- 26 Ekim 2010
- 1.637
- 1.188
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.201
Bende valla arada klmıştım baktırmak pek hevesimde yoktu sırf merakımdan yuleenin ismini bikaç sfer duymuştum döndüğünü duyunca atayım dedim:/ inanki bir süre karar verdim bende baktırmıcamkuzum bilmiyorum ben ara verdim sahsen fala sizede oneririm daha iyi hissediyorum kendimi 2 ayda 1 hak verdim kendime
ben eskiden cok baktirmazdim ama bi kac aydir servet doktum resmen simdi kendimi cok daha iyi hissediyorum umarim sizde birakabilirsinizBende valla arada klmıştım baktırmak pek hevesimde yoktu sırf merakımdan yuleenin ismini bikaç sfer duymuştum döndüğünü duyunca atayım dedim:/ inanki bir süre karar verdim bende baktırmıcam
Ben el ve yildizname baktirdim. Nokta atislari oldu begendim. Ama gercekten olumlu gordugu icinmi yoksa pembecimi onu bekleyip gorecegimRUHANIBAKIM'dan yorum alan var mı?
Bana pembeciydi geçmişte kuzumArkadaşlar hislinin size de yorumları şu şekildemi:sordugum cocuk için seni cok kadınsı buluyor tensel cekim vs hissediyor diyorcocuk bana aşık olmuş güya. Pembeci değil diye okudum yorumlarda,aksine genelde memnun da kalınan bir falcı.
Arkadaşlar hislinin size de yorumları şu şekildemi:sordugum cocuk için seni cok kadınsı buluyor tensel cekim vs hissediyor diyorcocuk bana aşık olmuş güya. Pembeci değil diye okudum yorumlarda,aksine genelde memnun da kalınan bir falcı.
Çıkıyo mu peki? Açıkcası 1 ay önce baktırdıgım birine (ki ons baya bi fal baktırdım serkan tek vs) bi tek o kadın enerjisi aldı ki öyle cıktı. Ama 1 ay önce senden hoşlanıyo ama sevgililik enerjisi alamadkm dediği cocuga da simdi sana baya aşık olmuş diyor çözemedim. Anda serkan tek iyi gibiydi ama hayatındaki dşil enerjiyi hisli bildiBana ole seyler demedi ama karsi tarafin bos olmadigini amaa hayirsiz oldugunu hep soluyor.. bide kotu aliskanliklarinin hep oldugunu soyler
Bende vadesi henuz dolmadi ama kisilik analizi, gecmisi bilmesi efsoydu. Serkan Tek vade olarak bende patladi. Ve acikcasi cok begenmedim onu ama bildigi ufak tefek seyler oldu gecmisle ilgili. Hisli bi falinda bana imam nikahli olabilir demistiÇıkıyo mu peki? Açıkcası 1 ay önce baktırdıgım birine (ki ons baya bi fal baktırdım serkan tek vs) bi tek o kadın enerjisi aldı ki öyle cıktı. Ama 1 ay önce senden hoşlanıyo ama sevgililik enerjisi alamadkm dediği cocuga da simdi sana baya aşık olmuş diyor çözemedim. Anda serkan tek iyi gibiydi ama hayatındaki dşil enerjiyi hisli bildi
İkinci kez falımı iptal etti,ilkinde hastayım dedi.İkincisinde enerjim tutmadı dedi.Bu enerji meselesini anlamadım gitti.Israrla bana bakmıyor.Ben el ve yildizname baktirdim. Nokta atislari oldu begendim. Ama gercekten olumlu gordugu icinmi yoksa pembecimi onu bekleyip gorecegim
Ben olsam baska bir hesap acar bide ole denerdimİkinci kez falımı iptal etti,ilkinde hastayım dedi.İkincisinde enerjim tutmadı dedi.Bu enerji meselesini anlamadım gitti.Israrla bana bakmıyor.
Mantıklı ama kredi var ya,boşa gitsin istemedim.Ben olsam baska bir hesap acar bide ole denerdim
Hmmm mantikli. Hic bilemiyorum ki.. benim 1kez basima geldi oda fal sepetindeki bi falciyla. Bende 2kez sansimi denedim kabul etmemistiMantıklı ama kredi var ya,boşa gitsin istemedim.
Neye göre enerjileri tutmuyor onu anlamadım
Baktırıcam galiba berk e de aklımda.. ama olumsuz yorum forumda fazla gibi geldi 500 tl ye değermi bilemedimBende vadesi henuz dolmadi ama kisilik analizi, gecmisi bilmesi efsoydu. Serkan Tek vade olarak bende patladi. Ve acikcasi cok begenmedim onu ama bildigi ufak tefek seyler oldu gecmisle ilgili. Hisli bi falinda bana imam nikahli olabilir demistiya inan coook fal baktirinca kendine kotuluk ediyosun. Banada ucuncu kisi var diyo bazilari bazilari asla yok diyo bende arada kaldim. BYV Berk’e baktirdinmi? O ucuncu kisileri genelde tutturuyo. Iki arkadasada bildi 3cu kisi oldugunu
goklerden gelen bi isaret var sana baktirma iste kizKızlar bir yolun var’a üye olamıyorum. Mail ile üye oldum aktifleştirme maili gönderildi diyor ama gelmiyor mail. O mail gelmeden aktifleştirmedi üyeliğimi. Facebook ile direkt bağlanayım dedim onda da hata veriyor. Param cebimde kaldı napalım
Cok fazla evt. Bence falcilara verdigimiz her kurusa yazik. Ama ben kendime henuz engel olamiyorumBaktırıcam galiba berk e de aklımda.. ama olumsuz yorum forumda fazla gibi geldi 500 tl ye değermi bilemedim