tellwe.com'da bakılan fallar!

Bencanli falını kullandım kahinablanin bana olumsuz dedi canım sıkıldı sürede dolmuştu iade istedim yapmadı ama sonra düşündüm ilişkim zaten kötü gidiyor iyi desede terslerdim haklıydı kadın ben başta dün yargıladım ama işte doğruyu duymak istemiyoruz bazen bide birşey dedi o beni mest ettii sonra mesleğimi bildi kaç yıllık olduğunu buna yanı sıra mucize his oda anlık bugün baktırdım güzeldi hisli kisaydi ama yinede olumlu konuştu ama ilişki kötü şaştım şuan kime baktirayim. Yine de kahin abla haklıydı bu arada haksislik ettimmi aceba

Tespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmaz
Gelecek değişken bana kalırsa olumsuz olacak diye şartlamayın kendinizi. Burda çok pembeci falan diye yorumlar yapılıyor son günlerde okuyorsa bilerek olumsuz söylemiş olabilir

Merhabalar kizlar bende tellwede cok baktirdim bir kac falcilara. Ronan cok detayli bakti ve acikcasi hosuma gitdi. Bekliyelim dedikleri cikicak mi. Hisliye baktirdim bir kac defa enerjimiz tutdu ve ayrintili bakiyor. Halen fallarimi yolluyorum ona. Durrinarbel fena degil emek verdi cok degisik bir faldi ama o da cok detayli bakti diye bilirim. Yesilcingeneye bir yil önce gitmistim yani söyle söyliyim cok güzel analiz ediyor ama henüz daha dedikleri cikmadi.. cokta olumsuz konusmadi. Yani bence genel tavri olumsuz ama olumlu seyleride diyor.. ama bu cikti felan diyemiyorum ben. Acikcasi cok denedim ama bir bunlar aklimda kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…