- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.252
- 34
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.181
Foto attım ben .Hisli inatla bana fotoğraflarınızı at diyince çekinip baktırmamıştım ben
özel tüm falları için istiyomuş felan filanAlla alla ilginc,yüz falı için evet istiyor ama kahvede filan istediyse garip
ya büyük ihtimal o an giydiğin kıyafete bakışına göre bişey söylüyodur diye düşünüyorum dhsjadhsajFoto attım ben .
Fotoya göre de yorum yapıyorlar.
Benimkine temiz yüzlü iyi biri sakin sessiz demişti bir falcı.
Sen daha atak cesur daha hırslı birisin vs.
Görünüş olarak evet ben biraz iddialı duruyorum yanında ams tam tersi kişilik olarak ben daha bağlı sadık sevgi dolu ve ciddiydim.
Belirsiz olan kafası karışık manupulatif egoist olan oydu.
Hisli öyle bir şey demedi ama çapkın flörtöz vs demişti
Bencede .özel tüm falları için istiyomuş felan filan
ya büyük ihtimal o an giydiğin kıyafete bakışına göre bişey söylüyodur diye düşünüyorum dhsjadhsaj
Yasmn 47 iki gündür millet kuyruk olmuş atıyorum onuncu sıra zaman aşımı suan da fal seçenekleri yok bahsettiğim uygun fiyatlı oydu ama kendisinde sıra çok ve asla sıra gelmeden süre doluyor şuan da da yok zaten :/Hisli27 nin söylediği bir konu patlamak üzere, Yasmn47 adlı falcının dediği şekilde ilerliyor. 100 kredimin gitmesine yanıyorum
Deneyelimyenilerden theyasmini de begendim deneyen var mi ?
TutturamiyorSerüvende şartlı attığı için iptal ettmiştim ama merak ettiğim falcı ama şartlı kabul edemem ne yazıkki.
Evet bu ara pek alamıyor sanırım, fal seçenekleri çeşitliydi şu an onları kaldırmış evet. 5 gün önce baktırdım ben belki bayram sebebi ile öyledir.Yasmn 47 iki gündür millet kuyruk olmuş atıyorum onuncu sıra zaman aşımı suan da fal seçenekleri yok bahsettiğim uygun fiyatlı oydu ama kendisinde sıra çok ve asla sıra gelmeden süre doluyor şuan da da yok zaten :/
Ben baktırdım sorduğum soruya güzel yanıt verdi ama detaylı değildi tabi. Sallamasyon yoktu bakmış fala belliydi.yenilerden theyasmini de begendim deneyen var mi ?
Bende ikiside aynı konuşmuştuHisli27 nin söylediği bir konu patlamak üzere, Yasmn47 adlı falcının dediği şekilde ilerliyor. 100 kredimin gitmesine yanıyorum
Beğendiniz mi siz? Güzel bakıyor mu?Evet bu ara pek alamıyor sanırım, fal seçenekleri çeşitliydi şu an onları kaldırmış evet. 5 gün önce baktırdım ben belki bayram sebebi ile öyledir.
Merhaba Birsen’e baktırmıştım birkaç yol önce beğenmemiştim genel yorumlar yapmıştı.Telwede birsen67 ve Simaytekine baktiran varmi