tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba arkadaslar
Yillardir tellwede fal baktirdim almanyada yasiyorum
Kac yüz Euro harcadim Türlü türlü fal sitelerinde ve yesil cingene haric hic bir falci bilemedi emin olun HEPSINE baktirdim. Enerji uyumunu yakalayabildigim yesilcingene Artik sitede yok. Tavsiye üzere istanbulda 300 tl Kahve fali bakan bir beye yolladim ve cok memnunm kaldim söylediklerine birebir yasiyorum. Ilgilenen varsa bana özelden yazabilir. Ama Yemin ederim tellwe felan bos isler bosuna harcamayin derim yazik olur.

Altincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç
Altincihisleriolan diye bı falcı var atan oldu mu ona hiç

Niçin slklntlLl bı durum mu var
Bizlerde bilelim varsa ama ben bugün baktırdım kısaydı ama sadeydi birde ilişkim kotu bitti ama iyi dedi ilişki bitti uçtu gitti 🥺 korkulcak bir falcı değil abartılı değil ama bişe bilmedi sadece .ben burda elestiriyorum ama falcilarin bir kısmını denedim bilenler net cvp veren var tabiki 👍

Ben tellweyi yeni keşfettim 10 kişiyi denedim ama burda anlamadığım bir durum var sistemde iki yada üç bilemedin 4 falcı yoğun har har fal bakıyorlar özellikle demet8888 kahinabla hiç fal eksilmiyor günlük sayıları yüksek bakıyorlar hisli bakıyor arkadan mucize his az az. hepsine baktırdım ama ne bukadar çeken hic anlamadim sistemin kendi falcisi değildir umarım bende burda biseler öğrenecegim 😂🥰

Ben tellweyi yeni keşfettim 10 kişiyi denedim ama burda anlamadığım bir durum var sistemde iki yada üç bilemedin 4 falcı yoğun har har fal bakıyorlar özellikle demet8888 kahinabla hiç fal eksilmiyor günlük sayıları yüksek bakıyorlar hisli bakıyor arkadan mucize his az az. hepsine baktırdım ama ne bukadar çeken hic anlamadim sistemin kendi falcisi değildir umarım bende burda biseler öğrenecegim 😂🥰
Kimleri beğendiniz orda çıkanlar var mı?

Kimleri beğendiniz orda çıkanlar var mı?
Evet Aslında şuan çikan yok ama ben hiç bişe demeden canli fala gittim kahinablaya kadin olumsuz dedi ilşkime aldatildigimi söyledi ilişki olmaz gibi konuştu bende sinirlendim iade istedim üzülmüştüm tekrar olur diye umudum var dı gerçektede öylede ilişki ayni idi lakin meslegimi söyledi bildi.iade etmedi ama sonra pişman oldum.ama özür diledim tekrar evet canli fali terapi gibi yani tekrar danişdim ama anladimki ilişki zaten yokmuş gözüm açildi sayesinde.bir kaç şey söyledi onu bekliyecegim bildigi için degil dogrusöylediği için sevdim kendisini.hisliye giitti çok güzel olacak başlangiç var dedi ortada erkegim yok ama🥰onada saygim var mucizehise gittim eh güzel yorum ama kısaydi.demet8888 evet oda dogru bilgiler verdi güzel yorumlamiş olumsuz demiş ama motive oldum .shayla dün gittim olumlu demiş çok ümüt vermiş yapacak birşey yok ama bu sitede hakkini veren degim iki kişi ben bilinçli olarak olumsuz oldugunu biliyorken sadece çare gibi oldu bana güzel duymak istedim ama hiç kimseye kötü yorum yapmam

Merhaba arkadaşlar, hisli27 ve Yasmn47 vadeleri bugün itibariyle doldu ve dedikleri şey olmadı. Aynı vadeleri vermişlerdi. Bunun dışında başarılıydılar ama gelecek çıkmadı. Bilgi vermek istedim. Artık fal baktırırken vade vermeyin diyeceğim insan beklentiye giriyor gerek yok.

telwe hiç kullanmadım ama tarot baktırdığım bi kız var. ben baya memnunum, yuzde yuz tutturdugu da oldu, yada enerji olarak mesela atıyorum arıycak dese mektup atıyor. bugun ve geçmiş full ama. 4 kez baktırdım ben. belki reklama falan giriyodur burdan adını yazmıyım yeniyim forumda sorun olmasın. hatta kızın youtube kanalı da var

merhabalar, başlığı takip ediyorum. kısaca ben de kendi deneyimimi aktarmak istedim. uzun zamandır tellwede fal baktırıyorum ancak şimdiye kadar baktırdığım neredeyse hiç kimsenin falı çıkmadı. şu an en aktif ve popüler olanların yorumları da dahil. (hisli, kahinabla, demet gibi) geçmiş ve anı dahi bilemeyen de çok kişi var, sakız falı gibi yorumlayanlar. ama geçmiş ve anı iyi bilenler de var ve bunların kehanetleri de çıkmıyor genellikle. ben bu yüzden zaman vermek yerine geleceğin değişken olabileceğini de hatırlatan, gelecek hakkında çok keskin konuşmayan iki falcı deneyimledim. melekenerjisi ve kalbimdeki ayna. tellwe dışında falbahçem isimli bir siteden dirmit isimli falcıya baktırdım. vermiş olduğu vade tutmadı. yorumlarda herkes çok memnundu. herkesin herkesle enerjisi tutmuyor bu bir gerçek.

Ben çok memnunum gerçekleri söyleyen falcılar var evet olumluda olumsuzda iki falcı var demet8888 kahinabla kiside sistemde popüler ben olumsuz dedikleri için linç ettim başta falllarinda ha sıkıntılarımdan kurtuldum sevdim hisliyede gittim yani netlik yok ama kötü bisede yok.melek enerjisi olmadı hiç boş . bence bukadar aktif olmaları onların demekki bazı şeyleri bilmislerki tutulmuş sistemde falcılık yapiyorlar .bu arada mucize his birşey demişti dün oldu hakkını yemem ronan salladı baya 😞😞😞😞 geleceği kimse bilemez🙏 insanlar değişken ama benim favori falcim artık iki kişi 👍

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır güncel olarak burayı takip ediyorum tellwede fal baktırmak için bir yalvarmadığım kaldı, tüm falcılar ya falı bekletiyor ya da falı iptal ediyor

X