tellwe.com'da bakılan fallar!

Son bir güncelleme yaparsam tellwede:
Medyumaysemm diye biri herşeyi bilmis simdi baktim hesap yok
Shayla herşeyi bilmiş sadece aşkta bazı şeyler çıkmamış
Nurhayat10 diye bir ablamiz çok çok iyi bilmiş
Çakilan çok var yazicam bir ara

Shaylaua baktirdim ama bilemedi 1 yil oluyordur dedigi cikmadi hic
Medyum aysem bakam bi

Bende de cakilan cok demet88 kahinabla mihiriye vardi cakildi bilemediler
Olivia seruven shayla bilemedi
Aklima gelen bunlar gercek kahinde bilemedi 2 yyloluyor olan eden yok dediklerimde bazilari hic tutmadi hele

Bende de cakilan cok demet88 kahinabla mihiriye vardi cakildi bilemediler
Olivia seruven shayla bilemedi
Aklima gelen bunlar gercek kahinde bilemedi 2 yyloluyor olan eden yok dediklerimde bazilari hic tutmadi hele
Galiba kimimize çıkan bir digerimize çıkmıyor,hep diyorlar ya zaman değişken enerjiler değişken gerçekten öyle oluyor.seruven 2014 yılı gibi çok iyiydi sonradan sanırım enerjisi düştü kitap falı gibi bişey bakiyodu.ama şimdiye kadar gördüğüm en efsane kişi biryolunvar fama.cok pahalandigi için artık atamiyorum

Kesinlikle enerji meselesi, Famaya 1 kere baktırdım inanılmaz negatif bir yorumdu ve hiçbir dediği çıkmadı şükür ki ama beğenen de çok gerçekten.
Serüveni de kitap falı çok övüldüğü için denemiştim o da çıkmadı.

Merhabalar herkese,
Yillar evvel siginagim haline getirdigim buraya bir ses vernek istedim. Kac yil oldu bilmiyorum araya cook sey girdi. Umarim herkes iyidir.

Ben fal birakmayi biraktim elbette yillar once. Hayatim su an guzel ve duzgun gidiyor. Falcilarin cogunun soyledigi gibi her sey duzeldi cok sukur. Ben de degistim elbet cok yasla yasanilmislikla ogrendiklerimi gelistirdim biraz :)
Ses veren cikacak mi, bilmiyorum kaciniz buradasiniz.Umarim hayat istediginiz gibi gidiyordur. Unuttuklarim da vardir.
Kimler var kimler yok eskilerden bilmiyorum ama etiketleyeyim bakalim ne olacak.

ncarenot sen yoksun biliyorum ama etiketlemsem olmaz ki :)
philly
MissCherryBlossom sen buradasindir hala.kesin :) nasil gidiyor hayat?
capella79
Nilufer_4U hala blog yazmiyorum :)))
antonie
B Bones and Stones
@gelpisipisipisii
L Lepis75
Mavikurdele10
nilmil
S Salsa80
L Lepis75
dodude
Umutlu1988 ve yes happy35 kullanici isimlerimizi pozitif hale getirdigimiz gun dun gibi aklimda :)

Tanimadiklarima da merhaba elbette :)
Hepinizin sadece olumlu fallari tez vakitte ciksin! Benim yaptigim gibi ucana kacana atmayin diye tavsiyemi de ekleyeyim hemen :)

O zaman sizden bir tavsiye mi alsak? :)

O kadar uzun zaman oldu ki buralarda sonra neler oldu.neler yazildi bilmiyorum. Zamaninda bana herkes 3 4 ay vade vermisti. Tellwe'ye giris yaptim dun. Kendi adima bir zaman yolculugu gibiydi ama o kadar cok ki hangi birini okuyayim. Hizli goz attigimda banuyilmaz ve blackpearl dikkatimi cekti. Cunku ikisi de vadeyi uzatmislar ve 2017 degil 2018 ve sonrasi demisler. Bu anlamda vadeleri tuttu diyebilirim. Bana her falci (1 tanesi haric) hep olumlu konusmustu. Ben hep vadelere takildim cok. Buraya uye olan falcilar da vardi caktirmadan kendini oneren falan filan. O yuzden verdigim.isimlerle ilgili son yillarda ne olmus bakin lutfen. Ben eskiyi yaziyor konusuyorum su anda.

Bir ara daha detayli yazmaya calisirim ama belki de cogu baktirdigim falci zaten yoktur artik tellwe'de. Bir kac tanesi aslinda vade vermeden detayli guzel analizler ve ongoruler sunmus ama ben o zamanki can havliyle vade vermeyene itibar etmedigumden aklimda bile kalmamis, simdi okuyunca begendim.

Merhaba kızlar bu forumda bu hesapla ilk yorumum. Daha önceki hesabımı pasifleştirmiştim az çok yıllardır dönem dönem fal baktırırım. Binnaz abla, byv, falsepeti, tellwe… bastırdığımda bu uygulamaları tercih ediyorum ancak Binnaz abla falsepeti vs çok pahalandığı için bu dönem tellweye yöneldim. Öncelikle fal enerji işi olduğuma inanıyorum bana uyan size uymayabilir yine de deneyimlerimi paylaşayım bu 5-6 aylık süreçte size de fikir olsun istedim.
Tellwe
Ronan: Kızlar bana ronanın ilk falı çıkmıştı kendisine 2021’de baktırdım ilk kez. Daha sonra enerjim uyuştu ve daha sonra da çok yorum aldım. Kişilik ve anlık durum analizleri çok iyidir. Ronan gelecek hakkında kesin şu olacak bu olacak gibi yorumlar yapmıyor. Ama o kadar uzun ve detaylı anlatıyor ki aldığı kredileri hakettiğini düşünüyorum. İnsan olarak da paragöz değil emek veriyor. Ve benim enerjim uyduğu için çoğunlukla olaylar öngördüğü gibi gerçekleşti.
Hisli27: Bana çıkan anlık durumu karşı tarafın kişiliğini kitap gibi okuyan bi yorumcu. Bana falları çıkıyor. Burda çıkmayan ve memnun kalmayan olmuş ama kendisi ilgili ve nokta atışları yapıyor. Özellikle son çıkan falında kimsenin bilemediği ve benim ihtimal bile vermediğim bi şeyi bildi.
Aurafortune: bi kere baktırdım. Dediği gibi ilerledi süreç yani bilmiş oldu. Ama kararsızım kredisi yüksek ve çok uzun yazmıyor bilginiz olsun.
Melek enerjisi : pembeci değil çok gerçekçi yorumluyor bikaç ay önce baktırmıştım bilmiş sorduğum durumu direkt. Karşı tarafın düşüncelerini de bilmiş
Sezgilsu: bilemedi çok pembe bir tablo çizdi hiçbir şey tutmadı
Akay35: süreç onunda dediği gibi olmadı ama anlık süreçte bildiği şeyler oldu. Ailevi durumlarla ilgili bir yorum yapmıştı o çıktı mesela ama asıl sorduğum konuyu bilemedi
Kkedi: kendisinden uzun aralıklarla iki kere yorum aldım. İkisinde de gelecekle ilgili kesin konuşmuyor anlık durumda iyi Şuan kaç kredi oldu bilmiyorum ama çok yüksekse değmez biraz da kısa bakıyor
kalbimdekiayna: yeni baktırdım gelecek için beklemede. Karakter analizi vs iyiydi ama çok şaşırdığım bi şey söylemedi
shayla: yeni baktırdım anda iyiydi gelecek beklemede
acacuze: kararsızım, kariyer için bildiği şeyler olmuş. Harf vermiş. Arkadaş arasında bakılan fal gibi bir üslubu var yani yol çıkmış vs deriz ya öyle bi fal ama dediği 3 şey olmuş gariptir ki
Yasmn47: kredisine göre uzun bir yorum aldım kendisinden. Karakter analizi iyi. Harf vermiş. Sorduğum konuyla alakalı zaten olumsuz konuştu öyle de oldu. Bi şey için 6 ay sonra dedi henüz vadesi dolmadı beklemedeyim
helenakademi: nokta atışları oldu özellikle benim bilmediğim bi şey söyledi falda sonradan öğrendim gerçekten öyleymiş. Ama olumlu konuşmuştu sonuç olarak bilemedi
Medyumhestia: beğenmedim. Nokta atışı vs yok zaten dediği gibi ilerlemedi süreç
Nurhayat10: yeni baktırdım kısa bi faldı. Kişilik olarak bilmiş bir de büyü yapıldığından falan bahsetmiş. Herkese böyle mi diyor bilmiyorum artık
Sariella: anda bildiği şeyler nokta atışları vardı. Yeni baktırdım o yüzden beklemede gelecek
Superpower: net konuşmadı bu da. Şöyle yaparsan şöyle olur böyle yaparsan böyle olur gibi konuşmuş. Kişilik olarak bilmiş
Maviyakamoz: ve beni gerçekten şaşırtan bi yorumcu. Ben maviyakamozdan seneler önce başka biri için yorum almıştım. Aşırı olumsuz konuştu burda problem yok ama dan dan her şeyi söylüyor Tokat gibi. Dediği gibi de oldu. İkinci sefer de korka korka fal attım yine olumsuz konuştu ve süreç tamamen dediği gibi ilerlemiş. Kısa ve öz bakıyor.
Alesie: dediği bi şey olmuş. Ama şöyle olacak diyip olmadığı şeyler de var. O nedenle kararsızım. pembeci değil
ashafalxi: kötü bi yorumdu benim sorum üzerinden 3-5 cümle bir yorum yapmış fal bile denemez
Bolivia: kişilik analizi anlık durumu iyi. Gelecek için bi şey dememiş yüz falı atmıştım burda göremem demiş ama ihtimalleri sıralamış fena değildi
Wwwelanur: saçma sapan bir faldı 3-5 cümle pembe tablo
hislerenerji: sonucu bilmiş süreç için de dediği bazı şeyler oldu ama verdiği vadeden çok sonra gerçekleşti
Spirituel777: bilemedi yani hem de hiç pembeci diye düşünüyorum
alcerutneralfacı: çok kötüydü sorum üzerinden yürümüş kısa bi fal
sardunya: sardunya bende anda biliyor ama gelecek hiç çıkmadı yine çıkmamış
Aytence: karşı tarafın düşüncelerini bilmiş. Ama sonucu bilemedi
Medyumbugra: kendinden çok emin konuşup hiçbir şey bilemedi tavsiye etmem nokta atışı falan yok
tılsım6: ilk falı çıktı ikincisi çıkmadı
Bella_22: bildiği şeyler oldu ama süreç onun dediği gibi ilerlemedi sonucu bildi sadece

Bi de bana Rezzan abla çıkar kızlar. Anlık durumu nokta atışları olur genelde. Ondan da ara ara yorum alırım. Başka falcıların bilemediği şeyi bildiği oldu. Kişilik analizi iyidir.

Merhaba ben 3 ay önce baktirmisim bı çok şey dediği gibi gelişmiş akişı ve geçmişi iyi biliyor kişilik analizi de iyi.yine baktırdım beklemedeyim,boş diil o kadın bence
Vadesi tuttu mu? Çok kısa bakmış bana daha çok gelecek cümleleri var gerçekleşmeden bilemeyeceğim iyi mi kötü mü diye. O yüzden merak ediyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…