- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.221
Fal gönderdim 1 gun sonra sartli fal dedi onada peki tamam dedik 2 gun oldi bakmaďi bende iptal ettim. ama eski yorumlarda biri patlamis demis. Bende kalbimdeki ayna yada ceymss onu dusuniyorum the yasmine baktiran varmi acabaMerhaba baktırdınız mı simaytekine?bende merak ediyorum onu yorumlarda çok övmüşler fal baktıranlar.
Baktıramıyoruz ki hep geri iade oluyor zaman aşımına giriyorFal gönderdim 1 gun sonra sartli fal dedi onada peki tamam dedik 2 gun oldi bakmaďi bende iptal ettim. ama eski yorumlarda biri patlamis demis. Bende kalbimdeki ayna yada ceymss onu dusuniyorum the yasmine baktiran varmi acaba
The yasmine ben baktırdımFal gönderdim 1 gun sonra sartli fal dedi onada peki tamam dedik 2 gun oldi bakmaďi bende iptal ettim. ama eski yorumlarda biri patlamis demis. Bende kalbimdeki ayna yada ceymss onu dusuniyorum the yasmine baktiran varmi acaba
NasildiThe yasmine ben baktırdım
Zaten şu şartlı bakım sıkıntı iyi olmuş iptal etmen canım.Fal gönderdim 1 gun sonra sartli fal dedi onada peki tamam dedik 2 gun oldi bakmaďi bende iptal ettim. ama eski yorumlarda biri patlamis demis. Bende kalbimdeki ayna yada ceymss onu dusuniyorum the yasmine baktiran varmi acaba
10 kredi sonuçta cok bisey beklemmek lazım onun için flyat performansNasildi
Yasmin47 var 10 du 30 kredi yapmis ben 3 kere fal gonderdim 3 de zaman asimi oldu10 kredi sonuçta cok bisey beklemmek lazım onun için flyat performans
Bende 4 5 kere gonderdim zaman aşımı oldu daha da gönderiyorum elbet olacak bu azimleYasmin47 var 10 du 30 kredi yapmis ben 3 kere fal gonderdim 3 de zaman asimi oldu
Cunku bakmıyor yeni geleni deneyelim amaBu psişik hatina baktiran varmi puani iyi ama yas diye biri var acayip baktirmis yorumlarda hep o var biraz takildim.birde yeni biri gelmis sinemle tarot
Yasmin47 hala baktiramadim
o gereksiz sitede kredim var kime harcıyım diye düşünüyodumBu psişik hatina baktiran varmi puani iyi ama yas diye biri var acayip baktirmis yorumlarda hep o var biraz takildim.birde yeni biri gelmis sinemle tarot
Yasmin47 hala baktiramadim
Sinemle tarota muo gereksiz sitede kredim var kime harcıyım diye düşünüyodumdeniyim hemen
DeneyelimCunku bakmıyor yeni geleni deneyelim ama
ikisinede psisigede baktırabilirim kredim ikisinede yetiyoSinemle tarota mu
Baktırdıktan sonra yorumlarınızı bekliyorumikisinede psisigede baktırabilirim kredim ikisinede yetiyo
Bende merak ettim psisik hatunla sinemle tarotuBaktırdıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum
Memnun kalmadım sinemden denedimDeneyelim
Bende fal atmıştım geri aldım simdi. Bir psisikhatun kaldiMemnun kalmadım sinemden denedim
Onada ne biliyiym burada hiç ismi geçmedi iyi olsa bilirdikBende fal atmıştım geri aldım simdi. Bir psisikhatun kaldi