- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.241
Puani iyide ayni kisi devamlı baktirmis yorumlarda o biraz dusundurucu tabiOnada ne biliyiym burada hiç ismi geçmedi iyi olsa bilirdik
50 kredim var biraz bakam kim varpsisik hatun 2 gün boyunca falımı bekletip zaman aşımı yaptı. benden sonrakileri baktı ilginç bi şekilde
sinemletarotta ordaki 5 kredilik fallar gibi beğenmedim ekstra bişi yoktu
Merhaba kullanıcı adı/şifre hatalı gibi bir yorum mu alıyorsunuz?Telwe ye giremiyorum ya surekli hata veriyor yeni adrsle alim dedim oda kayit yapmiyor gitti 50 tl
EvtMerhaba kullanıcı adı/şifre hatalı gibi bir yorum mu alıyorsunuz?
Yeni şifre isteyip şifrenizi değiştirin
Kullanmadıgim mail adresim giremiyorum maile tlf la msj attilar yine sifre yanlis diyo çıldiricimmYeni şifre isteyip şifrenizi değiştirin
O benim fallarımı hep iade etmiştiKızlar yeşil cingeneden haberi olan var mi? Uzakta gözüküyor hasta mi ayrıldı mi
Kullanmadıgim mail adresim giremiyorum maile tlf la msj attilar yine sifre yanlis diyo çıldirici
Ben benzer birşey yaşamıştım ama su falı değildi Serkan tek di sanırım kahve olabilirKizlar su falina bakan kişi geçmiş zamani görüp şimdiki zaman gibi anlatıyor olabilir mi?? Lütfen yardim
Sistemsel bir şey anlaşılan bildirmek lazım biraz bekleyin istersenizKullanmadıgim mail adresim giremiyorum maile tlf la msj attilar yine sifre yanlis diyo çıldiricimm
Kişi geçmişteki büyük bir üzüntü ve aldatılma sürecini su anki erkek arkadasimda gerceklesiyor gibi anlattı süreç bile aynı kızın tipine kadarBen benzer birşey yaşamıştım ama su falı değildi Serkan tek di sanırım kahve olabilir
Ben gönderdim bi kere iade etti yakin zamanda.enerji tutmadi dediKızlar yeşil cingeneden haberi olan var mi? Uzakta gözüküyor hasta mi ayrıldı mi
geçen dediğim gibi banada aynısını yaptı 2 gün bekletipPsisik e fal gönderdim iptal etmis islerim yogun diye. Sanirim o da zam yapacak yakinda yada enerciimiz uyismadi halbise kartlarimda cok iyidi
50 tl var kimse bakmiyorgeçen dediğim gibi banada aynısını yaptı 2 gün bekletip