tellwe.com'da bakılan fallar!

ben baktirdim. kariyer icin baktirmistim. tutarli gibi geldi bana. vade vermedi. soyledikleri gerceklesir mi bilemiyorum. uzun ve ozenli bir faldi.
Evet bayağa detaylı uzun baktı bana da ilk olumsuz dediği fal çıktı bu arada. İkincide de başka bir şey için olumsuz konuştu onu bekliyorum şimdi. Hisli olumsuz konuştu onun gibi ama kahinabla ve melekenerji olumlu konuştu.

Söyledikleri çıkmadı mı o zaman yani
Benim gelecekle ilgili sorularım vardı ben bilemem Allah bilir tarzı yorumlar yapmıştı,bir vade vermedi falın %50sinin tuttuğunu söyledim. 3 ya da 4 puan verdim falına, bana geçip bu yaşında ah alıyorsun paran yoksa söyle bedava da bakardım hakkımı helal etmiyorum dedi ben de şikayet ettim zaten tellweye falımı iade ettiler falcıyı uyaracaklarını söylediler. Ne demek hak helal etmemek yani, o ne kadar emek veriyorsa ben de para veriyorum ve bunun karşılığını görmek istiyorum sadece.

Benim gelecekle ilgili sorularım vardı ben bilemem Allah bilir tarzı yorumlar yapmıştı,bir vade vermedi falın %50sinin tuttuğunu söyledim. 3 ya da 4 puan verdim falına, bana geçip bu yaşında ah alıyorsun paran yoksa söyle bedava da bakardım hakkımı helal etmiyorum dedi ben de şikayet ettim zaten tellweye falımı iade ettiler falcıyı uyaracaklarını söylediler. Ne demek hak helal etmemek yani, o ne kadar emek veriyorsa ben de para veriyorum ve bunun karşılığını görmek istiyorum sadece.
Çok ayıp etmiş gerçekten. İyi yapmışsınız şikayet etmekle.

Kızlar burda bi karışıklık yapmışım evet bynbyn’ın falını beğenmemiştim %50si tutmuştu ama ah alıyorsun diyen falcı zahterimmiş şu an Tellwe de destek kısmına baktım o söylemiş bunları

X