- 25 Ağustos 2022
- 65
- 60
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.321
Ben dileğe attım fena değildi harf falan verdi uygun fiyatlı dene istersenKizlar sormak istiyorum size. Tellwede daha Kimi önerirsiniz? Nokta atisi olan? Alcerutneratfalci deneyen var mi aranizda?
Bende de çıkmamıştı uzaktan yakından.Bende cikmadi
Sifaver baktiram dedim 1 gun bekledi fal saniriBende de çıkmamıştı uzaktan yakından.
Çoklu hesap diyolar onaAltincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
uzak durunAltincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
Harfler tuttu mu?Ben dileğe attım fena değildi harf falan verdi uygun fiyatlı dene istersen
Niçin slklntlLl bı durum mu varuzak durun
Altincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
Altincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
Bizlerde bilelim varsa ama ben bugün baktırdım kısaydı ama sadeydi birde ilişkim kotu bitti ama iyi dedi ilişki bitti uçtu gittiNiçin slklntlLl bı durum mu var
Baktırmıştım geze geze fal yorumluyor eh işte kıyıdan köşeden dolanarak bişeyler anlatıyor kendince çok bişeyde bilemedi herkes o kadar bakabilir bence.Altincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
Geze gezeBaktırmıştım geze geze fal yorumluyor eh işte kıyıdan köşeden dolanarak bişeyler anlatıyor kendince çok bişeyde bilemedi herkes o kadar bakabilir bence.
Kimleri beğendiniz orda çıkanlar var mı?Ben tellweyi yeni keşfettim 10 kişiyi denedim ama burda anlamadığım bir durum var sistemde iki yada üç bilemedin 4 falcı yoğun har har fal bakıyorlar özellikle demet8888 kahinabla hiç fal eksilmiyor günlük sayıları yüksek bakıyorlar hisli bakıyor arkadan mucize his az az. hepsine baktırdım ama ne bukadar çeken hic anlamadim sistemin kendi falcisi değildir umarım bende burda biseler öğrenecegim
Evet Aslında şuan çikan yok ama ben hiç bişe demeden canli fala gittim kahinablaya kadin olumsuz dedi ilşkime aldatildigimi söyledi ilişki olmaz gibi konuştu bende sinirlendim iade istedim üzülmüştüm tekrar olur diye umudum var dı gerçektede öylede ilişki ayni idi lakin meslegimi söyledi bildi.iade etmedi ama sonra pişman oldum.ama özür diledim tekrar evet canli fali terapi gibi yani tekrar danişdim ama anladimki ilişki zaten yokmuş gözüm açildi sayesinde.bir kaç şey söyledi onu bekliyecegim bildigi için degil dogrusöylediği için sevdim kendisini.hisliye giitti çok güzel olacak başlangiç var dedi ortada erkegim yok amaKimleri beğendiniz orda çıkanlar var mı?