- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.361
umarım öyle olmuştur 150 fal bakmışbence belli bi baktıran sayısını gecince yükseltme hakları oluyo o yuzden..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım öyle olmuştur 150 fal bakmışbence belli bi baktıran sayısını gecince yükseltme hakları oluyo o yuzden..
öyledir muhtemelen cnm cunku ordaki bi sürü falcı bi süre sonra arttırıyo onlar da bi yerde haklı hersey o kdr pahalılastı kiumarım öyle olmuştur 150 fal bakmış
BencedeFalcılar burayı okuyor yada zaten orda fal bakanlar burda da üye.
ben baktirdim. kariyer icin baktirmistim. tutarli gibi geldi bana. vade vermedi. soyledikleri gerceklesir mi bilemiyorum. uzun ve ozenli bir faldi.Bynbyn deneyen olursa buradan veya özelden bana yazarsa çok mutlu olurum. Bana bayağa olumsuz konuştu da.
Evet bayağa detaylı uzun baktı bana da ilk olumsuz dediği fal çıktı bu arada. İkincide de başka bir şey için olumsuz konuştu onu bekliyorum şimdi. Hisli olumsuz konuştu onun gibi ama kahinabla ve melekenerji olumlu konuştu.ben baktirdim. kariyer icin baktirmistim. tutarli gibi geldi bana. vade vermedi. soyledikleri gerceklesir mi bilemiyorum. uzun ve ozenli bir faldi.
Merhaba ben baktırmıştım beğenmedim malesef sonra falımı iade etti kötü yorum yaptığım içinMerhabalar, bynbyn e baktıran var mı?
Söyledikleri çıkmadı mı o zaman yaniMerhaba ben baktırmıştım beğenmedim malesef sonra falımı iade etti kötü yorum yaptığım için
kahinabla ve melekenerjisi vade vermis miydi?Evet bayağa detaylı uzun baktı bana da ilk olumsuz dediği fal çıktı bu arada. İkincide de başka bir şey için olumsuz konuştu onu bekliyorum şimdi. Hisli olumsuz konuştu onun gibi ama kahinabla ve melekenerji olumlu konuştu.
Benim gelecekle ilgili sorularım vardı ben bilemem Allah bilir tarzı yorumlar yapmıştı,bir vade vermedi falın %50sinin tuttuğunu söyledim. 3 ya da 4 puan verdim falına, bana geçip bu yaşında ah alıyorsun paran yoksa söyle bedava da bakardım hakkımı helal etmiyorum dedi ben de şikayet ettim zaten tellweye falımı iade ettiler falcıyı uyaracaklarını söylediler. Ne demek hak helal etmemek yani, o ne kadar emek veriyorsa ben de para veriyorum ve bunun karşılığını görmek istiyorum sadece.Söyledikleri çıkmadı mı o zaman yani
Birini sormuştum da vade olarak değil de genel olarak güzel olacağını söylediler ama bynbyn olmayacağını gözünün dışarda olduğunu söyledi şimdilik devam ediyorum ayrılırsam yazarım :)kahinabla ve melekenerjisi vade vermis miydi?
Çok ayıp etmiş gerçekten. İyi yapmışsınız şikayet etmekle.Benim gelecekle ilgili sorularım vardı ben bilemem Allah bilir tarzı yorumlar yapmıştı,bir vade vermedi falın %50sinin tuttuğunu söyledim. 3 ya da 4 puan verdim falına, bana geçip bu yaşında ah alıyorsun paran yoksa söyle bedava da bakardım hakkımı helal etmiyorum dedi ben de şikayet ettim zaten tellweye falımı iade ettiler falcıyı uyaracaklarını söylediler. Ne demek hak helal etmemek yani, o ne kadar emek veriyorsa ben de para veriyorum ve bunun karşılığını görmek istiyorum sadece.
Kızlar burda bi karışıklık yapmışım evet bynbyn’ın falını beğenmemiştim %50si tutmuştu ama ah alıyorsun diyen falcı zahterimmiş şu an Tellwe de destek kısmına baktım o söylemiş bunlarıBenim gelecekle ilgili sorularım vardı ben bilemem Allah bilir tarzı yorumlar yapmıştı,bir vade vermedi falın %50sinin tuttuğunu söyledim. 3 ya da 4 puan verdim falına, bana geçip bu yaşında ah alıyorsun paran yoksa söyle bedava da bakardım hakkımı helal etmiyorum dedi ben de şikayet ettim zaten tellweye falımı iade ettiler falcıyı uyaracaklarını söylediler. Ne demek hak helal etmemek yani, o ne kadar emek veriyorsa ben de para veriyorum ve bunun karşılığını görmek istiyorum sadece.
Kızlar burda bi karışıklık yapmışım evet bynbyn’ın falını beğenmemiştim %50si tutmuştu ama ah alıyorsun diyen falcı zahterimmiş şu an Tellwe de destek kısmına baktım o söylemiş bunları
Ben geçen sene baktırmıştım benim sorum üstümden gidip öneride bulunmuştu o yüzden bilemiyorum dedikleri çıkar mıKızlar oliviateller'e fal baktırıp çıkan var mı? Yorumunuz nedir
bynbyn deneyebilirsiniz bence 40 kredimerhaba telwede bir miktar param kalmış bana öneride bulunabilir misiniz fiyatı önemli değil ekleme yapabilirim.
Kahve falı sedviyorum nedense tarot ile pek aram yok ama baktırmışlığım da çok da şu sıra srekli fincan çeviriyorum çok baktırasım geldibynbyn deneyebilirsiniz bence 40 kredi