- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.281
Kahve canimNe. Baktırdınız kahve tarot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve canimNe. Baktırdınız kahve tarot
Bana daha çok an'ı yorumlamış bu da işime geldi çünkü gelecek muallak zaten kader değişken anın doğru yorumlanmasini çok değerli buluyorum bu yüzden.kuzenim deatti ona kahve onun da terfi durumlarını,bunun hemen olmiycagini ve hayatında biri olmadığını falan bilmisVadesi tuttu mu? Çok kısa bakmış bana daha çok gelecek cümleleri var gerçekleşmeden bilemeyeceğim iyi mi kötü mü diye. O yüzden merak ediyorum:)))
2 yil icinde 3 kere baktrdim hic biri tutmadiDemet8888 de hala bu kadar sıra olması normal mi ya, 15 kişi var şaka gibi
En son şöyle güzel olacak böyle şahane olacak deyip gönderiyordu herkesi diye hatırlıyorum, ilginç gerçekten...
1 kere baktırdım o da çıkmadı zaten ama bu kadın kaç kere konuşuldu burada ve burası da takip ediliyor birçok insan tarafından. Ona rağmen talep sayısı şaşırtıcı. Neyse kendileri bilirler tabii2 yil icinde 3 kere baktrdim hic biri tutmadi
Sayfaya olumsuz yorumunuzu yazsaydınız bari kimse kandırılmazdı ,ben yazmıştım sayfasına zamanında ,hoş hep olumlu yorum bekliyorlar, olumsuz oluncada çok zorlarına gidiyor açık ortaya çıktı diye :))))2 yil icinde 3 kere baktrdim hic biri tutmadi
Arkadaslar merhaba,2 bucuk ay önce bir aşka dustum..Aşk da iyi gitmeyince yillardir ara verdigim fal baktirma olaylarina yeniden giris yaptim..Cunku hoslandigim cocuk anlamsiz bir sekilde iletisimi kesmisti ve ben acı cekiyor ve hicbir cevap alamiyordum.Allah insani caresiz birakmasin,caresiz hissettikce ve aşk acısı cektikce bu batağa girdikce girdim. Fal sepeti ve Tellwe'de 30 a yakin fal baktirdim..Kendimi engelleyemiyorum..Simdi bu baslikta sizlere bu 30 a yakin fal deneyimimi ve kimlerden uzak durmaniz gerektigini anlatacagim..Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
UZAK DURULMASI GEREKENLERArkadaslar merhaba,2 bucuk ay önce bir aşka dustum..Aşk da iyi gitmeyince yillardir ara verdigim fal baktirma olaylarina yeniden giris yaptim..Cunku hoslandigim cocuk anlamsiz bir sekilde iletisimi kesmisti ve ben acı cekiyor ve hicbir cevap alamiyordum.Allah insani caresiz birakmasin,caresiz hissettikce ve aşk acısı cektikce bu batağa girdikce girdim. Fal sepeti ve Tellwe'de 30 a yakin fal baktirdim..Kendimi engelleyemiyorum..Simdi bu baslikta sizlere bu 30 a yakin fal deneyimimi ve kimlerden uzak durmaniz gerektigini anlatacagim..
Genişletmek için tıkla...
Sizi ilgilendirmez.işine bakBu kullanıcının içeriğini görmezden geliyorsunuz. Göz Ardı Edilen İçeriği Göster
Ahahahah bilmiyor ablası öğretir mune birazdanBu kullanıcının içeriğini görmezden geliyorsunuz. Göz Ardı Edilen İçeriği Göster
Ya kahhar ya kahharUZAK DURULMASI GEREKENLER
* TELWE =Kahinabla =Kadın tam bir yalancı,basiortulu bir ablamiz,fal bakarken dini ogeleri kullanip ,bol bol din istismari yapiyor ve Allah kitap diyip tamamen yalan ve yanlis bir fal bakiyor..ve profilinde yaziyor ki kendime guvenirim..Kendine guvenen insan bana şartli fal atti ,rezil falına puan veremiyim diye.Ne anı, ne gecmisi bilemedi yani fal tamamen sallamasyondu..."Adama adım at " "senin duygularini bilmiyor"dedi oysaki ben zaten o adımı faldan 10 gun once atmis ve duygularimi aciklamistim ve o kisi tarafindan engellenmistim.Yani tamamnen yanlis bir faldi..Telwe ye mesaj attim..bu kadin din allah kitap diyip insanlari kandiriyor dedim..Birsey yapamacaklarini soylediler..YANİ TELWE,FALIN F SİNDEN ANLAMAYAN SADECE DUA EDEREK FAL BAKTIGINI SANAN BIR YALANCIYI SITESINDE BARINDIRIYOR..KAHINABLA SEN BIR YALANCISIN!
Arkadaslar merhaba,2 bucuk ay önce bir aşka dustum..Aşk da iyi gitmeyince yillardir ara verdigim fal baktirma olaylarina yeniden giris yaptim..Cunku hoslandigim cocuk anlamsiz bir sekilde iletisimi kesmisti ve ben acı cekiyor ve hicbir cevap alamiyordum.Allah insani caresiz birakmasin,caresiz hissettikce ve aşk acısı cektikce bu batağa girdikce girdim. Fal sepeti ve Tellwe'de 30 a yakin fal baktirdim..Kendimi engelleyemiyorum..Simdi bu baslikta sizlere bu 30 a yakin fal deneyimimi ve kimlerden uzak durmaniz gerektigini anlatacagim..
Nerde reklam..? Benimki kötüleme ve uyari once oku sonra yorum yap..Okuma anlaman mı kıt?Reklam yapma
Adama açılmışsınız adam hayır deyip engellemiş daha niye fal yolluyorsunuz ki? Falcı ne diyecek bu noktadan sonraoysaki ben zaten o adımı faldan 10 gun once atmis ve duygularimi aciklamistim ve o kisi tarafindan engellenmistim
Dogru diyorsun da işte kafamda deli sorular isin icinden cikamadim..Adam da net cevap vermedigi icin bu adam neden boyle yapti diye anlamak istedim.Adama açılmışsınız adam hayır deyip engellemiş daha niye fal yolluyorsunuz ki? Falcı ne diyecek bu noktadan sonra
Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
UZAK DURULMASI GEREKENLERtıkla...
Ben teşekkür ettim sadece. kendisine dedim olmadi diye sonuc boyle böyle. Guzel destek oluyor sadece size buhranli dönemlerde oSayfaya olumsuz yorumunuzu yazsaydınız bari kimse kandırılmazdı ,ben yazmıştım sayfasına zamanında ,hoş hep olumlu yorum bekliyorlar, olumsuz oluncada çok zorlarına gidiyor açık ortaya çıktı diye :))))
Internette imgt bi kadin var o bayagi bilgili gibiKızlar el falını bilen var mı
Hisli27 ye de melek enerjisine de baktırdım. İkisini de begendim. Bana paralel hatta karşı tarafın karakter analizinde hemen hemen aynı şeyleri söylediler. İyi yorumcular anı biliyor ve iyi karakter analizi yapıyorlar. Ama bence gelecek meçhuldür.Bilinemez ve değişkendir...Gelecekle ilgili söylenenlere ben pek takılmıyorum çünkü hepsi tahmine dayalı, gelecek değişebilir yani...Hisli27 ve melekenerji birbirinin zıttı şeyler söyledi. Sizce hangisi daha iyi? Çıkanlar var mı? Buarada hisli27 nin analizleri birebir doğruydu neredeys
Tellwe’de uzun zamandır fal baktırıyorum. Yaklaşık 4 yıl oluyor.
Kahinabla’nın söylediklerinin çoğu tuttu ve insan olarakta tatlı birisi olduğunu düşünüyorum. Ona baktırmaya başladığımdan beri her şey tek tek çıktı. Ve ne zaman canlı fala girsem hep bana pozitif enerji verdi. Fal sonrası kendimi iyi hissettim. Çoğu falcıda bu durum söz konusu değil.
Buna ek olarak MucizeHis aynı şekilde biraz fazla pembe tablo çiziyor ama bana baktıklarının çoğu tuttu.
Bir de DurrinArbel var fal gibi değil direkt yıldız haritalarını, gezegen konumlarını yorumlayarak bakım yapıyor. Ondan da memnun kaldım.
Buna ek olarak burada tellwede falcı olup başka falcıları karalamak için profil açan ve insanlar bulunuyor. Bu kişileri nasıl bildirebiliriz? Gerçekten yapılan hoş değil ve çirkefçe.
Durrinarbele baktırdım ben de beğendim kızlarHisli27 ye de melek enerjisine de baktırdım. İkisini de begendim. Bana paralel hatta karşı tarafın karakter analizinde hemen hemen aynı şeyleri söylediler. İyi yorumcular anı biliyor ve iyi karakter analizi yapıyorlar. Ama bence gelecek meçhuldür.Bilinemez ve değişkendir...Gelecekle ilgili söylenenlere ben pek takılmıyorum çünkü hepsi tahmine dayalı, gelecek değişebilir yani...
Telwe'de anı iyi bilen ve sorduğun kişiyi iyi analiz eden yorumcular: Sardunya,Hisli 27,Melekenerjisi ,ve Ronan....Ronan'ın ayrıntılı ve tane tane açıklayan özenli fallarını çok begendim.Ronan aldığı parayı hak eden bir yorumcu.
Kahve falında ise Durrin hanımı tavsiye ederim.Kahveyi güzel yorumluyor...
Cok pahalıDurrinarbele baktırdım ben de beğendim kızlar
Fal evinde serta yılmaz var çok memnun kaldım benAranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
600 lira…Fal evinde serta yılmaz var çok memnun kaldım ben