tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynen resim ona aitse hissiyatli gibi duruyor bi baktirsam anlicam henuz telwede tutturan yok beni 7 8 ksye baktirdim meshurlardan gerci bén bu aralar dogum haritasina merak saldim
Düzgün doğum haritasıda bakan yokki 🤣 burcun şu bu yüzden şöylesin diyolar bide 20 derece açın var hasta olursun çok tamam bitti 🤣🤣
Varsa düzgün bakan meraklıyım bende tavsiyelere açığım kızlar

Düzgün doğum haritasıda bakan yokki 🤣 burcun şu bu yüzden şöylesin diyolar bide 20 derece açın var hasta olursun çok tamam bitti 🤣🤣
Varsa düzgün bakan meraklıyım bende tavsiyelere açığım kızlar
4 5 tane taniyorim su karakus. nihan urel. nilaydin . ksalcioglu .bunun takipcisi cok birde. Sonra
cok bilen adam. var bana kalsa su karakuş derim yillarin astrologu intgsrm bakabilirsin ben sadece takipteyim 🤣🤣🤣 Ben baktiramam bu ara pahalilar hepsi

4 5 tane taniyorim su karakus. nihan urel. nilaydin . ksalcioglu .bunun takipcisi cok birde. Sonra
cok bilen adam. var bana kalsa su karakuş derim yillarin astrologu intgsrm bakabilirsin ben sadece takipteyim 🤣🤣🤣 Ben baktiramam bu ara pahalilar hepsi
Bi denemek istiyorumda çok isim verdiniz hangisinde karar vermem gerek bilemedim sjcmcm 🤣

X