tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba baktırdınız mı simaytekine?bende merak ediyorum onu yorumlarda çok övmüşler fal baktıranlar.
Fal gönderdim 1 gun sonra sartli fal dedi onada peki tamam dedik 2 gun oldi bakmaďi bende iptal ettim. ama eski yorumlarda biri patlamis demis. Bende kalbimdeki ayna yada ceymss onu dusuniyorum the yasmine baktiran varmi acaba

Fal gönderdim 1 gun sonra sartli fal dedi onada peki tamam dedik 2 gun oldi bakmaďi bende iptal ettim. ama eski yorumlarda biri patlamis demis. Bende kalbimdeki ayna yada ceymss onu dusuniyorum the yasmine baktiran varmi acaba
Baktıramıyoruz ki hep geri iade oluyor zaman aşımına giriyor

Reactions: Cac
Zaten şu şartlı bakım sıkıntı iyi olmuş iptal etmen canım.

Reactions: Cac
Bu psişik hatina baktiran varmi puani iyi ama yas diye biri var acayip baktirmis yorumlarda hep o var biraz takildim.birde yeni biri gelmis sinemle tarot
Yasmin47 hala baktiramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…