- 21 Nisan 2015
- 1.593
- 1.437
- 38
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.301
Bencanli falını kullandım kahinablanin bana olumsuz dedi canım sıkıldı sürede dolmuştu iade istedim yapmadıTellwe’de uzun zamandır fal baktırıyorum. Yaklaşık 4 yıl oluyor.
Kahinabla’nın söylediklerinin çoğu tuttu ve insan olarakta tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Ona baktırmaya başladığımdan beri her şey tek tek çıktı. Ve ne zaman canlı fala girsem hep bana pozitif enerji verdi. Fal sonrası kendimi iyi hissettim. Çoğu falcıda bu durum söz konusu değil.
Buna ek olarak MucizeHis aynı şekilde biraz fazla pembe tablo çiziyor ama bana baktıklarının çoğu tuttu.
Bir de DurrinArbel var fal gibi değil direkt yıldız haritalarını, gezegen konumlarını yorumlayarak bakım yapıyor. Ondan da memnun kaldım.
Buna ek olarak burada tellwede falcı olup başka falcıları karalamak için profil açan ve insanlar bulunuyor. Bu kişileri nasıl bildirebiliriz? Gerçekten yapılan hoş değil ve çirkefçe.
Onu gördüm de yorumları kötü gibi diye atmadımbende en son bynbyn'e baktırdım güzel bakmış deneyen oldu mu hiç
Sifaver güzeldi ben baktırdımSifaver ve cleandeluna sanirim yeniler yorumlari iyi baktiran varmi ozellikle sifaver e
TeşekkürlerSifaver güzeldi ben baktırdım
Clendalunada forumda daha önceki yorumları çok kötü ve çoklu hesaplardan galiba bi okuyun isterseniz
Bende cikmadiKahinabla falı çıkan var mı ? Genelde çıkıyor mu falları ?
Tespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmazBende cikmadi
Gelecek değişken bana kalırsa olumsuz olacak diye şartlamayın kendinizi. Burda çok pembeci falan diye yorumlar yapılıyor son günlerde okuyorsa bilerek olumsuz söylemiş olabilirTespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmaz
Hayat ne olaacağı belli olmazGelecek değişken bana kalırsa olumsuz olacak diye şartlamayın kendinizi. Burda çok pembeci falan diye yorumlar yapılıyor son günlerde okuyorsa bilerek olumsuz söylemiş olabilir
2 kere bakti cikmadi 2 yil oldu .yalniz boyle boyle olack dedi olmadi birde tam tersi oldu yaniTespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmaz
Başta savma baktı yinede saygımdan eksik yıldız vermedim olumluya doladı hep teh diyecek bir şey yok e ilişki bitmiş yok ordada var diye yorumlamış sağlık olsunMelekenerjisi ve Kalbimdekiayna'ya baktiran oldu mu?Nasildi sizce?
Hangisi?Başta savma baktı yinede saygımdan eksik yıldız vermedim olumluya doladı hep teh diyecek bir şey yok e ilişki bitmiş yok ordada var diye yorumlamış sağlık olsun
Melek enerjisi başka hesabi var hiç bişe bilmedi kısacık yazmış sesli istedim yapmadı diğer falcıyı denemedim amaHangisi?
Hangisi?
Sakın sakın sakın o kadına atma çok kötüKizlar sormak istiyorum size. Tellwede daha Kimi önerirsiniz? Nokta atisi olan? Alcerutneratfalci deneyen var mi aranizda?