin gerçekten bak fazlasıyla yararını göreceksiziniz hiç baktırmamak daha iyi kimse gelecği bilemiyor nokta!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…