- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.201
Anladım simay tekin kaldi ozaman merak ettiğim artik teşekkür ederimMerhaba Birsen’e baktırmıştım birkaç yol önce beğenmemiştim genel yorumlar yapmıştı.
Yasmn47 yi denediniz mi?Anladım simay tekin kaldi ozaman merak ettiğim artik teşekkür ederim
yasmn47 ye boşuna fal atmayın öyle günlerce bekletiyor sonra kapatyıor sonra tekrar açıyor :)Yasmn47 yi denediniz mi?
Attim 2 kere zaman asimi oldu simdi yine attim10 tlden 30 tlye cikmis deneym dedim 1 gun gecti hala yok esrarengiz oluyorYasmn47 yi denediniz mi?
Evt 10 tl idi kaldirdi ruya yorumu yapti onida kaldrdi 30 tl ye fallar getirdi beklyorz ne cikacakyasmn47 ye boşuna fal atmayın öyle günlerce bekletiyor sonra kapatyıor sonra tekrar açıyor :)
Merhaba baktırdınız mı simaytekine?bende merak ediyorum onu yorumlarda çok övmüşler fal baktıranlar.Anladım simay tekin kaldi ozaman merak ettiğim artik teşekkür ederim
Yok baktirmadim henuzMerhaba baktırdınız mı simaytekine?bende merak ediyorum onu yorumlarda çok övmüşler fal baktıranlar.
Bakritırırsanız görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim olumlu olumsuz.Yok baktirmadim henuz
Tabi kiBakritırırsanız görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim olumlu olumsuz.
Sinir bozucuYasmin47 yalan oldu 3 kere attim 3 de bakamadi zamanasimi artik önümüzdeki fallara bakacaz
Aynen resim ona aitse hissiyatli gibi duruyor bi baktirsam anlicam henuz telwede tutturan yok beni 7 8 ksye baktirdim meshurlardan gerci bén bu aralar dogum haritasina merak saldimSinir bozucu
Düzgün doğum haritasıda bakan yokkiAynen resim ona aitse hissiyatli gibi duruyor bi baktirsam anlicam henuz telwede tutturan yok beni 7 8 ksye baktirdim meshurlardan gerci bén bu aralar dogum haritasina merak saldim
4 5 tane taniyorim su karakus. nihan urel. nilaydin . ksalcioglu .bunun takipcisi cok birde. SonraDüzgün doğum haritasıda bakan yokkiburcun şu bu yüzden şöylesin diyolar bide 20 derece açın var hasta olursun çok tamam bitti
Varsa düzgün bakan meraklıyım bende tavsiyelere açığım kızlar
Bi denemek istiyorumda çok isim verdiniz hangisinde karar vermem gerek bilemedim sjcmcm4 5 tane taniyorim su karakus. nihan urel. nilaydin . ksalcioglu .bunun takipcisi cok birde. Sonra
cok bilen adam. var bana kalsa su karakuş derim yillarin astrologu intgsrm bakabilirsin ben sadece takipteyimBen baktiramam bu ara pahalilar hepsi
Biraz takipcisi ol hepsnin oye karar verBi denemek istiyorumda çok isim verdiniz hangisinde karar vermem gerek bilemedim sjcmcm
Ekonomiden onlarda etkilendi zamTellwe fiyatlara güncelleme yapmış galiba,sakız falları için bile 20 lira ödememiz gerekecek.
Arada canımız sıkılınca atıyorduk,falım alır çiğnerim daha iyiEkonomiden onlarda etkilendi zam