-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.341
hızlı bakım yapanlar var. onlardan birine gönderebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır güncel olarak burayı takip ediyorum tellwede fal baktırmak için bir yalvarmadığım kaldı, tüm falcılar ya falı bekletiyor ya da falı iptal ediyor
Telwede tutturani gormedim henuzMerhaba arkadaşlar, hisli27 ve Yasmn47 vadeleri bugün itibariyle doldu ve dedikleri şey olmadı. Aynı vadeleri vermişlerdi. Bunun dışında başarılıydılar ama gelecek çıkmadı. Bilgi vermek istedim. Artık fal baktırırken vade vermeyin diyeceğim insan beklentiye giriyor gerek yok.
Yik ya bana evleneceksin dedi senj istemeye geliyorlar dedi ben evliyim düşün bosanma davam vardi o zamanlardaaAltincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
Demet kahin abla hisli bende bilemedi2 yil olmuştur baktirali sonbi kalbimdeki ayna harf verdi o harflerde tanidigim biri idi orda sasirmistim is sektoru için verdigi harfteBen çok memnunum gerçekleri söyleyen falcılar var evet olumluda olumsuzda iki falcı var demet8888 kahinabla kiside sistemde popüler ben olumsuz dedikleri için linç ettim başta falllarinda ha sıkıntılarımdan kurtuldum sevdim hisliyede gittim yani netlik yok ama kötü bisede yok.melek enerjisi olmadı hiç boş . bence bukadar aktif olmaları onların demekki bazı şeyleri bilmislerki tutulmuş sistemde falcılık yapiyorlar .bu arada mucize his birşey demişti dün oldu hakkını yemem ronan salladı bayageleceği kimse bilemez insanlar değişken ama benim favori falcim artık iki kişi
kalbimdekiaynanin dedikleri cikti mi peki?Demet kahin abla hisli bende bilemedi2 yil olmuştur baktirali sonbi kalbimdeki ayna harf verdi o harflerde tanidigim biri idi orda sasirmistim is sektoru için verdigi harfte
Aklimdaki sirketi bazi harfleri vardi onu bildi sasirdigim oydu orda baslicaksin dedi mahkemelerle ilgili biseyler dedi ama sureleri var begendim benkalbimdekiaynanin dedikleri cikti mi peki?
Merhaba arkadaslar
Yillardir tellwede fal baktirdim almanyada yasiyorum
Kac yüz Euro harcadim Türlü türlü fal sitelerinde ve yesil cingene haric hic bir falci bilemedi emin olun HEPSINE baktirdim. Enerji uyumunu yakalayabildigim yesilcingene Artik sitede yok. Tavsiye üzere istanbulda 300 tl Kahve fali bakan bir beye yolladim ve cok memnunm kaldim söylediklerine birebir yasiyorum. Ilgilenen varsa bana özelden yazabilir. Ama Yemin ederim tellwe felan bos isler bosuna harcamayin derim yazik olur.
Merhaba :) özelden nasil sana ulasabilirim?telwe hiç kullanmadım ama tarot baktırdığım bi kız var. ben baya memnunum, yuzde yuz tutturdugu da oldu, yada enerji olarak mesela atıyorum arıycak dese mektup atıyor. bugun ve geçmiş full ama. 4 kez baktırdım ben. belki reklama falan giriyodur burdan adını yazmıyım yeniyim forumda sorun olmasın. hatta kızın youtube kanalı da var
selam, özelden yazdım ama geldi mi bilmiyorum doğru oldu mu yeniyim burada :)Merhaba :) özelden nasil sana ulasabilirim?
bende siz dednz diye baktrdım begendimkızlar alina_mercinin söylediği bir şey gerçekleşti, çıkmış oldu devamını da bekliyorum bakalım
Ne falı göndermiştinizkızlar alina_mercinin söylediği bir şey gerçekleşti, çıkmış oldu devamını da bekliyorum bakalım
kahve falı göndermiştimNe falı göndermiştiniz
Falcılar burayı okuyor yada zaten orda fal bakanlar burda da üye.kızlar buraya yazmamın mı etkisi oldu bilmiyorum ama alina_merci fallarını bugün 40 tlden 150 tlye çıkarmış şunu belirteyim evet söylediği bir şey gerçekleşti fakat falı uzun değildi yani 150 tllik bi bakım olduğunu düşünmüyorum
o zaman artık buraya sadece olumsuz yorumlarımı yazacağım, belki o zaman da dikkate alırlarFalcılar burayı okuyor yada zaten orda fal bakanlar burda da üye.
bence belli bi baktıran sayısını gecince yükseltme hakları oluyo o yuzden..kızlar buraya yazmamın mı etkisi oldu bilmiyorum ama alina_merci fallarını bugün 40 tlden 150 tlye çıkarmış şunu belirteyim evet söylediği bir şey gerçekleşti fakat falı uzun değildi yani 150 tllik bi bakım olduğunu düşünmüyorum