- 14 Haziran 2015
- 751
- 895
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.381
byv da kim cıkmıştı?Merhabalar eskiden çok fal baktirip ara vermiş bir üyeyim 3-4 sene önce çıkan fallarim sadece iki kişi bir tanesi tellerden gitmiş diğeri bir yolun var da. İki aydır tekrar fal baktirmaya başladım hisli demet hayat kahini durrin arbel bunlara baktirip memnun olan var mi
Kimdi iki falcı? Bir yolun vardaki Rezzan Abla mi?Merhabalar eskiden çok fal baktirip ara vermiş bir üyeyim 3-4 sene önce çıkan fallarim sadece iki kişi bir tanesi tellerden gitmiş diğeri bir yolun var da. İki aydır tekrar fal baktirmaya başladım hisli demet hayat kahini durrin arbel bunlara baktirip memnun olan var mi
Yok biri tellwe Banu Yılmaz kelimesi kelimesine tüm falları çıkmış artık yok bulamadim diğeri Serkan Tek. Rezzan Fama Aylin uzun vadede çıkmamış.Kimdi iki falcı? Bir yolun vardaki Rezzan Abla mi?
Merhaba ben melekenerjisi nin baktığı falı beğendim buarada deneyebilirsinizKahve falı sedviyorum nedense tarot ile pek aram yokama baktırmışlığım da çok da şu sıra srekli fincan çeviriyorum çok baktırasım geldi
melekenerjisi bende anlık çok iyi biliyor. gelecek icin de bazi dediklerini yasiyorum ama cikmayan kisimlari da var. ama sanirim aktif degil hesabini bulamadim bugun.Merhaba ben melekenerjisi nin baktığı falı beğendim buarada deneyebilirsiniz
Fal sepeti Gozdenur öneririm yeni kesfim iyi bakıyor kahve atabilirsin .Merhabalar eskiden çok fal baktirip ara vermiş bir üyeyim 3-4 sene önce çıkan fallarim sadece iki kişi bir tanesi tellerden gitmiş diğeri bir yolun var da. İki aydır tekrar fal baktirmaya başladım hisli demet hayat kahini durrin arbel bunlara baktirip memnun olan var mi
yillar once tellwede bakim yapiyordu. bana soyledikleri cikmamisti ama anlik olarak cok iyiydi gercekten.Fal sepeti Gozdenur öneririm yeni kesfim iyi bakıyor kahve atabilirsin .
Evet bynbyn ve hislinin dediği gibi olumsuz sonuçlandı :)Evet bayağa detaylı uzun baktı bana da ilk olumsuz dediği fal çıktı bu arada. İkincide de başka bir şey için olumsuz konuştu onu bekliyorum şimdi. Hisli olumsuz konuştu onun gibi ama kahinabla ve melekenerji olumlu konuştu.
hiç deneme bence tam atmasyonMerhaba Tellwe Hayatkahini baktirip dediği çikanlar var mı enerjisini çok sevdim fakat kendisine ulaşmak zor bir de fal çıkar mı bilmiyorum
kesinlikle katiliyorum.hiç deneme bence tam atmasyon
Teşekkürler görüş için. Wwelanur01 e attım durumu bildi çıkmadan bir şey diyememhiç deneme bence tam atmasyon
Demet bende bilemedi 2 yil gecti ara ara baktrfim sadece moral veriyorSerkan Tek hep olumsuzdu ama 5 sene öncesine baktım tüm falları çıkmış yine fal attım gine olumsuz artık cikmasa iyi olur. Demet çok olumlu durrin arbel çok olumlu bunlara iki aydır baktiriyorum Ekim diyorlar göreceğiz
Sürekli de sıra varDemet bende bilemedi 2 yil gecti ara ara baktrfim sadece moral veriyor
Moral veriyor sadeceSürekli de sıra var
Tamamen yalan bana 1 ay arayla arada uçurum olacak kadar 2 zıt fal baktı hicbsey cikmadiMerhaba Tellwe Hayatkahini baktirip dediği çikanlar var mı enerjisini çok sevdim fakat kendisine ulaşmak zor bir de fal çıkar mı bilmiyorum
Hepsi öyleMoral veriyor sadece